Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Garmin Fenix 6X

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Ремінець для Garmin Fenix 6x: аксесуар, без якого не обійтися

Ремінці для Garmin Fenix 6X

Смарт-годинник перетворився на невід'ємного помічника сучасних людей, які віддають перевагу активності. Вони довели свою незамінність під час ранкових пробіжок, занять спортом і просто портативний комп'ютер на зап'ястя, що має безліч різноманітних і корисних функцій, робить повсякденність набагато простіше. Крім відображення точного часу, гаджет повністю дублює повідомлення, що надходять на телефон, легко зчитує показники фізичної активності власника протягом дня (кількість пройдених кроків, пульс). Також передбачено навігацію. Тому необхідний зручний та надійний ремінець на годинник Гармін Фенікс 6х, який до того ж виглядає стильно.

Як підібрати ремінець: короткий гайд

На Гармін Фенікс 6х купити ремінець можна з наступних запропонованих варіантів:

Ціна на ремінці для Garmin Fenix 6X
  • Шкіра. Стильні та вишукані моделі із чудової натуральної або штучної сировини. Завдяки своєму респектабельному зовнішньому вигляду найбільше підходять для ділових та статусних особистостей. Шкіряні відрізняються довговічністю та унікальною фактурою і можуть бути доповнені класичною або модернізованою пряжкою – магнітними фіксаторами, котрим характерно витонченість і ніжність. Смарт-вотч з такими аксесуаром добре поєднуватиметься зі строгим костюмом і менш офіційним одягом. В асортименті магазину wookie.com.ua ви можете зустріти і неординарні моделі з нанесеними незвичайними принтами.
  • Ремінець Quick Fit для Garmin Fenix 6x – надійний та довговічний, для поціновувачів активного способу життя, туризму, спорту та екстремальних розваг. Вони досить міцні і не вимагають особливого догляду, що дозволяє носити їх із собою всюди – від теплого спортзалу до холодної вершини гори.
  • Нейлон. Текстиль має свої незаперечні переваги, він залишається м'яким, будучи при цьому гранично міцним, поверхні вдається довгий час залишатися гладкою і не втрачати свої естетичні властивості. Матеріал дуже легкий, браслет просто відрегулювати, та й вартість його невисока. Його забарвлюють у найрізноманітніші відтінки, а особливості фактури забезпечують гарні переливання кольору на світлі.
  • Силіконові ремінці. Garmin Fenix 6x популярний девайс серед молоді, а вони віддають перевагу комфорту і практичності. Такі вироби стійкі до тертя та протягом тривалого часу здатні зберігати приємний зовнішній вигляд. Різноманітність кольорів вразить покупця: він може віддати перевагу традиційним суворим тонам або вибрати яскраве – вибір молодого покоління.
  • Метал. Сітчасті металеві браслети виготовляються із спеціального сплаву з використанням особливої технології. Маленькі ланки з'єднують між собою лазером, щоб отримати гладку поверхню. Магнітна застібка дозволить тримачеві правильно закріпитися на зап'ясті, незалежно від ширини. Зовні такі аксесуари можуть нагадати середньовічну кольчугу з хитромудрим переплетенням дуже маленьких деталей. Тут ви також зустрінете смарт-браслет, який виглядає незвичайно в поєднанні з гаджетом. Невеликі пластинки з нержавіючої сталі щільно кріпляться на корпусі. За необхідності можна завжди додати або видалити один блок, так що з розміром припуститися помилки неможливо.

Як правильно підібрати?

Щоб смарт-браслет прослужив вам довгі роки і не приносив дискомфорту, потрібно при покупці приділити особливу увагу декільком важливим параметрам.

  • Матеріал виготовлення. Головне, щоб він не викликав роздратування на вашій шкірі, не перетискав її та добре тримав форму.
  • Застібка – тут можливі різні варіанти, все залежатиме від переваг конкретного покупця.
  • Ширіна – в процесі підбору цей показник повинен дорівнювати відстані між «вушками» кріплення. Мешканці та гості Києва можуть відвідати наш шоу-рум у центрі столиці і в такому разі помилку буде виключено.
  • Довжина. Якщо змінні ремінці для Garmin Fenix 6x будуть занадто довгими, то апарат вільно ковзатиме по руці і доставлятиме дискомфорт, та й виглядає це не дуже красиво. Короткий же перетискатиме вашу руку, що не тільки завдає неприємних відчуттів, але й небезпечно для здоров'я.
Купити ремінці для Garmin Fenix 6X

Переваги оригінальних товарів

Вони здатні гармонійно поєднуватися з конкретним девайсом, приємні та не травмують шкірний покрив власника. Більше того, оригінальний ремінець Garmin Fenix 6x:

  • Вирізняється еластичністю і високою якістю;
  • Довгий час зберігає свій первозданний колір;
  • Виготовлений з екологічної та гіпоалергенної сировини.

Щоб оформити замовлення, скористайтесь формою на сайті або зв'яжіться з нашим менеджером самостійно за допомогою телефону. Залишилися питання чи не можете визначитися? Задайте питання консультанту, і він з радістю відповість на нього.