Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Realme GT Neo 2

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Що вміє сучасний чохол для Realme GT Neo 2

Чим крутіша модель комунікатора, тим більше вимог висувається до аксесуарів. Дисплей з обтічними гранями  та незвичайний дизайн корпусу вимагають від розробників оригінальних конструктивних ідей. Почнемо з найпростішого варіанту, який виробники почали додавати до стандартного комплекту.

Чохли для Realme GT Neo 2

Кейс у стилі мінімалізм

Більшість власників віддають перевагу силіконовим (TPU) чохлам на Realme GT Neo 2. Простий на вигляд формат приховує в собі масу переваг:

  • ідеальна посадка на смартфоні;
  • непомітна товщина;
  • захисний борт вздовж екрана та камер;
  • швидкий доступ до портів та клавіш.

Від монолітної конструкції нічого не відпаде і не відвалиться у процесі експлуатації. Матеріал добре зчепляється з долонею. Без чохла телефони часто вислизають з руки під час необережного руху і злітають зі столу або приладової панелі авто.

З незвичайним колірним оформленням спинки телефону чудово поєднуються прозорі протектори, які не закривають графіку. Для компенсації ударів у куточках розміщуються повітряні капсули або потовщення.

Кольорові бамперні накладки

Полімерні матеріали легко забарвлюються в різні відтінки і довго зберігають насиченість кольору. Найбільш популярний представник класу - однотонний чохол-бампер на Realme GT Neo 2. Щоб виріб виглядав більш презентабельним, поверхня поліуретану покривається текстурою під шкіру, метал або рельєфними насічками. Популярне використання блокового дизайну, коли накладка виглядає зібраною з кількох фрагментів із контрастною фактурою.

Ціна на чохли для Realme GT Neo 2

Найтонші варіанти працюють проти легких пошкоджень та забруднень. Для покращення захисних характеристик задіюється внутрішня поверхня чохла. Залежно від виробника вона буває:

  • гладкий;
  • з м'якою підкладкою;
  • з активним рельєфом, який розсіює навантаження.

Також є моделі, де між шарами еластичного полімеру запаюється пластикова підкладка, яка робить конструкцію жорсткішою та міцнішою. Для більшої функціональності в тильну площину інтегрується магнітний автомобільний фіксатор, підніжка або кільце-тримач.

Презентабельні габарити для посиленого захисту

При створенні пластикових, поліуретанових та карбонових бамперів доводиться певною мірою жертвувати безпекою, щоб аксесуар вийшов витонченим, тонким та легким. Зовсім іншу концепцію пропонує чохол-книжка. Для смартфона Реалмі GT Нео 2 щільна багатошарова обкладинка виглядає грубувато на великому девайсі.

Це абсолютно не молодіжний формат. Через явну олдскульності він підійде не кожному, хоч і забезпечує високий рівень захисту. До його переваг належить:

  • повна закритість;
  • крихкий фасад захищений під час падіння;
  • камери глибоко втоплені;
  • внутрішній роз'єм з надійною фіксацією.
Купити чохли для Realme GT Neo 2

Конкурувати з книжкою може лише чохол-бокс із двох половинок. Він складається з міцної рамки, прозорої сенсорної вставки та спинки. Окремі частини замикаються на корпусі, створюючи моноліт.

Всередині або зовні чохол для Realme GT Neo 2 доповнюється органайзером для плоских дрібниць. У відділеннях зручно розміщувати кредитки, документи чи сховати запасний ключ. У класичний форм-фактор активно впроваджуються інновації: світлодіодна індикація, дзеркальна лицьова панель з відображенням інформації, підтримка бездротової або реверсивної зарядки та безконтактної оплати.

Аксесуари підвищеної безпеки

Розглядаючи асортимент, не можна пропустити особливий випадок доповнення з максимальним рівнем безпеки - це броньований чохол Realme GT Neo 2. Назва явно натякає на його можливості. Дійсно, міцність звичайних бамперів і поряд не стоїть із спеціальною розробленою бронею.

Під час виготовлення використовуються багаторазово перевірені компоненти, а готовий виріб тестується в найекстремальніших умовах. Спеціальна геометрія покриття знижує силу ударів, не пропускаючи до пристрою навіть десяту частку навантаження.

Перший недолік - розрахунок тільки на торці та тил без захоплення екрану. Другий - через товсті стінки та специфічний рельєф, трубка в такому екіпіруванні поміститься не в кожну кишеню.

Посилені чохли збирають із кількох частин. Щільну оболонку не вдасться одягнути як гнучкий поліуретан. Під низ йде м'яка полімерна підкладка, нагору – жорстка бамперна рамка на клямках. Разом виходить міцна комбінація без ризику подряпин та сколів.

Зовнішній вигляд диктується особистими уподобаннями, але головним критерієм має залишатися якість. Незалежно від того, який для Реалмі GT Нео 2 купити чохол інтернет-магазин Wookie запропонує якісний продукт із гарантією, знижками та безкоштовною доставкою.

Відгуки