Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Потужний, тонкий, стильний – саме так можна охарактеризувати середньобюджетник Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL, представлений ASUS у квітні. Фаблет знаходиться серед кращих Android-смартфонів у ціновому сегменті до 200$. Щоб він був таким же красивим через кілька років, рекомендуємо придбати чохол Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL в магазині Wookie. Консультанти допоможуть визначитися з форм-фактором, покажуть варіанти та колірні модифікації

Чохли для Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL

Базові критерії

Прилад від китайського концерну завдяки демократичній вартості встиг привернути увагу користувачів. Як завжди, яскравий девайс супроводжується аксесуарами, тому ви зможете на Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL замовити чохли 4-х типів:

  • Книги;
  • Накладки;
  • Кисети;
  • Обкладинки.

Крім чохлів слід доповнити помічника іншими аксесуарами: навушниками, тримачами в машину, селфі-палками та іншими приємними дрібницями.

Доступний та універсальний варіант

Ціна на чохли для Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL

Гаджет має ідеально виглядати і не впливати негативно на комфорт, особливо якщо йдеться про Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL. Тому купити чохол важливо якнайшвидше. Відмінним варіантом стануть накладки, виконані із пластику та силікону.

Вироби з таких матеріалів повністю обгинають корпус фаблета, захищаючи від пошкоджень, підкреслюючи конструктивні особливості. Спеціально для моделі ZB601KL представлений повний вибір наклейок від наступних брендів:

  • NILLKIN;
  • IMAK;
  • UniCase;
  • MOFI.

У нас знайдеться тонка накладка з полікарбонату та броньований чохол із комбінованих матеріалів.

Хіти 2018 року

Купити чохли для Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL

Чохол-книжка зі шкіри на Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL залишається актуальним виробом для відвідувачів. Особливо популярна сьогодні обкладинка Nillkin Qin Series. Апарат, поміщений у неї, повністю захищений від пилу, бруду, подряпин та ударів.

Популярність таких кейсів обумовлена тим, що вони огороджують гаджет лише тоді, коли власник його не використовує. Чохол-кишеня або футляр-портмоне, будучи універсальними виробами, вміщують Asus Zenfone Max Pro M1 та будь-який телефон аналогічних розмірів. Також це розкішне доповнення, яке легко вписується у повсякденний імідж.

На закінчення

Прилад відповідно до поточних реалій оснащений безрамковим дисплеєм - недоліком сучасних трубок. Варто моноблоку один раз впасти екраном на тверду поверхню, і знадобиться змінювати в сервісному центрі сенсор або купувати матрицю, що позначиться на бюджеті. Застрахуватися від такої неприємності досить просто: замовте загартоване скло та встановіть на моніторі. Відносно плівки воно захищає лицьову площину від сильних механічних ушкоджень. Наявність олеофобного покриття дозволяє склу бути несприйнятливим до появи подряпин і потертостей, легко очищатися від забруднень і добре доповнювати чохол-кишеню Qialino. Asus Zenfone Max Pro (M1) ZB601KL з нанесеною бронею буде служити вірою та правдою не один рік.

Шукаєте найсвіжіші та найякісніші аксесуари за оптовими цінами? Тоді сміливіше оформляєте замовлення в одному із найкращих інтернет-маркетів України -  Wookie.com.ua!

Відгуки