Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Tecno Camon 19 Pro (CI8n)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Монітор під час експлуатації телефону сколюється, дряпається і навіть тріскається. Щоб лицьова панель з часом не пошкоджувалася, використовуються різні захисні рішення, найбільш ефективне серед яких — чохол книжка. Для смартфону Текно Камон 19 Про ефективнішого захисту не існує. Цей кейс зберігає в цілісності дисплей, захищає апаратні деталі від пилу та вологи. Привносить нові дизайнерські рішення у зовнішній вигляд мобільного пристрою.

Чохли для Tecno Camon 19 Pro

Чохли для Tecno Camon 19 Pro: популярні кейси в магазині Wookie

  1. «Накладки» («бампери») із пластику, силікону та поліуретану

Чохол-накладка виготовлений за формою задньої панелі, габаритами корпусу та прив'язковими розмірами кнопок, роз'ємів, інших технічних елементів. Для запобігання граням застосовується пружинистий силікон, для захисту тильної сторони — Міцний пластик. Завдяки такій комбінації матеріалів значно знижується ризик утворення на апараті подряпин та тріщин. Крім того:

  • аксесуар має передній контурний бортик, що захищає плоску скляну поверхню IPS дисплея 6,8" і дозволяє додатково встановлювати захисне скло;
  • накладка або бампер зі спинкою на Текно Камон 19 Про під технічні елементи має зручні вирізи;
  • кнопки, щоб уникнути запилення, покриті м'якими дублікаторами.

Моделі з брутальним дизайном оснащені металевим кільцем, завдяки якому захисний протектор легко переноситься, міцно кріпиться в салоні авто, опціонально використовується як підставка.

  1. «Книжки» із синтетичної шкіри та TPU
Ціна на чохли для Tecno Camon 19 Pro

Запобіжний чохол-книжка складається з 2 конструкційних вузлів. Термопластичний поліуретановий тримач добре амортизує, тому добре витримує удари при падінні. Оскільки повністю закриває телефон, виключає появу на екрані тріщин і подряпин. Шкіряне оздоблення чохла для Camon 19 Pro не ковзає в долонях і не залишає на своїй поверхні брудних слідів. Такий протектор не тільки практичний, а й комфортний у користуванні:

  • для банківських карток та грошових купюр влаштовані кишеньки;
  • під камеру вирізане вікно, під динамік — отвори;
  • роз'єм для зарядного пристрою не закритий;
  • на клавіші передбачені пилозахисні повторювачі.

При необхідності приладдя швидко трансформується у підставку під монітор девайсу.

Різновиди чохлів на смартфон за матеріалами виготовлення

Гумові. Відносно грубі та жорсткі — добре витримують удари і рідко дряпаються. Дозволяють створювати на своїй поверхні об'ємні фігурки. Підходять для дитячих мобільних пристроїв. Вартість — невисока.

Пластикові. Тверді та злегка ламкі. Неглибока подряпина або потертість для них — рідкість. Невибагливо обслуговуються та елегантно виглядають. Часто створюються з малюнками та принтами. Ціна — демократична.

Силіконові. Еластичні, легкі та приємні на дотик. Випускаються багато кольорів, деякі екземпляри — прозорі. Всі силіконові (TPU) чохли для Camon 19 Pro не ковзають у долонях, тому не часто кидаються. Недорого замовити можна у магазині Wookie.

Купити чохли для Tecno Camon 19 Pro

Поліуретанові. Перевершують у гнучкості аналоги з інших матеріалів. Завдяки цій властивості легко надягають на девайс. Також на відміну від конкурентів витримують підвищені механічні та термічні навантаження. У нас продаються за найкращою ціною.

Синтетичні шкіряні. Презентабельно виглядають. Щільно облягають корпус. Через значну міцність на розтягнення довго служать. Ціна трохи вища за інше приладдя. Скільки коштує конкретний виріб зі шкіри, можете дізнатися на сторінці з товаром.

Чохол на Текно Камон 19 Про: додаткові опції приладдя

Деякі запобіжні аксесуари виконують не лише основні, але й опціональні функції.

  1. Протиударні варіанти виготовляються з металу чи вуглепластику. Забезпечують максимальний захист від ударів під час падіння смартфона на асфальтове, бетонне покриття.
  2. Водонепроникні версії створюються із прозорого пластику та гуми. Повністю закриваючи телефон, запобігають проникненню вологи. При необхідності задіяні під водою, у тому числі для проведення фото- та відеозйомок.
  3. Дитячі варіації випускаються із силікону та гуми із зображеннями казкових героїв та тварин. Добре поєднуються із захисною плівкою.

Моделі чохла на Камон 19 Про з вбудованим акумулятором додатково використовуються як запасне джерело енергії. Модифікації з кишеньками частково виконують функцію портмоне. Різновиди зі шторкою захищають камери від забруднення та отримання дефектів.

Як замовити захисний протектор на телефон

Ми — інтернет-магазин Wookie.UA (Україна), центральний офіс якого знаходиться у Києві — продаємо сертифіковані мобільні аксесуари. Пропонуємо на смартфон Tecno Camon 19 Pro купити чохол — недорого. Зайдіть в каталог, виберіть модель, що відповідає вашим вимогам, і в кілька кліків подайте заявку! Оригінальний товар доставимо оперативно. Сплатити покупку можете післяплатою або банківською карткою.