Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Samsung Galaxy Tab A7 Lite – це зручний компактний комп'ютер, який можна постійно носити з собою на роботу, навчання, брати в поїздки, використовувати для ведення сторінок у соцмережах і т. п. Однак не слід забувати, що такий гаджет є досить тендітним. Він особливо схильний до забруднень, дрібних механічних пошкоджень екрану та корпусу, а також до ударів. Уникнути непотрібних проблем допоможе захисний чохол на планшет Самсунг Таб А7 лайт. Це різні за дизайном аксесуари, які продовжать термін експлуатації Samsung Tab A7 Lite, зроблять його стильним та сучасним.

Чохли для Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Чохол для Samsung Galaxy Tab A7 Lite: який аксесуар вибрати

На Самсунг Галаксі Таб А7 Лайт купити чохол можна такого типу:

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Tab A7 Lite
  1. Бампер. Тонка, практично непомітна рамочка, яка легко надівається на корпус. Конструкція максимально проста і дозволяє захистити лише бічні грані. Чохол-бампер Samsung Tab A7 Lite використовують, коли не хочуть приховувати оригінальний дизайн і фірмовий логотип на кришці. При акуратному використанні планшета цей бампер може бути прийнятним, але додатково варто подбати про захист екрана.
  2. Накладка. Вона надягає на задню панель і щільно облягає бічні грані. Захищає більше бампера, але при цьому не обтяжує пристрій. Для Galaxy Tab A7 lite чохол має всі необхідні отвори для камери та роз'ємів. Накладку можна легко зняти та надіти.
  3. Книжка. Одна з найпопулярніших моделей. Конструкція є обкладинкою за типом книжкової. На одній стороні є надійне кріплення для девайсу, а друга частина виконує функцію кришки. Гаджет міцно фіксується усередині, а верхня кришка легко трансформується у підставку. Це дуже зручно. Коли потрібно подивитися фільм або відеоролик, чудово виручить саме чохол-книжка. Для планшета Samsung Таб А7 Лайт такий захист часто вибирають ділові люди, оскільки такі вироби виготовляють зі шкіри, і вони мають досить суворий і стильний вигляд. Як прикраса та фіксатор використовується застібка-магніт або ремінець.
  4. Бронований. Протиударний, високоміцний Samsung Galaxy Tab A7 lite чохол з твердого матеріалу (термопластичний поліуретан або метал). Конструкція має ребра жорсткості для створення максимальної безпеки при сильному фізичному впливі або падінні. Крім того, є спеціальні вставки, що амортизують удар. Броньований чохол на Samsung Galaxy Tab A7 Lite зробить його масивним, але надійніший захист знайти складно.
  5. Сумка. Дуже оригінальний футляр у вигляді пеналу чи сумочки. Гаджет повністю вміщається всередину і застібається на блискавку. Є невелика ручка або довга шлейка, щоб носити сумку на плечі. Також є різні відділення для зберігання ключів, візиток, блокнота та іншого приладдя. Це дуже практичний чохол для планшета Samsung Таб А7 lite студентам та офісним працівникам.
  6. Комбінований із клавіатурою. Вони нагадують книгу, але додатково оснащені невеликою клавіатурою. Це відмінний варіант для тих, хто використовує Samsung Galaxy Таб А7 Лайт для роботи з текстовими редакторами, таблицями, виконання навчальних проектів або ведення власного блогу.
Купити чохли для Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Особливості використовуваних матеріалів

Якщо хочеться зробити Самсунг Галаксі Таб А7 Лайт більш дорогим і респектабельним, варто придивитися до чохлів-книг з натуральної шкіри. Вони виглядають дорого та ефектно. Природна фактура досить гарна і має унікальний малюнок, що є безперечним плюсом. Екземпляри з еко шкіри не менш якісні та привабливі, але відрізняються демократичною вартістю.

У молоді величезною популярністю користуються пропіленові та силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy Tab A7 Lite (T225). Вони досить яскраві та чудово вписуються у спортивний стиль. Вироби легкі у догляді, їхня поверхня може бути однотонною або з оригінальними принтами.

Тканинні екземпляри допомагають вирішити проблему транспортування пристрою: тепер його можна брати з собою не тільки на роботу, а й поїздку, не боячись подряпати екран або корпус. Окрім цього, зустрічаються і пластикові варіанти, але вони не надто довговічні та можуть розбитися.

Які переваги у чохлів

Чому необхідно купити чохол на планшет Самсунг Таб А7 лайт? Ось кілька вагомих аргументів на його користь:

  • продуманий дизайн (класичний чи сучасний);
  • широкий асортимент матеріалів та кольорів;
  • практичність та функціональність виробів;
  • можливість підібрати той, який повністю відповідатиме параметрам пристрою;
  • доступна вартість.

Всі необхідні аксесуари в доступному місці

Якщо ви хочете купити якісні брендові чохли для Galaxy Tab A7 Lite, заходьте у каталог магазину wookie.com.ua. У нас ви знайдете найширший вибір товарів для планшетів від найкращих виробників. Ми пропонуємо зручну доставку (кур'єром або сервісом «Нова Пошта»), різні форми оплати (готівкою або банківською картою). Не можете вибрати із широкого ряду моделей? Наші консультанти допоможуть вам.

Відгуки