Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Amazfit Bip 3 / 3 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смарт-годинник Амазфіт Біп 3/3 Про став справжнім хітом у Києві та інших містах України. Це і фітнес-трекер, і повноцінний розумний годинник, а, враховуючи, скільки коштує оригінальний виріб, його придбання може дозволити собі майже кожен. Та й аксесуари для цих смарт-годинників дуже дешеві. Замовити за найкращою ціною їх, а також захисні стекла на даний гаджет, ви можете, ясна річ, у Wookie.UA. А про представлений у нас асортимент ми вам зараз розповімо.

Ремінці для Amazfit Bip 3 / 3 Pro

Ремінці для Amazfit Bip 3/3 Pro

Розмаїття ремінців для Amazfit Bip 3/3 Pro справді вражає. Знайти виріб невисокої вартості та підходящий під свої потреби простіше простого! Браслети для цього розумного годинника виконані з різних матеріалів:

Недорогі силіконові браслети подобаються багатьом власникам смарт-годинників завдяки своїй універсальності. Вони майже не зношуються, їх неможливо порвати, а різноманітність кольорів задовольнить будь-які запити. Для занять спортом рекомендуємо вибирати браслети з прямокутною застібкою – вона надійніша. Для повсякденного носіння можна взяти силіконовий ремінець на простій та зручній кліпсі.

Шкіряні ремінці полюбляють люди, які завжди витримують стиль одягу. Погодьтеся, силіконовий аксесуар не цілком підходить для офіційно-ділового чи навіть кежуал стилю. Шкіряні браслети для Амазфіт Біп 3 / 3 Про досить дешеві, якщо порівняти з фірмовим серійним годинником. І на якості це ніяк не позначається. Вся справа в масовості випуску виробів і не більше.

Ціна на ремінці для Amazfit Bip 3 / 3 Pro
  • Метал.

Металеві ремінці з розкладними замками або застібками-метеликами є даниною класиці. З ними девайс одразу виглядає дорожче і солідніше. Ви здивуєтеся, наскільки якісний виріб із гарної нержавіючої сталі може бути дешевим.

  • Тканина.

Тканинні браслети є, як правило, найбільш недорогими, але дуже приємними в носінні виробами. Вони завжди мають відмінний дизайн, яскраві кольори, різноманітне плетіння ниток тощо. З мінусів – не надто вісока довговічність. А після контакту з водою та сонцем такі ремені вигоряють ще швидше. Але хіба це серйозна проблема для аксесуарів із такою ціною?

Неважливо, який ремінець для свого смарт-годинника ви вирішили замовити, обов'язково купіть для нього і захисну плівку. Ні, застібка браслета не відстебнеться в невідповідний момент і девайс не впаде екраном вниз. Просто контакт гаджета на вашій руці з різними твердими предметами неминучий і навряд чи комусь хочеться подряпати або розбити екран свого Amazfit Bip 3 / 3 Pro через неакуратність.

Як вибрати ремінці для нової моделі Amazfit Bip 3 / 3 Pro?

Купити ремінці для Amazfit Bip 3 / 3 Pro

Вибрати браслет для смарт-годинника під свої потреби дуже просто. Беріть до уваги те, як ви найчастіше використовуватимете девайс:

  • для занять спортом обирайте силіконові аксесуари або ремінці на липучці;
  • на літній період найкраще підійдуть вироби із силікону або нейлону;
  • для повсякденного носіння – тканинні або шкіряні;
  • якщо ви вирішили причепуритися, то металевий ремінець – ваш вибір.

Найкраще мати у своєму наборі різноманітність ремінців. Як мінімум – недорогий силіконовий та шкіряний. При чому і перших часто можна купити кілька: чорний, білий, пару кольорових. Повірте, ви не пошкодуєте про таку передбачливість, тим більше що їх ціна зовсім невисока.

Переваги покупки ремінців на смарт-годинник Amazfit Bip 3/3 Pro у Wookie.UA

Дізнатися, скільки коштують і замовити браслети та інші аксесуари, включаючи зарядні пристрої для оригінальних Амазфіт Біп 3/3 Про ви можете на сайті Wookie.UA. Чому саме ми:

  • співпраця безпосередньо з виробниками дозволяє мати найширший асортимент товарів за найкращою ціною на більшість позицій;
  • швидка, ні, дуже швидка доставка по Києву та іншим містам України;
  • вартість пересилки Новою Поштою становить лише 19 грн.;
  • швидке та лояльне оформлення повернення навіть найдешевших товарів;
  • можливість подивитися на представлені в інтернет-магазині вироби в нашому шоу-румі;
  • оперативна підтримка та завжди вільні оператори кол-центру для відповіді на будь-які ваші запитання.

Більшість наших нових клієнтів стають постійними – так це працює, коли береться за справу Wookie.UA. Гарних покупок!