Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy Tab A7 (T500/505)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung Galaxy Tab A7 10.4: охоронець вашого планшета

Мобільні гаджети стали незамінними супутниками сучасної людини. Пристрої допомагають в освіті, роботі та забезпечують цікаве дозвілля з друзями за переглядом фільмів та іграми. На окрему увагу заслуговують таблети від бренду Samsung. Наприклад, Tab A7 пропонує розширені мультимедійні характеристики. Щоб не стати постійним клієнтом сервісного центру, захистіть гаджет від механічного впливу.

Чохли для Samsung Galaxy Tab A7

На сайті Wookie можна придбати чохол для Samsung Tab A7 10.4 за демократичною ціною. Менеджери компанії надають консультації та підтримку з відстеження замовлень. Доставляють замовлення по всій території України перевіреними транспортними компаніями.

Чохли для Галаксі Таб А7 10.4: основні параметри та властивості

На сайті представлена продукція від провідних брендів, які заслужили на позитивні відгуки від покупців їх товарів. Для виготовлення використовуються сертифікована сировина, у складі якої відсутні шкідливі компоненти. На Самсунг Галаксі Таб А7 10.4 купити чохол – необхідність, зумовлена метою уникнути поломки апарата.

Особливості кейсів:

  • захист дисплея від механічного впливу;
  • забезпечення надійності для внутрішніх складових таблету;
  • вигідні ціни та знижки на бампери, силіконові та шкіряні обкладинки;
  • широка асортиментна лінійка – від класики до сучасних варіантів;
  • розроблені з урахуванням технологічних особливостей девайсу;
  • легка експлуатація – легко можна надіти і зняти.

Купити чохол на планшет Самсунг Таб А 7 в інтернет-магазині – гарантія вирішення завдань безпеки, низького цінника та компетентного обслуговування.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy Tab A7

Формати та види чохлів на Samsung Tab A7 10.4

Мобільні пристрої без додаткової протекції дуже швидко втрачають новизну, заробляють подряпини та потертості на корпусі. Крім того, у разі падіння на підлогу шанси отримати тріщини значно вищі. Тому розумніше купити чохол на планшет Самсунг Таб А7 одразу після покупки самого планшета, попереджаючи утворення дефектів або пошкодження начинки. Ознайомтеся з каталогом магазину та підберіть потрібну модель. На сайті чохол для планшета Samsung Galaxy Tab A7 представлений в різних варіаціях: яскраві книжки, класичні бампери, водонепроникний силікон та інші. Але їх поєднує одна властивість – надійний захист для Samsung.

Протиударні бампери

Броньований чохол на Samsung Tab A7 10.4– це гарантія його цілковитої безпеки. Купуючи такий аксесуар можна не турбуватися про безпеку девайса – спокійно носіть його в рюкзаку чи сумці, юзайте у громадському транспорті або під час активного відпочинку. Забудьте про страх фатального ушкодження через падіння. Броньований кейс має такі характеристики:

  • стійкість до вологості;
  • запобігання потертостям і подряпинам від дрібних частинок;
  • захист від вм'ятин, тріщин та сколів;
  • нековзне покриття полегшує експлуатацію.

Для Samsung Galaxy Tab A7 чохол такого типу створений для екстремальних умов. Прогумовані елементи рятують пристрій від падінь, пом'якшуючи удар об бетон або асфальт. Вони призначені для зниження вразливості внутрішнього механізму.

Тонкий бампер

Тонкий чохол-бампер Samsung Galaxy Tab A7 10.4 виготовляється в різній колірній гамі: пастельні та соковиті тони, з декоративними вставками, з малюнком і без нього. Панель закриває задню частину та бічні грані. Виступаюча рамка запобігає дотику екрана з поверхнею при ударі. У виробництві використовують силікон, каучук, високоякісний пластик або комбінацію матеріалів. Вони не вигорають від дії сонячних променів і не бояться зміни температури.

Купити чохли для Samsung Galaxy Tab A7

Силіконові чохли на Самсунг Таб А7 10.4

Силікон – універсальна сировина, яка використовується у виробництві накладок різноманітними брендами. Обкладинки не вигоряють, відштовхують бруд і невибагливі у догляді. Ергономічні силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy Tab A7 10.4 мають антиковзне покриття. Завдяки гнучкості вони здатні розтягуватися і знову набувати початкової форми.

Обладнані пазами під елементи керування гучністю, кнопку увімкнення апарата та гніздо для навушників. Чохол на планшет Самсунг Таб А7 не втрачає привабливості навіть через 8 місяців активної експлуатації. Виробники пропонують різні стилі та кольори: прозорі, матові, глянцеві, з принтами та декоративними вставками.

Чохол-книжка Galaxy Tab A7 10.4

Практичний чохол-книжка. Для планшета представлено багато різних моделей, як з натуральних, так і штучних матеріалів. Екошкіра використовується повсюдно, що дозволяє виготовляти зносостійкі продукти з тривалим терміном служби.

Пластикова основа утримує корпус усередині. Чохол для Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (t500/505) запобігає утворенню потертостей, подряпин та поломок дисплея. Товар виглядає елегантно, відповідаючи модним тенденціям. Образ власника доповнить стильна деталь.

На сайті Wookie ви 100% підберете продукт, що відповідає параметрам безпеки та естетики. Для оплати замовлень виберіть зручний спосіб – банківська картка, платіжні системи чи сторонні термінали. Доставка здійснюється по всій Україні надійними кур'єрами.

Відгуки