Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Motorola G20

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Motorola Moto G20: переваги використання та варіанти аксесуарів

Китайська компанія Lenovo нещодавно випустила бюджетний смартфон під маркою Motorola серії G20, який за свою ціну має гарні технічні параметри. Потужна камера на 48-МП, ємнісна батарея на 5000 мАг, великий 6,5-дюймовий дисплей, андроїд-версія 11 та багато іншого роблять продукт затребуваним у користувачів різних категорій.

Чохли для Motorola Moto G20

Але, незважаючи на прогресивну начинку, телефон не є надміцним. У процесі експлуатації на гаджет чинить маса впливів, через що він може втратити свою привабливу зовнішність, отримати шкоду у функціональному плані або перестати працювати зовсім.

Щоб захистити улюблений девайс та продовжити його термін служби, можна скористатися додатковим елементом. Продуманий та якісний чохол для Motorola G20 допоможе знизити ризики виникнення дефектів, повного знищення від падіння, тиску серед інших речей у сумці, інших неприємних ситуацій.

Стильний чохол на Моторола G20 – це надійний захист 

Застосування такої простої деталі у поєднанні з сучасним мобільним девайсом є продуманим та далекоглядним рішенням, яке забезпечить:

  1. Захист. Чохол Моторола G20 зможе убезпечити корпус від подряпин, тріщин, потертостей, сколів та інших неприємних речей, тому що прийме всі ударні впливи та механічні тертя на себе. За рахунок такої оболонки зберігається привабливість екрану та задньої кришки, мінімізується ризик розбивання скла або дисплея. Так улюблений помічник прослужить довше та надійніше.
  2. Зручність. З такими пристроями тендітна техніка краще сидить у руці, не вислизає, не боїться пошкоджень від сторонніх предметів, особливо коли носиш її в рюкзаку, кишені, сумочці. 
  3. Красу. Деякі вважають за краще для Моторола Мото G20 купити чохол через його привабливий дизайн, який відмінно доповнює зовнішність приладу. Також зі знімними деталями легко оновити оформлення, що набридло, без особливих витрат, оптимізувати зовнішній вигляд під свій смак і побажання. Велика кількість чоловічих та жіночих моделей полегшує цей процес і робить мобільник унікальним для кожного користувача. 
  4. Практичність. Чохол Motorola G20 успішно перешкоджає засміченню кнопок, динаміків, камери тощо, оскільки закриває від пилу, бруду, дрібних частинок. Доглядати апарат простіше, а рівень гігієнічності вищий, що важливо при постійному контакті зі шкірою обличчя, рук.
  5. Економію коштів. Купити оболонку для безпеки набагато дешевше, ніж платити за дорогий ремонт. Вона продовжує час експлуатації, що теж економно, тому що не доведеться часто оновлювати мобільний телефон.
Ціна на чохли для Motorola Moto G20

За рівнем безпеки вони діляться на дві групи: ті, що дають повну захищеність, а також для часткового прикриття. Кожен вибирає те, що йому буде зручно у використанні, всі вони відрізняються конструкцією, матеріалом та іншими параметрами.

Яким буває для Motorola G20 чохол

Для комплектації новинки від бренду Моторола є безліч продукції даної категорії, що відрізняється будовою та матеріалом основи. Найбільшою популярністю користуються силіконові (TPU) чохли на Motorola Moto G20, які коштують недорого, виглядають добре та забезпечують достатню захищеність. Полімерні вироби щільно прилягають до поверхні, не допускаючи проникнення частинок пилу та бруду під кришку, приємні на дотик, легко миються.

Доволі затребуваними у аудиторії залишаються закриті варіанти – такі як класичний чи сучасний чохол-книжка. Для смартфону Моторола G20 вони виготовляються зі штучних або натуральних тканин, що покривають досить тверду основу. Дизайн може імітувати текстуру шкіри, бути гладкою або з фігурним тисненням. Перевагою є те, що чохол-книжка на Моторола G20 прикриває апарат спереду, ззаду та з бокових планок. Для фіксації використовується магнітна застібка, що практично при частому відкритті, закритті. 

Купити чохли для Motorola Moto G20

Міцною продукцією вважається броньований чохол на Motorola Moto G20, який виготовляється зі спеціальних полімерів, які можуть витримувати сильні удари. Вони подобаються людям, які ведуть активний спосіб життя, займаються спортом, люблять подорожувати, захоплюються відпочинком на відкритому повітрі (кемпінг, риболовля, полювання), тому що витривалі в непростих умовах і гарантують міцність для техніки. 

Є спрощені варіанти у вигляді задньої накладки. Чохол на Motorola G20 у форматі бампера виготовляється у численних стилях і оформляється різними малюнками, але не прикриває екран. 

Стильні мобільні аксесуари на сайті Wookie.UA

Інтернет-магазин пропонує широкий асортимент товарів за доступними цінами. У нас можна купити чохол на Моторола G20 з доставкою по країні. Ми пропонуємо:

  • оперативне оброблення заявки;
  • оплату готівкою, карткою, післяплатою;
  • допомогу у виборі;
  • професійне консультування;
  • самовивіз із магазину в Києві;
  • якісний сервіс для кожного клієнта.

Довідатись подробиці, оформити запит можна за контактами на сторінці.