Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Amazfit GTR Mini

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Заводські ремені смарт-годинників з часом втрачають свій товарний вигляд і потребують повноцінної заміни. Пропонуємо купити для девайсу Amazfit GTR Mini ремінець або браслет шириною 20 мм, що пройшов сертифікацію якості. Він виготовлений із силікону (TPU), металу чи шкіри. Оснащений магнітною, складною або іншого виду застібкою. Носиться з гаджетом на руці не тільки під час занять спортом, а й під час роботи, ділової зустрічі, побачення або кожного дня.

Ремінці для Amazfit GTR Mini

Ремінці для Amazfit GTR Mini: потрібне приладдя для розумного годинника

Ремінь із силікону (TPU), ціна якого внесена в каталог, дуже легкий, м'який та гнучкий. Випускається у широкому діапазоні регулювання довжини — підходить як для жіночого, так і для чоловічого зап'ястя. Згодом не вицвітає та не деформується, залишається стабільно зручним. На девайс кріпиться замком QuickFit, на руці замикається застібкою кнопкового або класичного типу. Хоча коштує відносно дешево, носиться досить довгий час.

Протиударний браслет із металу для Амазфіт GTR Міні створюється з численних ланок, для яких часто використовується нержавіюча сталь. Зазвичай закривається 3-секційною розкладною кліпсою або магнітною клямкою. Аксесуар, вартість якого — помірна, відрізняється:

  • стійкістю до зносу та корозії;
  • приємним почуттям прохолоди;
  • суворим елегантним виглядом.

Представницький оригінальний ремінець на Amazfit GTR Mini зі шкіри виготовляється на основі натурального та синтетичного напівфабрикатів. По ходу виготовлення для підвищення міцності та надання привабливості пресується, лакується та прошивається. Щоб уникнути втрати товарного вигляду з регулярною періодичністю обслуговується. За найкращою ціною реалізується у магазині Wookie.UA.

Чим особливі ремені з різних матеріалів

Переваги оригінального силіконового ремінця:

  • еластичний та м'який, тому легко згинається, не тріскається з часом, не натирає шкірний покрив;
  • легко чиститься ганчір'ям за допомогою звичайного миючого засобу;
  • оскільки не викликає пітливості, придатний для активного відпочинку, а також занять спортом та фізкультурою;
  • купити на мобільний гаджет доступно недорого, причому разом із захисним склом.
Ціна на ремінці для Amazfit GTR Mini

Плюси ударостійкого металевого браслета:

  • стійкий до ударів, корозії та зносу, як наслідок, — довговічний;
  • завдяки запасу за довжиною годиться для зап'ястя 15-20 см в обхваті;
  • захисний браслет для Amazfit GTR Mini у спекотний день створює під своєю поверхнею легку прохолоду;
  • замовити в нашому супермаркеті за найкращою ціною можна опціонально із запобіжною плівкою.

Переваги статусного шкіряного аксесуара:

  • виглядає не тільки привабливо, але й презентабельно;
  • випускається під створюваний імідж із класичною пряжкою-застібкою;
  • добре гармонує як з діловим, так і спортивним костюмом;
  • недорого купити доступно в магазині Wookie.UA разом із зарядним пристроєм, наприклад, кабельним.

Оскільки круглі смарт-годинники оснащені корпусом із сріблястим або золотистим відтінком, то виробником рекомендується оригінальна ремінна модель північно-чорна або туманно-рожева відповідно.

Ремінець на Амазфіт GTR Міні: тонкощі вибору аксесуара

Зап'ястковий ремінь підбирається на девайс не лише за кольорами та відтінками. Значну роль відіграє матеріал виготовлення. Силіконовий екземпляр не вбирає вологу та піт — зазвичай надягається при активних фізичних навантаженнях. Шкіряний аналог під розумний годинник Amazfit GTR Mini придатний для офісної роботи та корпоративної вечірки. Протиударний металевий браслет підійде для щоденного використання, у тому числі під час ділової зустрічі. Будь-який з них буде доречно замовити у парі з чохлом.

Купити ремінці для Amazfit GTR Mini
  1. Різновиди із силікону оснащуються замком у класичному або кнопковому виконанні. У другому випадку зручний і практичний фіксатор вставляється в найбільш відповідний отвір у відповідь.
  2. Під модифікації з металу підходять 3-сегментна кліпса та магнітна клямка. Остання підходить для нержавіючої застібки, виготовленої лише з феритної або мартенситної сталі, що реагує на магніт.
  3. У ремінці для годинника Амазфіт GTR Міні зі шкіри максимально часто інтегрується традиційний замок із пряжкою. При застібанні, що полягає у вставленні язичка в оптимальний отвір, зап'ясток не повинен перетискатися або почуватися занадто вільно.

За технологією виробника, якщо хвостик ремінця бовтається, його можна заправити всередину.

Як замовити браслет 20 мм для Amazfit GTR Mini

Ми — онлайн-магазин Wookie.UA (Україна) — пропонуємо за найкращою ціною для Амазфіт GTR Міні купити браслет або ремінець. Увійдіть в каталог, підберіть за опціями оригінальний аксесуар, що відповідає вашим вимогам, і зробіть замовлення! Товар оперативно доставимо у Київ або інше заявлене місто країни. Отримати безкоштовну консультацію або уточнити, скільки коштує обрана модель, можете через іконку зворотного зв'язку.