Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Розумний годинник Samsung Galaxy Watch 4 Classic ідеально підійде тим, хто цінує стабільність і купує гаджети не на один рік. Його використовують як трекер при активному відпочинку, бігу та інших подібних заняттях, коли застосовувати більш «серйозні» девайси не дуже зручно, а музика, що супроводжує тренування, і виконання вимірів під час занять дуже потрібні. Також на екрані цього пристрою відображаються вхідні повідомлення, і власник читає їх без необхідності виймати телефон із кишені або сумочки.

Ремінці для Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm

Годинник Самсунг Галаксі Вотч 4 Класік 46мм – багатофункціональний високотехнологічний гаджет, в якому поєднані комфорт власне наручного годинника та мобільного телефону, необхідні користувачеві. Вони не бояться води, в зимовий час сенсор може спрацьовувати від дотику рукавичок, а ще дизайн циферблату змінюється одним дотиком і залежить лише від настрою господаря. Список їх переваг досить великий. Додатково виділитися можна, придбавши оригінальний ремінець Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm замість набридлого рідного або зношеного.

Інтернет-магазин Wookie пропонує подібне обрамлення для смарт-гаджета за вигідною ціною в широкому асортименті від самого виробника та інших торгових марок. Можна вибрати як чоловічий браслет Samsung Galaxy Watch 4 46 mm, так і жіночий, а також універсальну варіацію.

Ремінець для Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm: основні різновиди

Перші у світі фітнес-браслети та розумні годинники мали лише свої «рідні» ремінці, але сьогодні виробники пропонують велику кількість різноманітних обрамлень для такої техніки, щоб власник міг не тільки змінити зношений аксесуар на новий, але й мав можливість змінювати його за своїм бажанням, залежно від настрою або, наприклад, зовнішнього вигляду.

Змінні ремінці для Samsung Watch 4 46mm можна розділити на кілька основних класів. Вони різняться:

  • за матеріалом (силікон або інший полімер, метал, натуральна або екошкіра);
  • за типом застібки (як традиційний годинниковий або оригінальні варіанти, штирем вгору або вниз тощо);
  • за декором та кольоровою гамою (у стриманому класичному оформленні або яскравому ультрамодному, однотонні та з принтами, білі, чорні, червоні, зелені, сині, жовті та інші).
Ціна на ремінці для Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm

Об'єднує всі види зовнішня привабливість та зручність в експлуатації. Крім того, вони мають однакову будову свого центрального сектора, де знаходиться універсальне кріплення для корпусу капсули.

З чого виробляються?

Сьогодні можна придбати браслети різних модифікацій із найрізноманітніших матеріалів, і кожен із них має свої власні переваги та особливості. Наприклад, нейлонові моделі – м'які та міцні, вони високостійкі до вологи та деформацій, підходять для щоденного застосування та мають порівняно невисоку вартість. Трохи дорожчі, але й нарядніші за силіконові ремінці. Samsung Watch 4 Classic в них будуть виглядати більш стильно і ошатно за рахунок декоративних пігментів, перфорації по всій довжині, блискіток, стразів, нестандартних відтінків. Шкіряні – це ексклюзивні та дорогі моделі зі звичайною (як у годинника) застібкою. Найчастіше вони представлені у стриманих кольорах – білий, чорний, коричневий, бордо. Ремінець для Самсунг Галаксі Вотч 4 46мм з екошкіри дешевше натурального шкіряного, але на якості предмету це не позначається негативно. Такий виріб має широку кольорову гаму та різне оформлення своєї поверхні. Металеві модифікації нагадують класичний варіант, як у наручного годинника, з фіксатором застібки, що затягується. Різні кольори виробу виходять за рахунок напилення пігменту на нержавіючу сталь основи.

Як кріпляться на руці?

Ремінець для смарт-годинника може кріпитися на зап'ястя кількома способами. Це:

  • магнітне кріплення;
  • традиційною пряжкою;
  • фіксація штирьком.
Купити ремінці для Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm

В останньому випадку штирок буває спрямований як на виворітну сторону, так і на лицьову.

Де краще здійснити покупку?

На Самсунг Вотч 4 Класік 46 купити ремінець запрошуємо до нашого інтернет-магазину. У нас – приємні ціни та вигідні умови для постійних клієнтів, а ще – постійні цікаві акції, розпродажі та знижки.

Доставка посилок територією України здійснюється нашим надійним транспортним партнером «Нова Пошта». У межах столиці товар доставить кур'єрська служба. За бажанням можна самостійно забрати покупку з нашого пункту видачі.

Сайт нашої компанії із простою навігацією та зручним механізмом пошуку дозволяє швидко знайти потрібний аксесуар завдяки оптимальній фільтрації позицій. Всі сторінки товарів забезпечені докладними описами та детальними фото. А коментарі користувачів, у тому числі відгуки тих, хто вже встиг стати покупцем, допоможуть вам швидко зорієнтуватись у виборі конкретної позиції.

Відгуки