Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Vivo Y53s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Vivo Y53s – смартфон, що володіє вдалим поєднанням вартості та продуктивності. Він здатний зацікавити багатьох потенційних користувачів у пошуку компромісного, проте виграшного рішення. Якщо Ви придбали Віво У53c, купити чохол для нього можна в інтернет-магазині: wookie.com.ua. Ми поставляємо аксесуари різного формату за конкурентними цінами.

Чохли для Vivo Y53s

Чохол для Vivo Y53s: основні завдання та застосування

Сучасні мобільні телефони, незважаючи на всю їхню надійність, відрізняються крихкістю через великий екран, застосування естетичного, але схильного до появи подряпин пластику або металу. Для того, щоб знизити або звести нанівець ймовірність тріщин і помарок, варто підібрати відповідний чохол. У нашому каталозі представлені лише фірмові продукти від провідних виробників. Оригінальний чохол для Vivo Y53s має такі переваги:

  • В точності повторює розмір, контури, розташування кнопок та функціональних елементів апарата, не знижує функціональні можливості та зручність використання;
  • Забезпечує частковий або комплексний захист усіх поверхонь від тріщин, подряпин, відколів та інших пошкоджень внаслідок падіння з висоти, абразивних навантажень, потрапляння на корпус рідин;
  • Покращує естетичні властивості, надає оригінального вигляду та унікальності.

Таким чином, купити чохол на Vivo Y53s рекомендовано одразу після придбання гаджета та дозволить уникнути всіх загроз його цілісності.

Різновиди та правила вибору

У продажу безліч незвичайних моделей, що заслуговують на увагу споживачів. Їхні відмінності зводяться до наступного:

  • Матеріали виробництва;
  • Ступінь захищеності;
  • Наявність додаткових функцій;
  • Естетика та вартість.

Обираючи підхожий до Vivo Y53s чохол, ми рекомендуємо оцінювати саме на ці особливості, а також переконатись у тому, чи підходить пристрій для Вашого стилю життя, наприклад, для спортивних тренувань та подорожей або, навпаки, для створення статусного образу, якщо Ви займаєтеся бізнесом і т.д. Звертайте увагу на формат та ергономічність.

Силіконові рішення

Ціна на чохли для Vivo Y53s

Силіконові (TPU) чохли на Vivo Y53s м'які та приємні на дотик, досить гнучкі, легко одягаються і щільно фіксуються на бічних рамках завдяки щільним вставкам усередині. Захищають від пошкоджень задню кришку та бічні грані, здатні пом'якшити приземлення та запобігти іншим неприємностям при незручному поводженні. Поставляються в асортименті кольорів, при цьому колір не стирається і не вигоряє, оскільки пігмент впроваджується в сам склад TPU, естетика зберігається надовго і не погіршується з часом. Форм фактор може відрізнятися, від стандартних прямокутників, до варіацій з текстурами, заячими вушками, вбудованими ременями та іншими доповненнями для індивідуалізації.

Накладки-бампери

Найпростішим рішенням є чохол-бампер на Vivo Y53s, основним завданням якого є збереження торцевих частин та кутів при ударних навантаженнях та стиранні. Він легко надягається, не змінює габарити телефону, зберігає доступ до клавіш та інших елементів. Виготовляється такий чохол Vivo Y53s із різних видів композиту, має мінімальну вагу. Зацікавить акуратних користувачів, які бажають уберегти корпус у найуразливіших місцях, де недоліки виявляються найшвидше через натискання, включення зарядки, навушників.

Форм-фактор "книжка"

Якщо Ви шукайте варіант, що ефектно підкреслює статус і разом з тим додатково покращує мобільний пристрій, тоді підійде чохол-книжка. Для смартфону Віво Y53s, вони пропонуються у багатьох варіантах, виготовляються з натуральної або еко-шкіри. Для Vivo Y53s чохол книжка має важливу перевагу – він забезпечує комплексний захист від механічних впливів і підійде як для тих, хто віддає перевагу класичному стилю одягу і регулярно буває в офісі, так і для поціновувачів активного відпочинку. Крім того, відкидна передня панель може використовуватися як підставка для перегляду відео.

"Броньовані" варіанти

Купити чохли для Vivo Y53s

Броньований чохол на Vivo Y53s однозначно призначений для активних людей. У ньому застосовуються композити та металевий каркас, завдяки чому йому не страшні будь-які зовнішні загрози. При цьому зберігається легкість, розміри та ергономічність. Рекомендується використовувати разом із плівками та склом для екрану.

Чому варто звернутися до нас

В інтернет-магазині: wookie.com.ua представлений чохол на телефон Vivo Y53s від офіційних виробників, які обслуговують бренд Vivo. Вся продукція відповідає чинним стандартам, виготовляється з якісних матеріалів з урахуванням особливостей подальшої експлуатації. При необхідності наші консультанти допоможуть з підбором. Послуги надаються з доставкою містами України. Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше.