Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Garmin Fenix 7s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Рідні ремені для смарт-годинників з часом не тільки втрачають зовнішній вигляд, а й стають непридатними. Пропонуємо як заміну купити для невеликого мультиспортивного в діаметрі Garmin Fenix 7s ремінець або браслет. Виготовляється він із силікону, металу, шкіри та нейлону. Відносно дешево коштує. Використовується як при бігу та плаванні, так і в офісі на роботі та при дружній зустрічі на природі.

Ремінці для Garmin Fenix 7s: приладдя за матеріалами виготовлення

Матеріал виготовлення – один із найважливіших параметрів ремінця, який визначає як експлуатаційні характеристики, як довговічність виробу, так і його вартість.

  1. Сучасні варіанти із силікону та нейлону

Силіконові зап'ясткові ремені — високоміцні, тому не бояться зусиль на розрив. Завдяки м'якості не натирають шкіру. Витримують високі механічні навантаження, внаслідок чого довго служать. Вартість їхня демократична. Крім того:

  • мало важать, податливо згинаються і не накопичують вологу;
  • легко очищаються;
  • поєднуються із застібкою-пряжкою;
  • гармонують з повсякденним та спортивним одягом;
  • замовити рекомендуються у наборі з захисною плівкою.

Нейлонові аналоги для Гармін Фелікс 7с легкі та міцні, вологовідвідні та повітропроникні — ідеально підходять для занять спортом. Часто застібаються за допомогою липучки, випускаються багато кольорів. Відмінні риси — гіпоалергенність та безпека для людської шкіри. Під час експлуатації не втрачають колір і не стираються. Ціна — середньоринкова. При намоканні не розтягуються і швидко висихають — підходять для використання на пляжі та в басейні.

  1. Традиційні версії зі шкіри та металу

Шкіряне приладдя, недорого замовити яке рекомендуємо у нас, створюється з натурального або штучного напівфабрикату. По ходу виготовлення ремінця для годинника Гармін Фенікс 7с проклеюються, пресуються і лакуються. Придатні для щоденної експлуатації при регулярному догляді, поєднуються із шкіряними захисними чохлами. Такі екземпляри:

  • контрастно прошиваються нитками;
  • випускаються в широкому діапазоні кольорів;
  • оснащуються класичною клямкою;
  • виділяються серед аналогів з інших матеріалів більш презентабельним виглядом.

Металеві браслети для Garmin Fenix 7s створюються з нержавіючої сталі або титану і складаються з ланок. Мають елегантний лаконічний вигляд. Незначний мінус — злегка важкуваті. На противагу відрізняються міцністю, корозійною стійкістю та довговічністю. Купити їх на протиударний гаджет самостійно або разом з зарядним пристроєм пропонуємо в магазині Wookie за найкращою ціною.

Ремінцеві застібки на smart-годинник

Вироби в залежності від матеріалу виготовлення оснащуються різними фіксаторами.

  1. «Липучка» складається із двох текстильних елементів. На поверхні одного з них розміщені мікропетлі, іншого — мікрогачки. При контакті одна частина міцно чіпляється іншу. Приналежність переважно встановлюється на оригінальний нейлоновий аксесуар.
  2. «Кліпса» включає три сегменти, які при фіксації складаються і замикаються. При відкритті секції подіваються знизу. Така конструкція часто інтегрується в браслет для Garmin Fenix 7s з нержавіючої сталі або титану.
  3. Класична застібка складається з прямокутної чи овальної пряжки та язичка. Останній, щоб зафіксувати протиударний девайс на зап'ясті, вставляється в найбільш оптимальний отвір на шкіряному або силіконовому ремінці.

Крім вищенаведених різновидів застібок, також застосовуються зручні «метелик», «кнопка» та магнітний фіксатор. Скільки коштує конкретна модель, можете дізнатися через каталог на сторінці з товаром.

Ремінець на Гармін Фенікс 7с: практичні принципи підбору

Бігати і плавати, займатися фітнесом і гольфом, ходити в велосипедні турпоходи та підніматися в гори можна з різними зап'ястними поясками на розумному годиннику. Для більш побутових випадків вибір проводиться за такими принципами:

  • при дружній зустрічі підійде будь-який ремінь, але його колір та стиль повинні відповідати місцю проведення часу;
  • для офісу, де за правилами дрес-коду не приймаються помітні елементи одягу, доцільно одягнути шкіряний оригінальний ремінець на Garmin Fenix 7s;
  • на ділову розмову можна прийти з супутнім гаджетом металевим титановим аксесуаром;
  • найкращий вибір для побачення — ремінець зі спокійною елегантністю або яскравою екстравагантністю залежно від місця зустрічі.

Для людей, які займаються фізкультурою чи спортом, добре підійде захисний від поту та вологи зап'ястний ремінь із силікону або нейлону. Купити його рекомендуємо у комплекті із захисним склом.

Як замовити аксесуар для розумного годинника

Ми — інтернет-магазин Wookie.UA (Україна) — реалізуємо за цінами виробника мобільне приладдя: в асортименті налічується понад 40 тисяч найменувань. Пропонуємо для Гармін Фенікс 7с купити браслет або ремінець — недорого. Зайдіть в каталог, за фотографіями, описом та характеристиками підберіть найкращий для вас екземпляр та зробіть замовлення! Оригінальний товар оперативно доставимо до Києва, Ужгорода, Львова, Миколаїва, Дніпра або будь-якого іншого зазначеного у заявці міста країни.