Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Asus ROG Phone 6 / 6 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Ігровий смартфон коштує досить дорого, тому його бажано захистити. Обов'язково потрібно замовити чохол для Asus ROG Phone 6 / 6 Pro. Це страховка, яка в екстремальній ситуації прийме удар на себе. Якщо грамотно підійти до вибору, можна розширити можливості та комфорт користування пристроєм. Також це підвищує його термін експлуатації. Вдається довше зберегти корпус у первозданному стані. Придбати високоякісні аксесуари за низькою ціною можна у нашому інтернет-магазині. Ми здійснюємо доставку по всій Україні.

Чохли для Asus ROG Phone 6 / 6 Pro

Чохол для Asus ROG Phone 6 / 6 Pro: головні критерії вибору

Обов'язково варто Асус РОГ Фон 6 / 6 Про купити чохол, щоб підтримувати первозданний вигляд гаджета. Його футуристичний дизайн вимагає поставитися до вибірки оптимальних варіантів відповідально. Важливими критеріями є:

  • Умови служби. Активна людина, яка любить подорожувати, займається спортом, має всі шанси розбити телефон. Це справедливо і у випадку, якщо користувачами діти. Переважно кишеня або чохол-книжка. Для смартфона Асус РОГ Фон 6 / 6 Про це цілком прийнятне рішення.
  • Акуратність власника. Деякі господарі примудряються зберегти корпус техніки неушкодженим довгий час. Але далеко не у кожного це виходить. Закриті конструкції захистять поверхні від подряпин, потертостей, дефектів.
  • Термін експлуатації. Якщо аксесуар часто змінюють, можна звернути увагу на чохли силіконові (TPU) на Asus ROG Phone 6 / 6 Pro. Вони випускаються з різними декоративними елементами, у великому спектрі відтінків і стилів.

Але якщо гаджетом користуються постійно, футляр буде незручним. У цьому випадку можна вибирати відкриті, накладні моделі.

Популярні різновиди та варіації

Є кілька популярних варіацій для ігрового телефону. Зазвичай для нього вибирають таке:

Ціна на чохли для Asus ROG Phone 6 / 6 Pro
  • Накладна конструкція без рухомих елементів. Накладка закриє боковини та тильну сторону. Але важливо враховувати, що зі зворотного боку є панель, що підсвічується, і блок камер специфічної форми. Тому універсальні накладки не розглядаються.
  • Рамка із пружного матеріалу по периметру. Бампер на Asus ROG Phone 6 / 6 Pro запобігає пошкодженню та поломці під час падіння на рівну, гладку поверхню.
  • Книжка із застібкою. Цей варіант підійде тим, хто використовує пристрій у складних умовах. Він досить зручний, іноді передбачається здатність трансформації передньої кришки на підставку.
  • Кишеня або сумка. Закритий футляр запобігатиме потраплянню всередину води, пилу, бруду. Він може бути незручним, якщо мобільний часто доводиться діставати та активувати дисплей. До того ж кейс об'ємний та масивний.

Враховуються особисті побажання та переваги покупця. Для одних важливіше оформлення, для інших – функціональність.

Чохли на Асус РОГ Фон 6 / 6 Про: підвищені захисні властивості

Кейси можуть забезпечувати підвищені захисні характеристики від низки несприятливих факторів. Наприклад, це можуть бути такі властивості:

  • Пом'якшення удару. Якщо використовуються міцні матеріали, під час падіння вони ефективно розсіюють механічне навантаження. Можуть передбачатись металеві вставки, компоненти (алюміній, карбон, металеві сплави), які надають масивності.
  • Перешкода для вологи. Гідробокс повністю герметичний, не пропускає воду навіть на глибині до 6-7 метрів. Це зручно для дайверів, спортсменів, які займаються плаванням. Гідробокс виготовляється з прозорого пластику або силікону.

Зазвичай для використання всередині приміщення подібні доповнення не потрібні.

Купити чохли для Asus ROG Phone 6 / 6 Pro

Нові можливості для комфорту

Є ціла низка додаткових пристроїв для комфортності використання, які передбачають виробники. До них входить таке:

  • Підзарядка. Вбудований акумулятор дозволяє зарядити батарею один або кілька разів. Запасний пауербанк дозволяє залишатися на зв'язку, не відриватися від процесу гри.
  • Кишеньки та відділення. Тут можна зберігати невеликі записки, картки, перепустки та інші пластикові та паперові документи.
  • Підставки. Це опора, яка розкладається за потреби. Можна нахилити екран, щоб дивитися фільм, спілкуватися відео.
  • Шторка для об'єктива. Якщо потрібно зробити кадр або зняти відео, шторка відсувається, а потім засувається.

У нашому онлайн-каталозі продаються товари, виготовлені зі шкіри, шкірозамінника, текстилю,  пластику. Поліуретанові та силіконові моделі стійкі до температурних перепадів. Для прикраси використовуються нашивки, стрази, дзеркала та інші декоративні компоненти. Можна вибрати чохол відповідно до власного іміджу.

Зробіть замовлення самостійно або зверніться до наших співробітників. Зателефонуйте, замовте зворотний зв'язок, щоб ми передзвонили, дали роз'яснення та рекомендації.

Відгуки