Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola G10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Motorola Moto G10 – бюджетний та практичний смартфон, який має розмір дисплея 6,5 дюйма з роздільною здатністю 1600х720 пікселів та частотою оновлення у 60 Гц. Об'єм пам'яті гаджета 4/64 ГБ. При цьому пристрій може похвалитися комплектом із 4 камер та потужним акумулятором на 5000 мАг. Його можна використовувати з двома сім-картами або з однією та додатковою картою пам'яті. Щоб смартфон довше виглядав привабливим та не постраждав у разі падіння, рекомендується своєчасно придбати чохол на Motorola G10.

Чохли для Motorola Moto G10

5 причин купити чохол для Motorola Moto G10

Новий Моторола Мото виглядає симпатично, але при активній експлуатації він може швидко втратити привабливість або ще гірше, розіб'ється. Ось 5 причин, щоб на Моторола Мото G10 купити чохол:

  1. Надійний захист. Якщо чохол на Моторола G10 повністю закриває гаджет з усіх боків, йому не страшні падіння на асфальт. Щоб перестрахуватися на 100%, краще встановити захисне скло, особливо, якщо збираєтесь скористатися накладкою.
  2. Запобігання вислизанню. Футляр, незалежно від того, з якого матеріалу він виготовлений, менше ковзає при користуванні в руці, ніж корпус. Тому шансів на падіння набагато менше, зокрема якщо взяти апарат мокрими руками.
  3. Збереження корпусу. Дрібні піщинки, контакт з твердими предметами на зразок столу, носіння в кишені або сумці з ключами – це призводить до того, що екран і корпус швидко покриваються дрібними подряпинами, потертостями, стають каламутними.
  4. Захищає від вологи та бруду. Це також має велике значення, адже бруд здатний «намертво» в'їдатися, і його відтерти дуже складно. З футляром таких проблем немає, його можна легко замінити на новий.
  5. Прояв індивідуальності. Багато моделей так схожі одна на одну, що нічим не виділяються. Якщо ж застосовувати оригінальний чохол, то це спосіб підкреслити свій смак, зробити гаджет стильнішим, індивідуальнішим.

Чохли для Моторола Мото представлені в широкому асортименті: за конструкцією, колірними рішеннями. Аксесуар можна підібрати на будь-який смак та бюджет. Найбільш поширеними варіантами є чохли-накладки чи книжки. У кожного є свої плюси та мінуси.

Ціна на чохли для Motorola Moto G10

Максимальний захист – чохол-книжка

Чохол для Motorola G10 у вигляді книжки оберігає його з усіх боків, закриваючи і задню панель, і екран. З таким пристроєм не обов'язково використовувати захисне скло або плівку.

Чохол книжка Моторола G10 виготовляється зі шкіри – натуральної чи штучної. Перша коштує набагато дорожче, хоч і відрізняється довговічністю. Шкірзам більш затребуваний через доступну вартість. За привабливістю та колірною гамою між ними немає відмінностей. Основні переваги:

  1. На поверхню можна нанести малюнок, гарне тиснення.
  2. Забезпечує простий доступ до екрана та всіх системних роз'ємів.
  3. Приємно тримати в руках, він не ковзає.
  4. Передбачені вирізи під камеру.
  5. Більшість моделей мають усередині кишеньки для пластикових карток, візиток.
  6. Зручно використовувати як підставку.

Щільне утримання передньої панелі в закритому стані досягається за рахунок магнітної застібки. Недоліком є те, що розміри та вага телефону все ж таки збільшує чохол-книжка. Для смартфона Моторола G10 це завжди зручно. Матеріал не дуже любить воду, досить швидко брудниться, якщо це замша. Краще вибирати варіанти з гладкою поверхнею, за ними легше доглядати.

Універсальний для Motorola G10 чохол чохол-накладка

Такий різновид приваблює користувачів тим, що прикриває лише задню панель і не заважає активно користуватися апаратом. Вона не збільшує розмір та вагу пристрою, не ховає апарат повністю. Але для максимального захисту рекомендується купити скло або плівку на дисплей.

Купити чохли для Motorola Moto G10

Різновидів накладок є чимало:

  1. Прозорі силіконові (TPU) чохли на Motorola Moto G10. Вони практично непомітні, приємні на дотик і легко миються.
  2. Різнобарвні моделі. Величезний вибір відтінків та малюнків задовольнить вимоги найвибагливішого користувача.
  3. Броньовані. Їх виготовляють із міцного термопластичного поліуретану. Броньований чохол на Motorola Moto G10 надійно оберігає і підходить для тих, хто любить спорт або активний відпочинок.
  4. Блискучі варіанти. Для дівчат виробники пропонують вироби, що покриті блискучим шаром цирконію.

До категорії накладок відноситься і чохол-бампер на Motorola G10, лише на відміну від класичного виробу, він покриває не всю тильну поверхню, а лише рамку по периметру. До переваг такого виду виробів належить їхня невисока вартість. Для Motorola G10 чохол купити можна не один і міняти залежно від настрою. Крім того, вони компактні та дуже легкі, тому чудово підійдуть для тих, хто не бажає зайвий раз обтяжувати пристрій.

Всі необхідні аксесуари в доступному місці

В інтернет-магазині wookie.com.ua представлений великий вибір товарів для Motorola Moto. Ми пропонуємо якісний чохол Motorola G10 та інші захисні аксесуари від перевірених виробників. Ціни вас приємно здивують, тим більше, що ми регулярно влаштовуємо акції. Замовлення доставляємо оперативно.

Відгуки