Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone 11 Pro Max

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смартфони для більшості сучасних людей є вірними супутниками. Ці девайси не лише дозволяють нам залишатися на зв'язку, де б ми не були, а й незамінні для вирішення багатьох повсякденних завдань. Таке активне використання гаджета не може не впливати на його зовнішній вигляд.

Для того щоб убезпечити свій новенький iPhone 11 Pro Max від пошкоджень, вибирайте з каталогу Wookie.UA та замовляйте за найкращою ціною такі аксесуари, як оригінальні чохли на телефон, а також захисні стекла та плівки для Айфон 11 Про Макс. У нас можна купити товари від різних брендів. Замовити обкладинку або чохол-книжку на Айфон 11 Про Макс ви можете з доставкою по всій Україні, а за бажання — скористатися можливістю самовивезення з нашого магазину, щоб заощадити на ціні експедиторських послуг.

Чохли для iPhone 11 Pro Max

Види чохлів для iphone 11 Pro Max

Перед тим як купити чохол на Айфон 11 Про Макс, ознайомтеся з представленим різноманітним асортиментом аксесуарів на сайті Wookie.UA. У каталозі інтернет-магазину ви знайдете кілька сотень моделей футлярів, які спеціально призначені для моделі iPhone 11 Pro Max. Одні чохли коштують недорого, інші — трохи дорожче. Вироби відрізняються не лише за вартістю, але й за матеріалами, з яких вони виготовлені, а також форм-фактором.

На особливу увагу заслуговує саме форм-фактор кейсу для смартфона. Це може бути:

  • бампер (накладка);
  • чохол-книжка;
  • чохол-портмоне.

Бампери, або накладки, є одним із найпопулярніших видів чохлів для мобільних телефонів. Саме тому таких обкладинок на iPhone 11 Pro Max у нас найбільше. Їхнє головне призначення — захист бічних сторін та кутів девайсу від ударів та подряпин. Бампери виготовляються із міцного та гнучкого матеріалу: силікон, термопластичний поліуретан, міцний пластик тощо. Це дозволяє їм амортизувати удари та запобігати пошкодженню корпусу смартфона. Накладки часто мають трохи виступаючі над екраном та камерами краю, що також забезпечує протиударні властивості.

Чохли-книжки — це стильні та практичні кейси, які гарантують повний захист смартфона. Вони складаються з двох частин: задньої накладки та передньої кришки, яка закривається, як книжка. Захисний футляр може мати і додатковий функціонал. Наприклад, мати кишені для кредитних карток або готівки, а також слот для документів. Нерідко ці аксесуари оснащені стендом, який дозволяє зручно розташувати телефон на столі для перегляду відео. Багато чохли-книжки також мають магнітну або кнопкову клямку, яка запобігає випадковому відкриття кришки.

Ціна на чохли для iPhone 11 Pro Max

Чехлол-портмоне для iPhone 11 Про Макс трохи схожий на попередній вид кейсів, але зазвичай більше за розміром. Це зумовлено тим, що аксесуар поєднує функції чохла і гаманця. Призначений не тільки для захисту смартфона, але й для зберігання кредиток, грошей, візиток та інших дрібних предметів. Чохол-портмоне має кілька відділень та кишень. Він може бути виконаний зі шкіри або штучного матеріалу, але у будь-якому випадку виглядає елегантно.

Скільки коштує той чи інший чохол iPhone 11 pro max, залежить від багатьох нюансів. Як правило, найдешевше коштують силіконові бампери, також недорого коштують футляри із пластику та поліуретану. Найвища вартість у шкіряних обкладинок, книжок та портмоне.

Як вибрати чохол на iPhone 11 Про Макс?

Коли очі розбігаються від різноманітності чохлів для Айфон 11 Про Макс і зробити остаточний вибір складно, на допомогу приходять консультанти Wookie.UA. Ми зібрали головні критерії, які варто враховувати при покупці аксесуарів.

Відповідний розмір

Тут все просто. Щоб не помилитися з вибором, шукайте оригінальний чохол під модель вашого телефону. Для смартфона iPhone 11 Pro Max, випущеної у 2019 році, оптимально підходить чохол 11 pro max. Таким чином, ви забезпечите ідеальну посадку футляра на вашому гаджеті.

Рівень захисту

Наступний важливий аспект при виборі чохла для iPhone 11 Pro Max — це його рівень захисту, який підбирається з урахуванням ваших потреб та способу життя. Наприклад, якщо ви активно займаєтеся спортом або часто подорожуєте, вам знадобиться надійний протиударний футляр. Якщо ж ви хочете додати стильний акцент до свого образу, можна купити силіконову або шкіряну обкладинку з оригінальним дизайном, але не таким високим рівнем захисту.

Купити чохли для iPhone 11 Pro Max

Матеріал та якість

Якість чохла впливає як на здатність забезпечити належний захист телефону, так і на довговічність самого кейсу. Високоякісні чохли оберігають від подряпин, ударів та інших ушкоджень. Вони також будуть міцнішими, а значить, ви зможете використовувати їх упродовж тривалого часу. При виборі чохла для айфону 11 Про Макс зверніть увагу на матеріал, з якого він виготовлений. Силіконові, поліуретанові, а також вироби з натуральної шкіри по праву вважаються одними з найнадійніших і найстійкіших до зовнішніх впливів.

Зручність використання

Подумайте про те, наскільки обрана модель чохла буде комфортною у повсякденному використанні. Бампер, книжка або чохол-портмоне не повинні заважати доступу до всіх функцій, камер та портів вашого смартфона.

Зробіть усвідомлений вибір, щоб Айфон 11 Про Макс був надійно захищений та відображав вашу індивідуальність. Замовляйте чохли та інші аксесуари для смартфонів за найкращою ціною у Києві з доставкою по всій Україні в інтернет-магазині Wookie.UA. В електронному каталозі вказано скільки коштує кожна позиція, а дізнатися ціну відправки у ваше місто можна при оформленні замовлення.

Відгуки