Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone XR

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

IPhone XR – новий флагман від американського бренду Apple, що втілив у собі абсолютно новий дизайн і великий монітор з діагоналлю в 6,5 дюймів; пристрій, створений для активного використання, розв'язання різнопланових завдань. Не секрет, що фаблети потребують особливого захисту: чохол для iPhone XR є одним з головних аксесуарів.

Інтернет-магазин Wookie.com.ua пропонує купити чохол на Айфон ХР із широкого асортименту, який стане вірним супутником щодня!

Чохли на iPhone XR: класифікація форм-фактору

Станом на вересень чохол на Айфон XR представлений у більш ніж 200 варіаціях:

  1. Силіконовий чохол на Айфон ХР. Виготовляються із щільного, але водночас гнучкого поліорганосилоксану, без стороннього запаху. Конструкція легко надягається на корпус, знімається без додаткових зусиль. У ній передбачено отвори під кнопки, роз'єм, динаміки, функціональні компоненти. Силіконові (TPU) чохли на iPhone XR представлені в однотонних і багатобарвних форматах, прикрашені декоративними (малюнки, візерунки, намистини, блискітки) та функціональними деталями (тримачі, попсокети).
  2. Чохол книжка iPhone XR. Універсальна річ для ефективної безпеки фаблету. Якщо ви потребуєте надійної броні, яка забезпечить зручність експлуатації, вам безперечно необхідний чохол-книжка. Для смартфона iPhone XR-бампери реалізовані з синтетичних, текстильних матеріалів та шкіри. Вони мають протиковзкі властивості, вміють пробуджувати/відключати матрицю.
  3. iPhone XR чохол бампер. Цю назву прийнято давати звичайним накладкам, що прикривають бічні грані та спинку пристрою, а також конструкціям, які захищають виключно грані. Як правило, чохол-бампер на iPhone Xr виготовляється з алюмінію, гуми. Такий кейс є скоріше декоративним елементом, добре поєднуватиметься зі склом, встановленим на задню частину гаджета, врятує торці при падіння та фізичні навантаження, гарантує цілісність дисплейного модуля.

Броньований чохол на iPhone XR – безкомпромісний захист девайсу!

У світі технологій, що активно розвиваються, і інтенсивного способу життя ніхто не застрахований від перевірок на міцність і витримку, що актуально для власника та його трубки. Купуючи дорогий гаджет, не хочеться через падіння витрачати гроші на ремонт, або позбавляти себе задоволення насолоджуватися неповторним зовнішнім виглядом техніки. Серед переліку виробів на особлику увагу заслуговує броньований чохол iPhone XR, який гарантовано витримає удар будь-якої сили. Такі оболонки створені, щоб гідно долати життєві випробування. Крім того, купити чохол на iPhone XR з підвищеними захисними характеристиками - грамотна думка, якщо смартфон купується для дитини, яка має набагато більше шансів упустити її і пошкодити.

Яка сировина використовується для виробництва товарів?

Відмінна риса Armored Case перед побратимами – високий рівень міцності, стійкість до багатьох негативних факторів ззовні. Часто шкіряний чохол на Айфон 10 XR складається з декількох типів сировини:

  • Полікарбонат. Удароміцні властивості у кілька разів перевищують якості звичайного пластику;
  • Метал. Нержавіюча сталь та алюміній, що зазнавали спеціальної обробки, врятують техніку від негативних наслідків;
  • Гума. Гнучка та надійна, вона амортизує удар, приймаючи його наслідки на себе.

Для обробки застосовується карбон, полівінілхлорид і т. д. Існують amored-чохли з вологозахистом – незамінний вибір для тих, хто віддає перевагу тривалим походам на природу, відпочинок на березі водойми, туристичні поїздки, екстремальний спорт.

Бампер на екран iPhone XR: отримуємо 100% гарантію

Щоб захисний чохол працював на благо гарного настрою, рекомендуємо звернути увагу на покриття для фронтального модуля. Бампер на iPhone XR виконується з алюміносилікату. Процес пов'язаний з впливом високого тиску, в результаті чого атоми "спресовуються", надаючи продукту твердість. У результаті шар виходить досить щільним і товстим, що перешкоджає появі тріщин та сколів.

Купити чохол на Айфон XR у форматі бампера найчастіше хочуть ті, хто не бажає надто тяжіти свій гаджет, а також не хоче приховувати його оригінальний зовнішній вигляд.

Дизайн преміум-накладок підкреслить індивідуальність

Продукція, присутня на віртуальних прилавках Wookie.com.ua, здатна не тільки виконувати свої прямі функції, а й порадує вас неординарною зовнішністю:

  • Класичні варіації – Суворі, без зайвих елементів товари, добре підходять діловим людям. Такий варіант здатний доповнити і без того привабливий термінал, ставши з ним єдиним цілим.
  • Надміцні, реалізовані в «фантастичні» зовнішності. Бренди прагнуть зробити продукт, який нагадуватиме улюбленого персонажа з художніх фільмів;
  • Яскраві, що мають особливий характер рішення, піднімуть настрій у день ненависності!

Для iPhone XR купити чохол не складе труднощів – наш асортимент різноманітний – за порівняно невеликі гроші можна придбати кейс, який вас не підведе у будь-якій ситуації!

Відгуки