Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Гаряча новинка серед продуктивних смартфонів

Чохли для Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL

Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL привертає велику увагу. Частково це пов'язано з процесором Snapdragon 660, що забезпечує більш високу продуктивність у порівнянні з попередніми моделями.

Додано підтримку заряджання QuickCharge 4.0: тепер підзарядка на 30% швидше і з меншим нагріванням. Підтримується і Bluetooth 5. Технологія працює вдвічі швидше, а відстань, на якій відбувається обмін, збільшиться в 4 рази. Швидкість передачі сигналу модемом також зросте.

Саме час придбати чохол на цей мобільний, якщо він у вас вже є або ви тільки плануєте покупку. Він зробить телефон менш уразливим, а ви висловите свою індивідуальність через якісний кейс, куплений у wookie.com.ua.

Чим ще примітна ця модель

У ній є й інші гідні характеристики. Розглянемо їх уважніше.

  • Потрійна камера. Це нововведення сприятиме покращенню якості фотографій: знімки будуть кращими навіть при поганому освітленні. Зум стає п'ятикратним, а з ним разом йдуть звична та панорамна зйомки. Будь-який чохол для Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL створено з урахуванням цих змін. Окрім такої камери вбудована і потужна передня.
  • 128 Гб пам'яті. Вагомий показник, який робить його лідером серед таких. Пристрій підійде тим, хто любить робити велику кількість фотографій, відео, заздалегідь завантажувати та дивитися фільми. Це стало простіше та завдяки апгрейду екрану. Для захисту чохол-книжка для смартфона Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL відмінно підійде.
  • Роздільна здатність FullHD+. Ще недавно HD вважалося зразковою роздільною здатністю. У того ж телефону — 1080 х 2160, внаслідок чого картинка жива, чітка. Екран доходить до 6 дюймів, стає чутливішим і з найкращою якістю дисплея: 403 пікселів на дюйм. Читати на ньому одне задоволення, очі не так втомлюються.
Ціна на чохли для Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL

Загалом випуск дуже вдалий для всіх любителів гарної техніки.

Яким може бути чохол для Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL

В інтернет-магазині wookie.com.ua постійно з'являються знижки на довільні товари, проводяться акції, присвячені різним подіям. Доставка сервісом «Нова Пошта» до поштового відділення нічого не варте, замовлення надсилаються оперативно.

Найчастіше люди віддають перевагу таким типам. Кожен з них має свої плюси.

  • Чохол-бампер Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL. Є кришкою, надійно закріпленою до бокових граней. Нерідко удар доводиться саме туди. Така накладка не особливо збільшує вагу і загальний розмір, а пластик, що зазвичай використовується, надійно оберігає від тріщин, пошкоджень.
  • Книжка. Підходить тим, кому хочеться надати солідного та стильного вигляду своєму мобільному. Крім того, що у попереднього виду, під захистом виявиться передня частина. Кришка легко відкривається і навіть трансформується у підставку: багато хто оцінить такий бонус.
  • Броньований чохол на Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL. Ще їх називають протиударними. Їх вибирають ті, у кого стільниковий часто падає чи це гіпотетично можливо. Захищає сильніше від інших ринкових пропозицій. Потовщення у слабких місцях і сам кейс поглинають ударну силу.
  • TPU. Такий матеріал коштує недорого, але добре захищає від подряпин, пом'якшує удар. Бува твердішим або м'якшим, залежно від вибору.
Купити чохли для Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL

Купуйте вигідно вже сьогодні

Однією з найпопулярніших напевно будуть силіконові (TPU) чохли на Asus Zenfone Max Pro (M2) ZB631KL завдяки порівняно низькій ціні. Їх беруть одразу у різних відтінках та регулярно змінюють під настрій. Є варіанти з малюнками та прикрасами: вони підкреслять індивідуальність.

Дивіться категорії аксесуарів і вибирайте те, що потрібно вашому улюбленому пристрою! Відзначайте кращі параметри, наприклад бренд, форму, матеріал, колір, ціновий діапазон. Це скоротить час та полегшить пошук.

З дисконтною програмою зареєстровані користувачі отримують постійну знижку до 10% залежно від обсягу замовлень. Зниження вартості товарів знаходьте у категоріях або дивіться в окремому розділі. Купуйте все необхідне в кілька кліків і за хорошими цінами!

Відгуки