Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Mi 11 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Функціональний чохол для Xiaomi Mi 11 Ultra за вигідною вартістю

Сьогодні девайси замінюють нам іншу техніку – це не лише засоби зв'язку, а й електронні книги, цифрові носії та відеоплеєри. Сучасна людина щодня проводить за телефоном понад 5 годин. За статистикою, 26% опитаних зізналися, що не можуть відірватися від своїх девайсів більш ніж на день. Наприклад, дорогою додому ми можемо вийти в інтернет на 60 хвилин і більше, а під час робочого процесу проговорити телефоном до 120 хвилин на день.

Широкий асортимент продукції – більше 40 000 товарів у наявності

Інтернет-магазин wookie.com.ua пропонує широкий вибір мобільних аксесуарів від провідних виробників за доступними цінами. Швидка фільтрація в нашому каталозі дозволить відсортувати потрібні продукти з урахуванням необхідних параметрів, наприклад, за ціновою категорією або кольорами, щоб підібрати саме той чохол Xiaomi Mi 11 ultra, який вам потрібен.

Чохли для Xiaomi Mi 11 Ultra

Якщо ви бажаєте придбати чохол для Xiaomi Mi 11 Ultra, не виходячи з дому чи офісу, достатньо зв'язатися з нашими консультантами або заглянути в наш каталог.

Сучасні смартфони – досить тендітні пристрої, що вимагають захисту. Чохол – незамінний аксесуар, без якого складно уявити експлуатацію гаджета. Навіть при найтендітнішому зверненні він завжди буде в «зоні ризику», тому що у будь-який момент ви можете впустити його на асфальт, паркет або будь-яку іншу тверду поверхню.

Наш онлайн супермаркет пропонує Сяомі Мі 11 Ультра купити чохол з доставкою по всій Україні. Завдяки дисконтній програмі зареєстровані користувачі можуть заощадити до 15% за кожного наступного замовлення. Бонуси для вигідних покупок нараховуються автоматично та відображаються в особистому кабінеті. Тепер немає необхідності шукати недорогі варіанти на різних сайтах, довго порівнювати ціни та характеристики.

Різні види матеріалів – з чого виготовляються чохли?

Супермаркет wookie.com.ua – ваш гід у світі мобільних кейсів. Ми постійно поповнюємо наш асортимент найкращими новинками від провідних марок на світовому ринку. Все, що потрібно, це вказати модель і підібрати для mi 11 ultra чохол, випущений спеціально для його експлуатації.

Сьогодні силіконові (TPU) чохли на Xiaomi Mi 11 Ultra користуються найбільшою популярністю завдяки своїм властивостям. Вони мають безліч переваг:

  • дешева вартість;
  • зносостійкість;
  • міцність на розрив;
  • добра амортизація;
  • екологічна чистота;
  • м'якість;
  • практичність;
  • еластичність;
  • варіативність кольорів.
Ціна на чохли для Xiaomi Mi 11 Ultra

Силіконова поверхня, яку має Xiaomi Mi 11 ultra чохол, приємна на дотик, має хорошу посадку, не накопичує на собі пил та забруднення, її легко прочищати, вона не вигоряє на сонці і не втрачає своєї насиченості. Вироби з цього матеріалу легко встановлюються, гасять удар під час падіння, виглядають стильно. Виробники часто наносять на них малюнки, прикрашають додатковими елементами.

На окрему увагу заслуговує оригінальний чохол Xiaomi Mi 11 ultra. Як продукція компанії-виробника смартфона, він ідеально з ним сумісний.

Всі необхідні аксесуари в одному місці – швидке оформлення замовлень

За своєю функціональністю, чохол-бампер на Xiaomi Mi 11 Ultra дуже практичний. Головна прикраса будь-якого гаджета – це логотип бренду-виробника, а також унікальний дизайн. Бампер не приховує їх, лише доповнює. Чохол підкреслює естетичність оригінального дизайну, закриваючи лише бічні сторони пристрою. У ньому передбачено отвори, що враховують особливості даної моделі апарату.

До основних плюсів, які має чохол mi 11 ultra, відносяться:

  • компактність;
  • невелика вага;
  • захист корпусу від деформацій;
  • залишається доступ до клавіш і роз'ємів.

Любителям класики пропонується розглянути такий варіант, як чохол-книжка. Для смартфона Сяомі Мі 11 Ультра це одне з найфункціональніших рішень. Його можна використовувати як підставку, встановивши під потрібним кутом верхню кришку. Різноманітність дизайнерського оформлення дозволяє кожному підібрати «книжку» з урахуванням особистих переваг та фінансових можливостей. Найчастіше їх виготовляють зі шкіри, екошкіри, гуми, пластику або металу.

Купити чохли для Xiaomi Mi 11 Ultra

Це стильне рішення, що підкреслює як повсякденні, так і елегантні образи. Його головна перевага – це забезпечення безпеки Сяомі Мі 11 Ультра з усіх боків. Він покриває як задню, так і передню панелі апарата. Наявність такого додаткового обладнання, як магнітні застібки та внутрішні відділи для банківських карток, візиток, роблять його ще зручнішими.

На окрему увагу заслуговує броньований чохол на Xiaomi Mi 11 Ultra.

Наш інтернет-магазин має багато плюсів:

  • більше 40 000 найменувань;
  • безкоштовне консультування;
  • безкоштовна доставка;
  • зручний інтерфейс сайту;
  • фільтрація товарів;
  • тільки оригінальна продукція;
  • накопичувальні знижки до 15%.

Скористайтеся формою зворотного зв'язку та отримайте більш повну інформацію про представлені продукти та допомогу в їх доборі. Наш пріоритет – продаж тільки фірмових накладок безпосередньо від марки. Вибравши нас, ви зможете застрахувати себе від придбання низькоякісних виробів із невеликим терміном служби.

Відгуки