Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone 11

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Використовуйте максимально можливості яблукофону, доповнивши гаджет стильним кейсом, який не тільки захистить його від поломок і косметичних дефектів, але й прикрасить його, виділивши з десятків схожих один на одного пристроїв. Чохол на Айфон 11 може бути виготовлений з різних матеріалів, мати тактильно приємну фактуру, класичну або неординарну зовнішність, яка стане відмінним продовженням фірмового дизайну трубки. Інтернет-магазин wookie.com.ua пропонує гідний асортимент чохлів для вашого девайсу – вони можуть похвалитися бездоганним рівнем виконання.

Чохли для iPhone 11

Броньований чохол на iPhone 11: у що одягнути смартфон?

Вироби, що забезпечують безпеку мобільного апарату, різноманітні. Так, покупцям доступні:

  • Гладкі та фактурні рішення;
  • Об'ємні та ультратонкі;
  • З декількох шарів матеріалу, що забезпечують потужну броню проти негативних факторів ззовні;
  • Гнучкі та легкі;
  • Громіздкі та зносостійкі;
  • З яскравими декоративними елементами або оформлені у класичній спрямованості.

До об'ємних моделей відноситься і чохол книжка на Айфон 11. Такі моделі виготовляють з натуральної або штучної шкіри, силікону і пластику. Книга прикриває всі частини корпусу, а значить – він не схильний до негативного впливу вологи, пилу, гострих і жорстких предметів.

Не менш популярні накладки, що обладнані магнітними тримачами, кільцями, кишенями для купюр та візиток. Бампер на Айфон 11 може бути дуже тонким і практично невагомим, або габаритним, з посиленим периметром.

Ціна на чохли для iPhone 11

Рекомендації та підказки

У каталозі представлені стильні варіації на всі випадки життя:

  1. Кисет з лицьовою кришкою, яка легко перетворюється на підставку, що дозволяє комфортно переглядати фільми, читати книги, працювати з документами в горизонтальному положенні екрана.
  2. Бампери, виготовлені з силікону або його аналогів, гуми, металу, полікарбонату – розумний вибір на користь повсякденного рішення, яке не збільшує девайс, не надає йому зайвої ваги, пропонуючи максимальний комфорт експлуатації. Саме такий чохол для iPhone 11 називають найпрактичнішим.
  3. Блок з LED-дисплеєм, де відображається важлива інформація. З таким помічником керувати системою можна, не відкриваючи кришки. Запустіть будильник, прийміть або відхиліть дзвінок.
  4. Броньовані варіанти мають чудовий дизайн, при цьому запобігають будь-яким спробам пошкодження пристрою. Не варто думати, що бронечохли мають значну вагу і дуже збільшують трубку – вироби можуть похвалитися мінімальною товщиною та відмінними експлуатаційними властивостями.
  5. Кейси зі шкіри заслуговують на особливу увагу – гармонійні, спокійні та надійні, вони приємно відчуваються в руках, сприяють нормальному охолодженню корпусу, наприклад, за активної мобільної гри. Надовго зберігають товарний вигляд. Такий продукт добре поєднується з діловим костюмом та вбранням на кожен день.

Основні переваги чохлів на Айфон 11

Купити чохол на Айфон 11 не складе труднощів – у продажу знайдуться десятки різнопланових варіацій, що мають спільні переваги:

Купити чохли для iPhone 11
  • Детально опрацьована конструкція з отворами під кнопки керування, камери, датчики та інші функціональні компоненти – отримайте доступ до важливих опцій, не знімаючи кавер;
  • Поверхні надовго зберігають первозданний вигляд, тому що не бояться механічного тиску, вологи, прямих сонячних променів та інших неприємностей. Продукт не втратить візуальних особливостей після довгих місяців використання;
  • Розроблено для забезпечення цілісності при сильних ударах, впливу жорстких предметів;
  • Пластикові, гумові, металеві, силіконові (TPU) чохли на Айфон 11 не деформуються через перепади температур, запобігають переохолодженню, надмірному нагріванню акумуляторної батареї або процесора, а значить ви не зіткнетеся з несподіваним відключенням техніки взимку та влітку;
  • Не дряпають техніку, не викликають дискомфорту при тривалому утриманні телефону в руках;
  • Просто вдягнути, і, якщо наклеєне скло, воно не піднімається по краях;
  • Невимогливі у догляді – чохол Айфон 11 як правило достатньо протерти вологою серветкою або м'якою тканиною.

Кращі чохли на Айфон 11 за мінімальними цінами від Wookie

Якщо ви знаходитесь у пошуку надійного інтернет-магазину, ми раді запропонувати послуги. Реалізуємо фірмові товари за розумною вартістю, гарантуючи швидку доставку до будь-якого регіону країни. За необхідності фахівці компанії розкажуть про позиції, допоможуть зробити правильний вибір.

Відгуки