Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M52

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy M52: які типи існують

Samsung M52 – це не тільки надійний засіб зв'язку, а й широкі можливості для ігор, пошуку інформації, створення унікальних фото. Щоб гаджет якомога довше функціонував, необхідно захистити його від вологи, пилу, подряпин та ударів. Найкраще з цим завданням справляються різні чохли. Вони можуть забезпечувати повний або частковий захист, а також відіграють роль додаткового декоративного елемента, за допомогою якого можна змінити вигляд смартфона, зробивши його строгим або екстравагантним.

Чохли для Samsung Galaxy M52

На Самсунг Галаксі М52 купити чохол можна, вибравши з таких варіантів:

  1. Фліп, Портмоне. Це різні варіації книжки. Вони виконані у строгому дизайні та добре оберігають. В якості декоративних елементів служать логотип з тисненням, красиві шви. На передній кришці іноді передбачено спеціальне віконце, щоб можна було легко побачити час.
  2. Броньовані. Такі кейси призначені для активних людей, які ні хвилини не сидять на місці. Вони виконані з комбінованих матеріалів (протиударний пластик та силікон), оснащені ребрами жорсткості та добре оберігають при падінні. Особлива поверхня унеможливлює випадкове вислизання апарата з рук.
  3. Накладки та бампери. Такий чохол на Самсунг м52 дає мінімальний захист: від подряпин та потертостей, не дозволяє корпусу розбитися під час падіння на торець. Накладки дуже компактні, легкі, мають стильний вигляд, і їх досить просто замінити.

Форм-фактори, зручні в експлуатації

Перш ніж купити чохол на Самсунг м52, слід ознайомитися з овновними різновидами:

  1. Чохол Самсунг м52 у форматі футляру. Компактні гаманці закривають телефон з усіх боків, але такі типи мають м'які стінки, тому не захистять від серйозних пошкоджень. Футляри можуть бути прикрашені вишивкою, декоративним рядком, тисненням та металевими значками-логотипами.
  2. Спортивні чохли на Самсунг м52. Зазвичай носяться на руці і являють собою рамку на широких стрічках з липучками. Вони надійно фіксуються, не пережимають руку та не доставляють проблем. Аксесуар закриває весь апарат повністю та дозволяє спокійно тренуватися, не боячись, що гаджет розіб'ється. Це ідеальний варіант для шанувальників фітнесу, ранкових пробіжок та активного відпочинку.
  3. Книжки. Класичний різновид з повним захистом телефону - чохол-книжка. Для смартфона Самсунг М52 – це найкращий варіант, тому що одночасно закриває і корпус, і дисплей. В результаті на екран не потрапляють частки вологи, пилу, при випадковому падінні девайс залишиться цілим. Додатково чохли-книжки мають кишені для зберігання візиток та банківських карток, а також зручну та надійну магнітну застібку для фіксації верхньої кришки.
Ціна на чохли для Samsung Galaxy M52

Вибір залежить від особистих уподобань користувача. Якщо екземпляр некомфортний у використанні, то краще знайти заміну, тому що головна функція чохла – це збереження телефону. Сучасні виробники пропонують широкий асортимент моделей, які радують стильним дизайном та є дуже зручними.

Найпопулярніші матеріали для чохлів на Самсунг М52

Найбільш затребуваними є такі:

  1. Силікон. Легкий, еластичний та досить міцний. Він добре облягає корпус, добре оберігає від подряпин та потертостей, відрізняється стильним дизайном та доступною вартістю. У порівнянні з гумою, силіконові (TPU) чохли на Samsung M52 служать набагато довше і зберігають презентабельний вигляд.
  2. Пластик, полікарбонат. Може мати досить високі показники міцності і добре протистоїть ударам. Крім того, він легко забарвлюється у різні кольори і коштує недорого.
  3. Натуральна шкіра. Такі вироби завжди виглядають строго та елегантно, мають дуже цікаву природну фактуру та забарвлюються у благородні відтінки. У якісних брендових виробах під основою завжди є додаткова вкладка із міцних матеріалів, яка запобігає деформації.
  4. Шкірзам. Відрізняється нижчою вартістю, а за якістю часто не поступається натуральній шкірі. Різновиди зі шкірозамінника яскравіші, з них роблять книжки та футляри.

Гарний аксесуар має бути міцним та довговічним. Крім того, важливо, щоб у нього була приємна та нековзна фактура. Вироби із замші, дерева та металу не користуються попитом, оскільки вони мають безліч недоліків: велика вага, схильність до забруднень і складний догляд.

Купити чохли для Samsung Galaxy M52

Як зрозуміти, що для Galaxy M52 чохол підібраний правильно

Насамперед необхідно купувати лише оригінальний чохол на Samsung М52, що підходить до цієї моделі смартфона. Тільки в цьому випадку всі отвори відповідатимуть розташуванню камер та USB-роз'ємів. Також необхідно оцінити, наскільки гаджет зафіксований у пристосуванні. І останній тест – фактура. Якщо вона ковзна, то апарат можна легко впустити. Враховуючи всі нюанси, можна придбати ідеальний чохол для Samsung Galaxy M52 та продовжити термін служби улюбленого девайсу.

Правила догляду

В інтернет-магазині wookie.com.ua ви можете придбати Samsung m52 чохол за доступними цінами. У нас в каталозі лише брендова продукція найвищої якості. Придбати її можна на сайті або у нашому шоу-румі. Ми пропонуємо кур'єрську доставку, відправку товару «Новою поштою», самовивіз. Сплатити покупку можна готівкою або банківською карткою. Чим більше товарів ви замовите, тим більшою буде знижка.

Переваги покупки чохла для Samsung Galaxy M52

  • Надійно захищає Samsung Galaxy M52 під час падіння, не допускаючи розбиття екрана, корпусу та внутрішніх елементів.
  • Зручно лежить у руці, не ковзає, приємний на дотик завдяки силіконовому матеріалу та пристосуванню на задній частині чохла.
  • Щільно прилягає до корпусу Самсунг Галаксі М52, захищаючи смартфон від сколів, вм'ятин, подряпин, вібрації, бруду та пилу.
  • Зберігає вільний доступ до інтерфейсу мобільного телефону.
  • Служить зручною підставкою для комфортного читання, перегляду відео та інтернет-ресурсів.

Коштує недорого, через що купити чохол для Галаксі за найкращою ціною доступно кожному, хто шукає якість, надійність, довговічність і комфорт. 

Відгуки