Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Xiaomi Watch S1

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Багато хто вважає, що оригінальний Xiaomi Watch S1 – це один з кращих смарт-годинників за співвідношенням ціна/якість на ринку Києва та України. Wookie.UA залишає ці суперечки для любителів електронних гаджетів, а зі свого боку поспішає запропонувати захисні стекоа, чохли та ремінці на даний девайс. І якщо із захистом та кейсами все більш-менш зрозуміло, то ось різноманітність браслетів настільки велика, що можна й заплутатися. Не хвилюйтеся, з нами – розберетеся.

Ремінець для Xiaomi Watch S1: на яку модель звернути увагу?

Підбираючи браслет на гаджет Ксіомі Вотч С1, перше питання, з яким ви зіткнетеся – це матеріал виготовлення. Який краще, який гірший, чи є компроміси? Розповідаємо.

Недорогі силіконові ремінці можна назвати тим самим компромісом. Вони досить міцні, довговічні, красиві, приємні на дотик і мають широке розмаїття кольорів. З явних мінусів можна виділити те, що рука в них погано дихає і для занять спортом або в літню спеку це справді може бути проблемою. Зате ось для плавання в басейні або водоймищі – те, що треба.

  • Тканина.

Досить дешеві тканинні ремінці представлені різним типом текстилю. Найпоширенішим вважається нейлон – він є найбільш довговічним, міцним і осить стійкий до вигоряння кольору. Популярні варіанти виконання плетених браслетів для розумного годинника. Виглядають такі аксесуари дуже оригінально. Залежно від того, скільки коштує виріб, можна розраховувати на різну його довговічність.

Хочете отримати класику за найкращою ціною? Зверніть увагу на аксесуари зі шкіри. Всупереч забобонам їхня вартість не настільки вже й висока. Люди, які хочуть купити шкіряний браслет, згадують, скільки коштують ремінці відомих торгових марок для серійних механічних годинників. Однак, не потрібно порівнювати ці два вироби: аксесуари для Xiaomi Watch S1 – масові, тому й ціна на них зовсім інша при тій же якості.

Ще один представник класики. Зазвичай саме цей метал використовується при створенні браслетів для розумного годинника. На превеликий подив покупців такі ремінці зовсім недорогі. Принаймні у Wookie.UA ви можете купити їх за найкращою ціною – переконайтесь у цьому самі. Міцність, стильний зовнішній вигляд та довговічність додаються.

Який ремінець обрати, якщо всі описи вище не наштовхнули вас на відповідь? Замовте все! Ні, правда, ці товари дуже дешеві, а наявна різноманітність браслетів дозволить вам підбирати їх під той чи інший лук, настрій чи життєву ситуацію, будь то заняття спортом, поїздка чи вечірній вихід.

Особливості застібок на Ксіомі Вотч С1 та різноманітність вибору

Залежно від типу матеріалу, з якого виготовлений браслет смарт-годинника, він може комплектуватися різною застібкою. Хоча прив'язка до типу ремінця зовсім необов'язкова:

  • стандартний прямокутний замок – найчастіше використовується на шкіряних та силіконових аксесуарах;
  • на кнопці або кліпсі – застібка зустрічається на силіконових і тканинних виробах, її швидко знімати і надягати, але може відстебнутись у невідповідний момент;
  • розкладний – здебільшого ним оснащують металевий ремінець;
  • застібка-метелик – стильний та надійний замок для шкіряних та металевих ремінців.

Стандартний замок ще нікого не підводив, але якщо вам хочеться чогось більшого, вибирайте розкладний варіант або застібку-метелик. Зрештою, завдяки технологіям, що розвиваються, на вартість виробу це навряд чи вплине.

Чому варто замовити ремінці для Ксіомі Вотч С1 у Wookie.UA

Чекаємо на вас в інтернет-магазині Wookie.UA, де ви зможете за доступною ціною замовити браслети для девайсу Xiaomi Watch S1 і не тільки. Ми пропонуємо: величезний асортимент товарів, блискавичну доставку по Києву та Україні Новою Поштою всього за 19 грн та обслуговування будь-якого покупця, як найдорожчого гостя. Все тому, що ми цінуємо кожного з вас і хочемо, щоб ви знову повернулися, роблячи для цього все можливе. Переконайтеся в цьому факті особисто, придбавши онлайн, за одним із номерів телефону нашого колл-центру, або завітайте до нашого шоу-руму за адресою: Київ, вул. Межигірська, 34.

Відгуки