Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone XS Max

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Купити чохол на Айфон 10 XS Max можна в інтернет-магазині Wookie, а сам смартфон став справжнім відкриттям для шанувальників бренду. Пристрій відкриває принципово нові можливості користувача, вражає потужністю і продуктивністю. Незважаючи на опції, девайс потребує додаткового захисту від негативних факторів довкілля. Щоб убезпечити дорогу річ, ви можете придбати круті чохли на Айфон XS Max. Краще це зробити у спеціалізованому магазині, щоб заощадити та отримати гарантію оригінальної якості.

Чохли для iPhone XS Max: інновації та особливості

На сайті wookie представлено безліч позицій, які допоможуть зберегти телефон в цілості максимально довго, виділитися в масі, доповнити свій образ. Презентовані аксесуари та стекла на будь-який смак та бюджет. Менеджери готові надати підтримку у виборі, відштовхуючись від побажань, специфічних особливостей, параметрів експлуатації.

Якщо вам необхідний чохол для iPhone XS Max, тоді сміливо знайомтеся з каталогом компанії. В асортименті є все, що потрібно сучасному юзеру. Зібрано моделі, які виробляються з якісної сировини та мають тривалий термін експлуатації. Вся продукція надходить у продаж безпосередньо від виробника. Компанія є офіційним представником бренду – ви гарантовано отримуєте продукти вищої категорії. На особливу увагу заслуговує чохол-книжка. Для смартфона iPhone Xs Max це ідеальний варіант, який забезпечує граничну безпеку. Він простий, зручний у використанні, виглядає чудово, ідеально поєднується з захисним 3D склом.

Чохол книжка на Айфон XS Max примітний ще й тим, що має ряд функціональних доповнень, які зроблять щоденний досвід експлуатації смартфона ще приємнішим. Так, наприклад, внутрішня частина нерідко доповнена кишеньками, що перетворить ваш аксесуар на повноцінний гаманець, а верхня кришка при необхідності може встановлюватися в підставку, полегшуючи перегляд відео та читання з екрана.

Нерідко книжки виготовляють із натуральної шкіри, що також несе низку переваг. Шкіряний чохол iPhone XS Max – це не тільки неймовірно стильно, але також суттєво продовжує термін експлуатації самого аксесуара. Шкіра набагато довше зберігає новизну та привабливість.

Розмаїття асортиментного ряду

Абсолютні хіти продажів – силіконові чохли на iPhone Xs Max: найпоширеніші і затребувані модифікації на ринку. Вони практичні, функціональні, не вибагливі у догляді. Різноманітність кольорів та фактур дозволяє кожному користувачеві купити чохол на Айфон XS Max саме такого формату, який максимально відповідатиме його запитам.

Брендові вироби

Чохол XS Max представили й гіганти індустрії – Baseus та Nillkin. Модель Defender (чохол-бампер на iPhone XS Max) має солідний дизайн, вигідно доповнює імідж ділової, активної людини. Виконаний кисет із міцних матеріалів, на яких не виникає потертостей, подряпин, сколів. Таку прикрасу вибирають успішні, просунуті люди.

Бронований чохол на iPhone XS Max необхідний тим, хто живе в дуже активному режимі. Незалежно від ситуації гаджет надійно зберігатиметься. Навіть значні пошкодження та дефекти не страшні, якщо ви вирішили використати броньоване рішення.

Чохол iPhone XS Max виробляється з високоякісного екологічно чистого матеріалу, який не псується під впливом навколишнього середовища, не тьмяніє через вплив сонячних променів. Продукти доповнюють імідж, привертають увагу чудовим дизайном.

Чи зможе бампер на iPhone Xs Max вберегти екран від тріщин

Дисплей є найуразливішим місцем кожного смартфона. Ризик полягає не лише у щоденних незначних ушкодженнях. Дрібні сколи та подряпини не порушують працездатність техніки, падіння ж з великої висоти можуть порушити механічну складову апарату. Тому настійно рекомендуємо не тягнути час і якнайшвидше підібрати надійний чохол на Айфон ХС Макс.

Принцип роботи

Заміна екрану – досить складна та дорога процедура. Позбутися невиправданих витрат не складно – необхідно придбати бампер на iPhone XS Max. У надітому стані він виступатиме над рівнем фронтальної панелі, і в разі падіння удар найчастіше припаде на рамку, а екран залишиться неушкодженим.

Такий чохол на Айфон XS Max має ряд переваг:

  • доступна ціна;
  • простість встановлення;
  • максимальна тонкість;
  • спеціальне покриття, яке відштовхує вологу, жир та бруд;
  • оптимальна твердість та міцність.

Недоліки vs. переваги

TPU-чохол на iPhone Xs Max має ряд переваг – еластичність матеріалу забезпечуєте хороші амортизаційні характеристики, а сам він часто доповнюється різними візерунками, що дозволяють вигідно доповнити зовнішній вигляд апарата.

Якщо ви хочете убезпечити, покращити зовнішній вигляд приладу? Ознайомтеся із каталогом товарів офіційного представника торгової марки. Інтернет-магазин пропонує оцінити низку переваг, чому чохол на Айфон XS Max оригінал потрібно купити саме у нас:

  • доступні ціни;
  • широкий асортимент;
  • швидка та безкоштовна доставка;
  • надання консультацій щодо вибору;
  • гарантія високої якості;
  • постійна дія акцій та знижок;
  • більше 200 позицій;
  • використання зручної дисконтної програми.

Постійні клієнти отримують більше привілеїв. Щоб замовити продукцію, залиште заявку або зверніться до менеджера по телефону. Вам обов'язково передзвонять, щоб уточнити всі деталі замовлення.

Відгуки