Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A22

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy A22: секрети популярності аксесуара

Ринок аксесуарів Samsung Galaxy A22 дуже різноманітний і постійно поповнюється оригінальними новинками. Особливе місце займають чохли, які забезпечують гаджетам частковий або повний захист від пошкоджень. Конструкція їх буває простою і лаконічною або досить химерною. Завдяки цьому, чохол на Самсунг А22 не тільки подовжує термін експлуатації смартфона, але й робить його стильнішим та яскравішим, підкреслюючи чудовий смак користувача.

Чохли для Samsung Galaxy A22

Samsung Galaxy A22 5g чохол ніколи не втрачає своєї актуальності, тому що має ряд переваг:

  1. Широкий вибір. Це можуть бути універсальні вироби або виготовлені під телефон. Також вони мають найрізноманітніший дизайн (суворий діловий, яскравий молодіжний, романтичний, нейтральний).
  2. Можливість самостійно вибрати рівень захисту. Чохли можуть повністю закривати девайс або залишати деякі його ділянки відкритими. Одні оберігають тільки від забруднень та несерйозних ушкоджень, а інші – здатні витримати навіть дуже сильний удар.
  3. Використання матеріалів з різним ступенем міцності та естетичними властивостями.
  4. Доступна вартість.

Найкраще вибирати чохол на Самсунг А 22 оригінал, ідеально сумісний з певною моделлю апарату. В іншому випадку можуть виникнути проблеми з отворами для камери, роз'ємів, оскільки вони не співпадатимуть. Щоб зробити знімок або зарядити телефон, доведеться постійно виймати, що не дуже зручно.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A22

Різновиди чохлів на Samsung А22

На Samsung А22 купити чохол можна такого типу:

  1. Бампер. Це тонка рамка для бічних граней, трохи товстіша за сам корпус, що дає можливість їй злегка виступати за грані, щоб захистити дисплей і задню стінку від пошкоджень. Вони найчастіше контактують із поверхнею столу, і них залишаються дрібні подряпини і сколи. Проста конструкція бампера дозволить вирішити цю проблему, при цьому не обтяжуючи і не приховуючи апарат. Найчастіше чохол-бампер на Samsung Galaxy A22 роблять із пластику або легкого металу.
  2. Накладка. Це складніша варіація бампера, оскільки додатково повністю закриває задню стінку, але при цьому завжди можна отримати швидкий доступ до дисплея. Такий чохол на Самсунг А 22 виготовляється як з м'яких і пружних (силікон, гума), так і з твердих полімерів (міцний пластик). Може бути прозорою, однотонною чи принтованою (малюнки, візерунки, фотографії), нерідко прикрашається стразами. Силіконові (TPU) чохли на Samsung A22 виходять легкими, компактними і добре поєднуються із захисним склом або плівками для екрану.
  3. Книжка. Елегантний і стриманий екземпляр, який є обкладинкою з передньою і задньою панеллю, між якими розташоване спеціальне гніздо для кріплення гаджета (зазвичай це силіконова рамка або липучка). Відкривається чохол-книга горизонтально, а для надійної фіксації має застібку у вигляді магнітної кнопки. Найвище цінуються захисні рішення з натуральної шкіри. Однак штучний матеріал може бути не менш якісним та привабливим.

Оптимальні чохли на Galaxy A22 за співвідношенням ціни/якості

Купити чохол на Самсунг А22 можна наступний різновидів:

Купити чохли для Samsung Galaxy A22
  1. Фліп. Такий самий як чохол-книжка. Для смартфона Samsung Галаксі А22 він зручніший, тому що верхня панель тут відкривається вертикально. В іншому аксесуари практично повністю ідентичні. Завдяки солідному та стриманому дизайну, а також високій надійності, їх часто обирають керівники та офісні співробітники.
  2. Футляр. Це компактна шкіряна або текстильна кишеня, яка добре захищає пристрій від пилу, вологи, подряпин і може замортизувати не дуже сильний удар. Футляр має непомітний вигляд, може бути оснащений клапаном із застібкою. Для швидкого вилучення гаджету передбачено спеціальну стрічку.
  3. Чохол Самсунг А22 у форматі гаманця. За своєю конструкцією нагадує кришку, але нерідко випускається без застібки. Особливість цієї моделі – це наявність додаткових відділень для зберігання купюр, банківських карток та візиток.
  4. Аквабокс. Це пластиковий корпус із прозорими стінками, в якому розміщується смартфон, після чого герметично закривається. Навіть за повного занурення під воду жодна крапля води не потрапить усередину.
  5. Бронований. Протиударні вироби максимально оберігають не тільки корпус, а й дисплей. Броньований чохол на Samsung A22 додатково оснащений міцним загартованим склом.
  6. Спортивний. Дуже зручні та стильні доповнення, які за допомогою ремінців кріпляться на руку, щоб не обмежувати рухи під час пробіжки або тренування. Так можна завжди перебувати на зв'язку, не змінюючи звичного порядку дня.

Чи потрібно купувати дорогий чохол?

Насамперед необхідно звернути увагу на особливості моделі. Саме від них залежатиме зручність та практичність. Якщо пристрій використовується дуже активно, то матеріал повинен бути максимально міцним. Також варто звернути увагу на його фактуру (чи приємний він на дотик, чи не ковзатиме в руці). Велику роль відіграє і дизайн: він має поєднуватись із повсякденним образом і викликати приємні емоції. Щоб купити довговічний чохол для Samsung Galaxy A22, потрібно звертати увагу на продукцію від відомих брендів, які встигли добре зарекомендувати себе.

В інтернет-магазині wookie.com ви знайдете широкий вибір продукції. Тут можна не тільки купити чохол на Самсунг А 22, але й величезний асортимент інших товарів, в якому кожен клієнт знайде саме те, що шукав. Реєструйтеся на сайті, робіть покупки онлайн та отримуйте найкомфортніші умови доставки (кур'єр, сервіс «Нова пошта», самовивіз) та оплати (готівкою або банківською картою). Наші менеджери завжди готові надати консультацію та допомогти з вибором. Вибирайте лише найкраще та не пропустіть новинки.

Відгуки