Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A03 Core

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Samsung A03 Core є високоточним та багатофункціональним гаджетом. Однак він потребує додаткового захисту. Найбільше проблем виникає через забруднення, а також механічні пошкодження дисплея та корпусу. В результаті ускладнюється зчитування інформації, а в деяких випадках смартфон повністю виходить з ладу. Використовуючи спеціальний чохол для Samsung A03 Core, можна продовжити термін експлуатації телефону та зробити його використання більш комфортним та безпечним.

Чохол для Samsung Galaxy A03 Core: найнадійніші матеріали

Чохли для Samsung Galaxy A03 Core

До числа лідерів входять найбільш надійні, практичні та естетичні, які стали вибором більшості користувачів:

  1. Силікон. Легкий, стильний та еластичний, з приємною нековзною фактурою. Він випускається в різних відтінках, а також на нього наноситься будь-який принт. Силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy A03 Core щільно сидять на корпусі та оберігають девайс від забруднень, подряпин, тріщин та амортизують удари середньої сили.
  2. Шкіра. Солідний та привабливий матеріал з оригінальною фактурою. Натуральна шкіра досить декоративна сама по собі, а екошкіру часто прикрашають оригінальними принтами або створюють гарний візуальний ефект легкого сяйва.
  3. Термопластичний поліуретан. Це дуже міцний полімер, поверхню якого дуже складно подряпати чи проколоти. Вироби з ТПУ максимально оберігають та поглинають навіть сильні удари. Аксесуари відрізняються тривалим терміном служби та високим ступенем надійності.

Виробники пропонують товари різних відтінків: від стриманих класичних до досить яскравих. Можна підібрати аксесуар під діловий чи повсякденний стиль. Крім того, є безліч варіантів з цікавими принтами для дівчат та підлітків.

Чохол Samsung Galaxy A03 Core: доступні форм-фактори

Виробники реалізують великий асортимент моделей, створених у різних дизайнах. Вони можуть частково захищати, закриваючи окремі частини апарата, або повністю. Найбільш популярними та комфортними у застосуванні є такі види:

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A03 Core
  1. Фліп та чохол-книжка. Для смартфона Самсунг А03 Коре обидва варіанти є гарним вибором. Стильні та лаконічні моделі, що повністю закривають апарат. Вони мають вигляд книжкової обкладинки із застібкою, за що й одержали свою назву. Для виготовлення використовують натуральну чи штучну шкіру різних відтінків. Такі чохли забезпечують хороший захист від забруднень та пошкоджень, закриваючи одночасно і екран, і бічні грані, і задню стінку апарату. Передня панель чохла-книжки відкривається горизонтально, а фліпа – вертикально. Загалом ці моделі мають практично ідентичну конструкцію.
  2. Galaxy A03 Core чохол накладка. Це легкий виріб, який оберігає тільки бічні грані та задню стінку. Він захищає тільки від механічних пошкоджень, наприклад, подряпин та потертостей, а також ефективний при падінні смартфона на торець. Виготовляється чохол-накладка, як і чохол-бампер на Galaxy A03 Core, з м'яких та твердих матеріалів.
  3. Броньований чохол Samsung A03 Core. Це посилений варіант накладки, тільки він виготовляється зі спеціального ударостійкого пластику з силіконом, які забезпечують дуже щільне прилягання до корпусу. Спеціальні ребра жорсткості сприяють гарній амортизації, що особливо важливо при сильному ударі або випадковому падінні гаджета на тверду поверхню. Додатково броньований чохол Samsung Galaxy A03 Core оснащений зручною та стійкою підставкою.

Окрім цього, виробники пропонують купити чохол на Samsung Galaxy A03 Core зі спортивної лінійки чи лінійки екстремальних чохлів, які надійно захищають телефон від вологи та відрізняються високою міцністю. Такий чохол на Самсунг А03 Core буде корисним під час пробіжок, тренувань у залі, активного відпочинку, коли користувачі роблять відео- та фотозйомку.

Купити чохли для Samsung Galaxy A03 Core

Наявність додаткових елементів

Купуючи на Samsung Galaxy A03 Core чохол в першу чергу потрібно звертати увагу на практичну сторону. Зручність застосування залежить від різних елементів. Застібка забезпечує щільну фіксацію телефону і особливо важлива для книжки чи фліпу. Крім цього, велике значення має наявність підставки: за її допомогою можна зручно розмістити гаджет на столі або будь-якій іншій твердій поверхні, що полегшить зчитування інформації. Буде не зайвим, якщо чохол на Самсунг А 03 Core має відділення для зберігання візиток, пластикових карток та купюр.

Samsung A03 Core чохол в більшості випадків сумісний із захисними плівками та склом для дисплея. Їх необхідно використовувати паралельно з накладками, що дають частковий захист.

Де краще купити чохол на Самсунг А03 Core

В інтернет-магазині wookie.com.ua на Самсунг Галаксі А03 Коре купити чохол можна за невеликою ціною. У нашому каталозі зібрані оригінальні аксесуари від найкращих брендів. Вся продукція відрізняється високою якістю. Ми пропонуємо клієнтам зручні форми доставки (власна кур'єрська служба, сервіс «Нова пошта» або самовивіз), оплату готівкою, карткою або через платіжні системи. Постійні клієнти можуть скористатися системою накопичувальних знижок, щоб купувати більше якісних товарів і при цьому економити.

Відгуки