Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Mi 10 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Xiaomi Mi 10 Pro – гарантія відсутності подряпин, потертостей, тріщин та пошкоджень

Сяомі Мі 10 Про – інноваційний флагманський смартфон від відомої китайської компанії, який зачаровує елегантним і солідним зовнішнім виглядом, топовими технічними характеристиками, визначними фотоможливостями та великим безрамковим барвистим дисплеєм. Скляний корпус у поєднанні з металевою рамою приємно холодить руку, виглядає стильно та преміально. Незважаючи на використання ударостійкого загартованого скла та металу при неакуратній експлуатації та падіннях на тверду поверхню, можуть з'явитися деформації, які негативно відбиваються на зовнішності. Щоб не допустити погіршення стану недешевого девайсу, слід використовувати оригінальний чохол для Xiaomi Mi 10 Pro.

Основні переваги продукції

Чохли для Xiaomi Mi 10 Pro

Оригінальний чохол Ксіомі Мі 10 Про характеризується багатьма перевагами:

  • акуратний та сучасний вигляд;
  • високі бар'єрні показники за суворих умов;
  • високоякісний матеріал, що не викликає алергічних реакцій та подразнень шкірного покриву;
  • технологічні вирізи під всі конструктивні елементи гаджета;
  • безліч кольорів та принтів;
  • тривалий період служби із збереженням початкових властивостей;
  • невисока ціна.

Чохли на Ксіомі Мі 10 Про: форм-фактори, їх особливості, різновиди та експлуатація

Серед власників мобільних силіконові (TPU) чохли на Сяомі Мі 10 Про є одним з найпопулярніших та затребуваніших аксесуарів. Вони не обтяжують апарат, не псують його дизайн і дозволяють насолоджуватися гарним переливанням градієнта на сонці. Незважаючи на мінімальну товщину (всього 0,3 мм), гарантуються відмінні захисні властивості. Ваш телефон буде в повній безпеці від косметичних пошкоджень. Тактильно приємний силікон має гарну еластичність, що спрощує процес надягання/знімання. При контакті зі шкірою такий xiaomi mi 10 pro чохол не викликає почервоніння. За рахунок перфорації забезпечується більш чіпкий хват, тому ризик випустити гаджет зменшується. Оригінальні принти та яскраві забарвлення додадуть вашому повсякденному стилю унікальності.

Ціна на чохли для Xiaomi Mi 10 Pro

Чохол-бампер на Xiaomi Mi 10 Pro характеризується великим запасом міцності, мінімізуючи руйнівну силу від контакту з твердим покриттям. Навіть при впливі прямих сонячних променів, підвищеного рівня вологи та різких перепадів температури виріб не втрачає первозданної привабливості. За рахунок точно виконаних технологічних отворів під модулі камер, динаміки, роз'єми та фізичні кнопки не створюється відчуття дискомфорту при використанні смарту. Щоб зробити фотографію, послухати музику або заповнити заряд акумуляторної батареї, не потрібно витягувати апарат із протектора.

Прикрити девайс з усіх боків дає можливість чохол-книжка. Для смартфона Сяомі Мі 10 Про виріб доступний з натуральної шкіри або шкірозамінника, пластику, полікарбонату. Продумана конструкція робить його не лише красивим доповненням для телефону, але й ефективним бар'єром будь-яких деформацій. Вбудований магніт у книжку при її відкритті або закритті здійснює розблокування/блокування дисплея. Для зберігання грошей чи банківських карток чохол книжка xiaomi 10 pro передбачає усередині спеціальні кишені. Зробити зручну підставку, що дозволяє користуватися портативним пристроєм у горизонтальному положенні вдасться, якщо зробити трансформацію конструкції.

 Броньований чохол на Xiaomi Mi 10 Pro захищає device від негативних впливів навколишнього середовища, сильних механічних навантажень, ударів та падінь. Він виконаний із міцних зносостійких матеріалів (метал, щільний полікарбонат, ударостійкий пластик, гума). Місця з підвищеною вразливістю додатково потовщені.

Звертайтеся до надійного інтернет-магазину

Купити чохли для Xiaomi Mi 10 Pro

Хочете недорого для Xiaomi Mi 10 Pro купити чохол необхідного кольору та дизайну, тоді відвідайте магазин «Wookie». Від співпраці з нами кожен клієнт отримує такі переваги:

  • якісна продукція за помірну вартість;
  • оперативна доставка товару до будь-якого населеного пункту країни;
  • миттєва обробка заявки;
  • ввічливий і досвідчений персонал, що допомагає зробити вигідну покупку;
  • можливість купувати оптом або в роздріб;
  • зручний спосіб оплати за допомогою готівкового або безготівкового розрахунку;
  • гнучкий графік роботи.

Грамотні співробітники дадуть вичерпні відповіді на поставлені питання, проконсультують з асортименту продукції, а також допоможуть вибрати найбільш підхожий до вашого mi 10 pro чохол. Виконується своєчасна доставка територією всієї України. Щоб оформити замовлення від вас, потрібно набрати один із зазначених на сайті номерів для зв'язку з менеджером або заповнити кілька рядків електронної форми.