Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Mi 10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Якісний смартфон не може коштувати надто дешево, навіть якщо йдеться про продукцію китайського бренду Xiaomi. Одна з останніх новинок виробника – флагман Mi 10, який нещодавно з'явився на ринку.

Стильний скляний корпус, безрамковий екран, реалізовані у фірмовому дизайні, дарують естетичне та тактильне задоволення, і щоб не порушувати цей баланс, варто використовувати чохол для Xiaomi Mi 10. Аксесуар убезпечить техніку від неприємностей, які спричиняють похід у сервісний центр .

Чохли для Xiaomi Mi 10

Інтернет-магазин Wookie.com.ua реалізує широкий асортимент чохлів, які відрізняються привабливим зовнішнім виглядом, практичністю та іншими позитивними якостями.

Чохол для Xiaomi Mi 10 від Wookie – якість, перевірена часом

Щоб стати власником якісного продукту, який вирішуватиме поставлені завдання та радуватиме око ідеальним виконанням, важливо віддавати перевагу кейсам, які виготовлені на базі сучасних технологій і поставляються на світовий ринок провідними брендами.

Для Xiaomi Mi 10 купити чохол сьогодні нескладно, адже в нашому онлайн-маркеті ви знайдете десятки різнопланових моделей.

Перевага cases:

  • Повна відповідність технологічним особливостям пристрою. У конструкції передбачені продубльовані зони або отвори під кнопки вмикання та гучності, для роз'ємів та інших елементів;
  • Міцна посадка, що забезпечує відсутність люфтів. Як результат – корпус захищений від взаємодії з вологою, пилом та іншими агресивними факторами ззовні;
  • Немає сенсу в панелі, якщо вона ковзає в руках. Розробники враховують цей момент, тому продукція отримує протиковзне напилення, яке приємно відчувається в руках і не дає телефону регулярно випадати з рук;
  • Довге збереження насиченості кольору – не вигоряють у променях сонця, не псуються від вологи, не тріскаються і не деформуються навіть після багаторазових знімань та надягань.

Додаткові функції аксесуарів

У каталозі знайдеться чохол на Xiaomi Mi 10 під будь-який смак та бюджет. Серед десятків позицій є стандартні, наприклад силіконові (TPU) чохли на Сяомі Мі 10, представлені литими конструкціями, які не мають зайвих деталей. Також покупцю завжди доступний оригінальний чохол Xiaomi Mi 10, що примітний не тільки високою якістю, але також нерідко має інші переваги, доступні тільки продукції компані-виробника.

Ціна на чохли для Xiaomi Mi 10

До них належать:

  • Тримачі в автомобіль. Магнітний елемент фіксується до тримача і робить трубку нерухомою, що дуже зручно, якщо ви часто знаходитесь за кермом і не хочете відволікатися від дороги;
  • Наявність кишені для зберігання банківських карток та купюр;
  • Підставку для зручного перегляду фільмів, роботи з документами має чохол-книжка. Для смартфона Сяомі Мі 10 представлені шкіряні, текстильні, пластикові варіації;
  • Кишеньки на блискавках для перенесення та зберігання навушників та інших дрібниць.

Як вибрати кейс на кожен день?

Існує два основних типи захисту: накладка та книга. Для Xiaomi Mi 10 чохол первого типу виготовляється з гуми, полікарбонату чи комбінації матеріалів. Він має тонкий профіль, за рахунок чого апарат не додає у вазі та об'ємі. Зручний для повсякденної експлуатації, не потребує зусиль під час зняття. Не втрачає основних властивостей упродовж тривалого часу. Не накопичує відбитки та забруднення. При необхідності сліди очищаються вологою серветкою або під струменем води.

Книжки – іміджеві вироби, яким часто віддають перевагу ділові люди, користувачі, які вибирають класику, і ті, хто боїться розбити пристрій при заняттях спортом, під час подорожей, туристичних походів. Такий чохол на Мі 10 оснащується фронтальною кришкою, яка прикриває дисплей, запобігаючи утворенню на ньому подряпин та потертостей.

Чому віддати перевагу? Чохол-бампер на Xiaomi Mi 10 або книга – все залежить від індивідуальних вимог, способу життя, наявного бюджету. Оптимально мати обидва рішення і використовувати їх з нагоди.

Переваги обкладинок від провідних торгових марок

Купити чохли для Xiaomi Mi 10

Для кожного власника Mi-смартфона важливо не сховати всю красу девайсу під громіздким виробом. Для протистояння різним факторам не обов'язково надягати товстий та важкий Mi 10 чохол. За рахунок застосування передових технологій, обладнання та висококласної сировини розробники пропонують експлуатувати тонкий броньований чохол на Xiaomi Mi 10.

До скарбнички його плюсів входять:

  • Продуманість технологічних компонентів – ви без проблем підключите зарядний адаптер, відрегулюєте звук тощо;
  • Не відчувається на трубці – вона не стане громіздкою;
  • Застосовувана сировина не містить отруйних речовин, які шкодять здоров'ю та навколишньому середовищу;
  • Немає неприємного запаху;
  • Міцна фарба у варіаціях з принтами, яка не стирається, не тріскається, не злазить шарами;
  • Присутність бортиків, що випирають над периметром дисплея – кладіть апарат вниз сенсором на стіл, не боячись назбирати косметичних дефектів;
  • Фактурна поверхня, що добре зчіплюється зі шкірою.

У нас ви можете замовити ковер прямо зараз – доставимо посилку до будь-якого населеного пункту країни в стислий термін. Фахівці готові проконсультувати покупця та надати допомогу в оформленні замовлення та інших питаннях.

Відгуки