Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S20 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Купуючи високотехнологічний, але тендітний девайс, кожен може подбати про його безпеку та придбати чохол для Samsung Galaxy S20 Ultra. У Wookie.com.ua цей аксесуар представлений тільки оригінальними якісними варіантами, що виконують захисні, декоративні та ергономічні функції.

Чохли для Samsung Galaxy S20 Ultra

Чохол для Samsung Galaxy S20 Ultra G988: властивості та переваги стильного «одягу»

Гаджет під час експлуатації неминуче піддається небажаним фізичним контактам, це можуть бути:

  • стирання або подряпини від ключів, монет, інших гострих предметів, що опинилися поруч із ним у сумці чи кишені;
  • удари об жорсткі поверхні;
  • сильний тиск на корпус;
  • падіння з висоти на асфальт, тротуарну або кахельну плитку, метал.

Бажання виключити випадкові пошкодження, зберегти довше привабливість, і навіть змінити дизайн апарату на інший, цікавіший, змушує власників Samsung S20 Ultra купити чохол.

Ми подбали, щоб кожен зміг знайти гідний «наряд» для S20, представивши на сайті багатофункціональні покриття, що поєднують функції:

  • захисні. Чохол Samsung S20 Ultra пом'якшує силу впливу на крихкий прилад і виступає непереборною перешкодою для дрібних металевих предметів, здатних залишити мітку на блискучому поліруванні;
  • декоративні - демонструє індивідуальність власника, його переваги, характер і стає частиною іміджу;
  • ергономічні, які виявляються зручністю використання телефону в різних ситуаціях (можна розмовляти, не розкриваючи «книжку», закріпити на кисті руки при зайнятті спортом тощо).
Ціна на чохли для Samsung Galaxy S20 Ultra

На що слід звернути увагу під час вибору

В каталозі величезний вибір виробів, що відрізняються:

  • конструкцією та характеристиками;
  • матеріалом виготовлення, кольором;
  • рівнем характеристик, спрямованих на захист від поломок.

У пріоритеті елегантність та висока працездатність

Часто для стильного S20 Ultra чохол купують не один, а зазвичай два чи три, керуючись при цьому не лише бажанням змін. Як відомо, електронний пристрій негативно реагує на низькі температури, а відмовитись від його використання взимку неможливо. Підвищеною морозостійкістю, відсутністю збоїв у роботі при різкій зміні температур володіють силіконові (TPU) чохли на Самсунг Галаксі С20 Ультра. У такій «упаковці» ваш гаджет точно не буде «гальмувати» і розряджатися в самий невідповідний момент.

Надати виробу дорогого вигляду, а господареві – приємні відчуття тактильного плану допоможе чохол-книжка. Для смартфона Самсунг С20 Ультра існують моделі зі штучної шкіри та силікону (TPU). Вони не ковзають у руці, чудово доповнюють пристрій, міцні та легкі. Полікарбонатні покриття є найбільш довговічними. Який чохол на Samsung S20 Ultra обрати – справа смаку.

Якщо безпека на першому місці

Ви надаєте перевагу непомітному сторонньому оку обідку? Чохол-бампер Samsung Galaxy S20 Ultra виконаний з алюмінію. Майже не впливає на вагу і невидимий. Рамка просто і швидко одягається на боковини і знімається, створює борт, надійно защеплюється. Чохол S20 Ultra у форматі бампера може використовуватися як окремо, так і із задньою накладкою.

Мобільний зв'язок став невід'ємною частиною нашого життя. Ми користуємось телефоном постійно, та екстремальні умови – не виняток. Щоб убезпечити його від фізичних пошкоджень у найскладніших та непередбачуваних випадках, рекомендуємо придбати броньований чохол на Samsung S20 Ultra G988 із протиударними властивостями. Головна перевага у його конструкції:

Купити чохли для Samsung Galaxy S20 Ultra
  • товстіший і міцніший матеріал: полікарбонат, термополіуретан, метал (алюміній, його сплави). Має високу зносостійкість, не деформується під зовнішніми впливами;
  • спеціальний дизайн, геометрія сприяє надійності;
  • заглушки та вставки допомагають зберегти кнопки та роз'єми;
  • чохол на Самсунг С20 Ультра має потовщення в місцях найбільшої вразливості;
  • сила впливу при падінні розподіляється на всю площу, зберігаючи вразливу електроніку неушкодженою.

Всі чохли точно повторюють форму та геометрію Samsung S20 Ultra, «сидять» щільно, не пропускаючи пилу та бруду. Відрізняються точним збігом вирізів під клавіші, роз'єми та камеру. Легкі та тонкі, практично не збільшують розміри апарата.

Місце, де вигідно купувати!

Магазин Wookie.com.ua пропонує лише якісні оригінальні товари. Пропонуємо купити чохол на Самсунг S20 Ultra, вибравши з безлічі варіантів той, що найбільше відповідає вашому стилю! Зручний каталог, відмінний сервіс та конкурентну вартість оцінили вже наші покупці.

Вигідні умови співпраці для приватних осіб та компаній. Дисконтна програма, що дозволяє заощадити до 10% на замовлення. Доставка по Україні в короткі терміни та безкоштовно. Приємний бонус для бюджету – знижки, постійні акції та подарунки.

Відгуки