Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Fold 3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy Fold 3: гарантія довговічності

Samsung Galaxy Fold 3 - це перший смартфон, який має гнучкий дисплей, і підекранну камеру. Підтримує стілус SPen, при цьому екран можна під час роботи розділити на кілька секцій і використовувати стилус для створення нотаток. Самсунг Галаксі Фолд 3 оснащений трьома модулями камер на 64, 12 та 5 Мп. Частота оновлення складає 120 Гц. Виробники зробили максимум зусиль, щоб зробити пристрій міцним: використовували загартоване скло Gorilla Glass Victus, захист для петель –найслабшого місця девайсів цього типу, забезпечили безпеку від пилу і вологи на рівні IP53. Але, незважаючи на це, все ж таки варто придбати броньований чохол на Samsung Fold 3, оскільки цей ультрамодний гаджет – досить дорогий пристрій, і з ним поводитися необхідно дбайливо.

Чохли для Samsung Galaxy Fold 3

Що врахувати, вибираючи захисний аксесуар

Самсунг Галаксі Фолд 3 є досить специфічним телефоном, тому необхідно вибирати моделі, які зроблені спеціально під нього. Крім розміру та збігу вирізів під роз'єми та камери, варто звернути увагу на матеріал, наявність або відсутність додаткового елемента, що оберігає петлі.

Найпопулярнішим є чохол-бампер на Samsung Galaxy Fold 3, а також накладка. Виготовляють такі моделі з полімерів: пластику, силікону, поліуретану. Вони мають достатню еластичність, добре протистоять дрібним подряпинам і оберігають при падінні.

Якщо хочеться максимально зберегти зовнішній вигляд телефону, то знадобляться прозорі силіконові (TPU) чохли на Galaxy Fold 3. Поліуретанові, як правило, значних розмірів, пофарбовані, але вони міцні і довговічні.

При бажанні можна пошукати шкіряний варіант для дорогого та стильного гаджета, але в цьому випадку на Fold 3 чохол потрібен швидше дизайнерський, аби лише посилити привабливість.

Особливості прозорих рішень

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Fold 3

Оскільки Samsung Galaxy Fold 3 смартфон, що складається, то і чохол для нього такий самий. Щоб можна було похвалитися привабливим гаджетом, але гарантувати йому безпечне використання, можна придбати прозорий варіант. Він має передню та задню кришку, виготовляється із міцного полікарбонату. Панелі не з'єднані між собою, тому не варто перейматися довговічністю кріплення – при правильному використанні такий чохол Samsung Fold 3 прослужить вам не один рік!

Такий чохол Fold 3 має наступні переваги:

  • привабливість;
  • мінімальна товщина та вага;
  • не допускає потертостей та подряпин;
  • наявність всіх необхідних вирізів;
  • легкість встановлення;
  • надійна фіксація.

Використання такого футляра забезпечить збереження телефону протягом тривалого часу. При цьому його сміливо можна буде носити в кишені чи сумці разом із ключами та не боятися зіпсувати стильний корпус. Такий z Fold 3 чохол не знижує функціональність девайса.

Рішення із захистом для шарнірів

Якщо хочеться захистити не лише передню та задню панелі Samsung Galaxy Fold 3, а також шарніри, то для таких випадків є спеціальні моделі чохлів. Вони виготовляються з протиударного полікарбонату. Мають більшу вагу – 90 г проти 30 г, в порівнянні з тонкими панелями, зате гарантують більшу безпеку Самсунг Галаксі Фолд 3.

Купити чохли для Samsung Galaxy Fold 3

Подібний чохол на Фолд 3 пропонує такі вигоди:

  • захищає корпус від ударів, подряпин та потертостей;
  • захищає шарнірні механізми;
  • незначне обтяження апарату;
  • запобігання ковзанню в руці за рахунок текстурованої поверхні;
  • стильний зовнішній вигляд.

Чохол для Samsung Galaxy Fold 3 із захистом для шарнірів виконаний із кількох елементів. Петлі розумного пристрою оберігаються за рахунок спеціальної рухомої кришки, яка ковзає, коли апарат відкривається та закривається. Ще великий плюс у тому, що саме футляр збирає весь бруд та відбитки пальців, а не корпус. Видалити забруднення з поверхні полікарбонату не важко – досить протерти вологою серветкою. Наявність шарнірної накладки захищає рухомий механізм від попадання піщинок та пилу, які згодом можуть призвести до погіршення роботи механізму.

Крім полімерних матеріалів, хорошу безпеку рухомим елементам забезпечить чохол на Самсунг Фолд 3, виконаний з натуральної шкіри у вигляді книжки. Примірники зі шкіри хороші тим, що приємні на дотик і зовсім не ковзають у руці. Саме тому для багатьох найкращим варіантом стає чохол-книжка. Для смартфону Самсунг Галаксі Фолд 3 асортимент таких виробів не дуже великий. Але якісний матеріал здатний витримати багаторазове згинання. Щоправда, для догляду за виробами зі шкіри доведеться пошукати спеціальні засоби.

В інтернет-магазині wookie.com.ua ви можете на Галаксі Фолд 3 купити чохол за привабливою вартістю. Також ми пропонуємо великий вибір інших товарів для мобільних телефонів. Завжди готові проконсультувати, оперативно комплектуємо та оформляємо замовлення, постійно розширюємо асортимент. Слідкуйте за новинками на сайті. Приємних покупок!

Відгуки