Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для OnePlus Nord N100

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

OnePlus Nord N100 – доступна модель бренду, одна із новинок 2020 року. Смартфон має вражаючий екран 6,52 дюйми, оснащений оперативною пам'яттю на 4 ГБ і сховищем на 64 ГБ. Позаду розташована потрійна відеокамера: на 13 МП, на 2 МП для макрозйомки та на 2 МП для глибини сцени. На лицьовій стороні встановлена фотокамера на 8 МП. Виробник оснастив пристрій ємнісним акумулятором на 5000 мАг. За співвідношенням вартості та технічних характеристик – гідна модель, з якою рекомендується обходитися акуратно, щоб гаджет прослужив довше. Для захисту найкраще відразу купити чохол для OnePlus Nord N100.

Чохли для OnePlus Nord N100

Що врахувати, вибираючи чохол для OnePlus Nord N100

Головний критерій – це сумісність, адже всі вирізи повинні співпадати з роз'ємами, розташуванням камер. Далі незмінно постає питання щодо підбору матеріалу.

Обираючи на OnePlus Nord N100 чохол треба врахувати кілька моментів:

  1. Умови використання. Якщо телефон застосовується у звичайних умовах - «дім» та «робота», то не обов'язково гнатися за максимально міцним та дорогим аксесуаром. Любителям активного відпочинку, туризму, спортсменам варто пошукати чохол-бампер на OnePlus Nord N100 із максимальною міцністю.
  2. Акуратність користувача. Якщо телефон «звик» часто падати, він постійно сусідить із ключами або іншими металевими предметами, то потрібно вибирати міцний різновид, який повністю захистить апарат з усіх боків, компонувати із захисним склом.
  3. Дизайн. Найчастіше виготовляють із дорогих та натуральних матеріалів: металу, шкіри, дерева. Більш дешевші, різного відтінку та малюнків отримують із полімерів.

Яким би красивим не був чохол, але його головна функція – захист, він має бути у пріоритеті.

Чохол на OnePlus Nord N100: з чого роблять

Їх виготовляють із:

Ціна на чохли для OnePlus Nord N100
  1. Пластика. Простий, недорогий, є практично у всіх кольорах. Доглядати його просто, але при падінні він може сам тріснути. Такий чохол на телефон OnePlus Nord N100 стане у пригоді акуратним користувачам, які люблять все яскраве.
  2. Полікарбонату. Близький пластику, але стійкий до ультрафіолету та товстіший.
  3. Поліуретану. За рахунок хороших амортизуючих здібностей дозволяє отримувати протиударні екземпляри.
  4. Силікону. Силіконові (TPU) чохли на oneplus Nord N100 м'якші, краще «гасять» удари. Але забруднення треба прибирати регулярно, інакше вони в'їдаються у покриття.
  5. Гуми. Порівняно з попереднім, вона грубіша, на дотик не така приємна. Накладки з гуми є досить об'ємними.
  6. Шкіри та замінника. Найзатребуваніші при виготовленні «книжок» та фліпів. М'які, елегантні. За рахунок своєї конструкції оберігають і задню частину, і екран від пошкодження. Кожзам дешевший і має короткий термін служби. З натуральної шкіри виробляють дизайнерські варіанти. Але їх слід берегти від вологи.
  7. Карбону або вуглепластику. По міцності не поступається сталі, але легше за неї. Броньований чохол на OnePlus Nord N100 не схильний до появи тріщин або подряпин, має цікаву текстуру, легко фарбується.
  8. Металу. Найнадійніший «охоронець» для Ванплас Норд Н100. Однак виходять важкі, тому трапляються рідко.
  9. Дерева. Дуже незвичайне рішення. Дерев'яні варіанти завжди оригінальні та красиві, але ціна істотно вища, і вони не люблять велику вологість. За здатністю гасити удари дещо поступається полімерам.
  10. Тканини, фетру. Текстиль хороший тим, що футляр із нього можна прикрасити на свій розсуд. Але тканина краще оберігає від дрібних подряпин, ніж від появи тріщин і сколів під час падіння.

Вибір завжди індивідуальний. Металеві або дерев'яні типи в масовому продажу – рідкість, вони більше виготовляються на замовлення, оскільки мають ряд недоліків. А ось зі шкірозамінника та силікону в основному зустрічається бампер або чохол-книжка. Для смартфона Ванплас Норд Н100 – це оптимальний тип, а підібрати симпатичну деталь не складе труднощів. Знайти оптимальний різновид зможе навіть найвибагливіший покупець.

Захисний чохол OnePlus Nord N100: додаткові особливості

З огляду на те, що в OnePlus Nord N100 на задній панелі розташовано три камери, виникає питання: як їх можна захистити від механічних пошкоджень? Навіть незначні подряпини призведуть до того, що знімки будуть поганої якості. Вихід є – достатньо придбати екземпляр зі шторкою.

Купити чохли для OnePlus Nord N100

Такі аксесуари випускають із термополіуретану або карбону, вони виконані у формі накладки на задню панель. На виробі є шторка – засувка, яка легко відкривається та закривається, надійно захищає фотокамери від пошкодження. Вона встановлена трохи вище за рівень відеокамери, тому не варто боятися: засувка її не подряпає. Дуже успішне рішення для сучасних гаджетів. Добре поєднувати із захисною плівкою або склом.

Також для OnePlus Nord N100 чохол-книжка має у своєму розпорядженні приємні бонуси у вигляді кришки, здатної складатися в підставку, а також має ряд кишеньок на внутрішній частині, в які можна ховати банкноти, пластикові картки та прощо різні дрібниці.

Всі аксесуари в перевіреному місці

В інтернет-магазині wookie.com.ua представлений широкий вибір товарів. На Ванплас Норд Н100 купити чохол можна різних кольорів та дизайну за доступною ціною. Також є величезний вибір інших захисних та функціональних доповнень, які зроблять щоденний досвід використання вашого телефону ще зручнішим. Ми в свою чергу гарантуємо якість та оперативне відправлення замовлення. Приємний момент – Вам не потрібно платити за доставку! Територією України всі замовлення доставляються абсолютно безкоштовно, незалежно від суми. Слідкуйте за новинками та акціями на нашому сайті. Приємних покупок!

Відгуки