Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi 10A

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Xiaomi Redmi 10A – гарантія безпеки пристрою

Чохли для Xiaomi Redmi 10A

Xiaomi Redmi 10A – це розробка відомого бренду, що побачила світ у 2021 році. Він підтримує одночасно роботу 2 сім-карт, має значний екран на 6,67 дюйма з роздільною здатністю 1600х720. Дві камери з роздільною здатністю на 13 Мп та 5 Мп дозволяють робити знімки гідної якості. Виробники забезпечили смартфон пам'яттю на 3/64 Гб. В результаті вийшла гарна бюджетна модель, яка має попит серед шанувальників бренду. Оскільки кожен власник хоче, щоб його гаджет пропрацював якнайдовше, варто купити чохол-бампер на Redmi 10A.

Просто та зручно: силіконовий та пластиковий

Насправді, не обов'язково купувати зовсім «глухий» чохол Xiaomi Redmi 10a, який повністю закриватиме пристрій. Якщо наклеїти на екран захисне скло або плівку, то цілком достатньо чохла-накладки на задню панель.

Такі аксесуари мають великий попит, оскільки мають ряд переваг:

  1. Невисоку вартість, можна придбати кілька одразу і міняти чохол на Редмі 10а під настрій.
  2. За асортиментом (кольором, малюнками) - це найширша група. Виріб можна підібрати різного стилю, для чоловіків чи жінок, підлітків.
  3. Мають мінімальну вагу та товщину, Сяомі Редмі 10А з ними не виглядає громіздким.
  4. Вдягати та знімати дуже просто, їх можна часто змінювати за настроєм.
  5. Легко чистяться, головне, робити це регулярно, щоб бруд не в'їдався.
  6. Чохол Редмі 10а не ковзає в руках, що мінімізує ризик падіння.
  7. Передбачені вирізи під камеру, це не заважає роботі пристрою.
Ціна на чохли для Xiaomi Redmi 10A

Силіконові (TPU) чохли на Xiaomi Redmi 10A м'якіші, вони приємні на дотик і бувають абсолютно прозорі. Їхня товщина не перевищує 0,3-0,5 мм. У накладок із пластику поверхня може бути не тільки гладка, а й рифлена. Чохли-накладки не притягують до себе бруд та пил, не електризуються. Виробники застосовують стійкі матеріали, які не бояться сонця та морозів. Серед полімерних виробів для Xiaomi Redmi 10a чохол зустрічається навіть гламурний із блискітками всередині. Він гарно переливаються на сонці і дуже подобається дівчатам. Ефект досягається за рахунок додавання частинок алюмінієвої фольги.

Класика: шкіра та її замінники

Максимальний захист зможе забезпечити вашому Xiaomi Redmi 10a чохол-книжка або вертикальний фліп. Конструктивно вони відрізняються тим, що у чохла-книжки передня панель відкривається вбік, а у фліпа - вниз. Тут кожен сам вибирає, що зручніше. Чохли-фліпи виготовляються з натуральної шкіри або шкірозамінника. Їхня ціна вища (особливо шкіряних), порівняно з силіконовими або пластиковими чохлами-накладками, але аксесуари цього типу мають свої переваги:

  1. Вони закривають апарат з усіх боків, забезпечуючи надійний захист. При використанні такого «одягу» можна не ставити захисне скло або плівку.
  2. У деяких передбачено віконце, тому приймати дзвінки та переглядати важливі повідомлення можна, не відкриваючи його.
  3. Найкрасивіший – шкіряний чохол-книжка. Для смартфона Редмі 10А є багато ексклюзивних варіантів, оздоблених візерунками. Телефон у такому чохлі – ознака статусу, статку. Аксесуар з натуральної шкіри – це гарний подарунок.
  4. Вироби зі шкіри та шкірозамінника мають досить великий термін служби. За ними легко доглядати, можна протирати вологими серветками, особливо це стосується екземплярів із замінників.
  5. Щільно облягають пристрій та надійно утримують. З такого футляра гаджет не випаде.
Купити чохли для Xiaomi Redmi 10A

Багато моделей для більшої зручності оснащено застібками, в т.ч. магнітними, щоб футляр завжди був у закритому стані. Ще один плюс у тому, що їх можна застосовувати у ролі підставки під час перегляду відео, щоб руки не затікали, утримуючи гаджет. У шкіряних чохлах-книжках нерідко роблять кишеньки для кредитної картки або проїзного, тому купити чохол на Редмі 10а такого плану можна замість гаманця.

Де знайти оригінальні чохли на Редмі 10А

Для тих, хто любить бувати на природі, рибалці або полюванні, в походах, виробники пропонують придбати броньований чохол на Xiaomi Redmi 10A. Він виконаний у вигляді накладки, яка закриває задню панель та бічні грані, тому хорошим доповненням до нього є захисне скло.

Протиударні чохли виготовляються з полікарбонату із вставками із пластику. Накладка міцно утримує прилад, має високі амортизуючі властивості. З таким захистом Xiaomi Redmi 10A падіння не страшні, він не ковзатиме навіть у мокрих руках. Полікарбонат хороший тим, що він не боїться морозів, не стає крихким від низьких температур, стійкий до подряпин. Єдиний нюанс броньованих варіантів: вони збільшують розмір апарату, більше підходять для чоловіків, а не для тендітних дівчат.

В інтернет-магазині wookie.com.ua ви можете купити чохол для Redmi 10A за привабливою вартістю. Широкий вибір, висока якість та оперативна доставка – ось нашта основні переваги. Слідкуйте за новинами на сайті, ми часто влаштовуємо акції, постійно поповнюємо асортимент.

Відгуки