Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S20+ Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy S20 Plus: особливості підбору та технічні характеристики

Питання безпеки для кожного власника гаджета завжди залишається актуальним. Користувачі прагнуть убезпечити пристрій і продовжити його життєвий цикл. Для цього застосовуються всілякі засоби захисту, різні за ціною, ефективності та популярністю.

Чохли для Samsung Galaxy S20 Plus

Для Samsung S20 Plus купити чохол – означає виключити ризик дефектів та ушкоджень. Бажано придивитися аксесуар на етапі придбання мобільного. Так ви скоротите загрози передчасного зношування. Не турбуйтеся про те, що апарат вислизне з рук. Навіть при зіткненні із асфальтом негативні наслідки відсутні. В якісному обрамленні девайс відмінно лягає в руку і фіксується.

Купивши чохол Samsung S20 Plus, вам не доведеться звертатися до сервісного центру та оплачувати дорогі послуги. Пам'ятайте, ремонт не завжди відновлює всі функції техніки. Через короткий проміжок часу можуть виявитися відхилення та незворотні зміни.

Краще відразу придивитися чохол для Samsung Galaxy S20 Plus G985 і вберегтися від неприємностей. Аксесуар дозволить не лише захистити телефон, а й доповнити вам імідж. Сьогодні на ринку можна знайти товари на будь-який смак і перевагу. Сучасні продукти відрізняються зносостійкістю та чудовим дизайном. Вони надійні, доступні та практичні. Широкий асортимент забезпечує кожному користувачеві велику кількість моделей. Ви точно зможете знайти такий чохол на Samsung S20 Plus, який задовольнить вас за всіма параметрами!

Захисний аксесуар та специфіка його розробки

Конструкції розробляються індивідуально для кожного мобільного. Вони повторюють вигини, роз'єми та клавіші. Завдяки цьому ви не помічаєте жодних змін після встановлення. Деякі силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy С20 Плюс зовсім невідчутні. Вони настільки тонкі, що майже неможливо вловити різницю у розмірах гаджета. При цьому створюють надійну броню, виключають сколи, подряпини та тріщини. Вони створені для практичної експлуатації та забезпечення швидкого доступу до опцій. Підходять для активних користувачів, які звикли не випускати девайс із рук. Демократична вартість допоможе замовити відразу кілька моделей та змінювати їх залежно від обставин.

Але у накладок є деякі нюанси. Йдеться про вразливість екрана під час експлуатації такого виробу. Але ця проблема легко вирішується полікарбонатним склом. Воно та чохол-бампер на Samsung Galaxy S20 Plus у комплексі дають гарантію відсутності деформацій після падіння. Цей пристрій має такі властивості:

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S20 Plus
  • рамка по периметру, що перешкоджає проникненню пилу та бруду;
  • багатошарова структура;
  • твердість – 9Н;
  • олеофобне покриття;
  • відштовхування вологи;
  • стійкість до агресивних речовин;
  • тонкий шар клею на поверхню;
  • самостійний монтаж без звернення до фахівця;
  • унікальна формула;
  • інноваційна розробка.

Але не всі стекла однакові за якістю та міцністю. Звертайте увагу лише на фірмові продукти від офіційних брендів. Такі ви знайдете на сайті Wookie – мы займаємося реалізацією товарів від виробників. Зробивши замовлення тут, ви порадуєте себе та свою техніку.

Купити чохли для Samsung Galaxy S20 Plus

Параметри та основні критерії відбору

Samsung S20 Plus чохол відрізняється наступними специфікаціями:

  • матеріал (шкіра, текстиль, м'яка мікрофібра, пластик, гума, штучний замінник, замша, велюр);
  • екстер'єр (стильне декоративне оформлення, зерниста текстура, милі принти, гладке покриття);
  • зовнішній вигляд (діловий, унісекс, молодіжний, мінімалістичний);
  • форм-фактор і тип.

Також вони різняться за наявністю доповнень. Так броньований чохол на Samsung S20 Plus G985 часто має в структурі підставку, прогумовані та металеві елементи, відділи для зберігання карток та готівки. Це потужні вироби з дизайном, що вселяє довіру. Додаткові опції служать для зручності перегляду фото, відео та фільмів.

Але окремо необхідно виділити чохол-книжка. Для смартфона Samsung С20 Плюс - це солідний і презентабельний варіант. У такому обрамленні апарат виглядає більш суттєво та аристократично. Часто в них є кришка та віконце, необхідне для перегляду дати, часу, смс та повідомлень. Для отримання виклику не обов'язково відкривати чохол Самсунг С20 Плюс. Досить зробити просту дію, натиснути клавішу – з'єднання відбудеться миттєво. У процесі використання кришка мимовільно не відкривається завдяки магнітному замку. Такий механізм довговічний, він не підведе у невідповідний момент. Власники можуть покластися на чітку конструкцію та забути про всілякі загрози.

Купуйте у перевірених постачальників!

Інтернет-магазин Wookie пропонує не витрачати зайві гроші та купити чохол для Samsung S20 Plus у нас на сайті. Компанія співпрацює безпосередньо з виробниками, тому ви не переплачуєте. Приємним бонусом для клієнтів стане безкоштовна доставка по всій країні

Відгуки