Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

В інтернет-магазині Wookie можна придбати аксесуари для мобільних гаджетів – смартфонів, планшетів, айпадів. Зручний каталог товарів, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, швидке обслуговування, приємні менеджери не змусять довго вибирати – ви знайдете відповідний аксесуар за пару хвилин!

Навіщо потрібен чохол для Xiaomi Redmi Note 9 Pro?

При використанні мобільного телефону власник не застрахований від пошкоджень – подряпин, сколів, потертостей, вад. Падіння може статися раптово – при підключенні навушників, під час відповіді на дзвінок, «за допомогою» домашнього вихованця, при контакті з ключами в кишені, від «старості» засобу зв'язку. Чохол на Редмі Нот 9 Про убереже від неприємностей, подарувавши стильний дизайн, оновлений формат, наголосивши на харизмі власника, даючи можливість проявити індивідуальність.

Типи захисних чохлів

Чохли для Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Берете з собою девайс всюди? Потрібен захист, який буває повним і частковим – подушка безпеки. Повна захищає спереду, ззаду, з боків – стійкий варіант, якщо іноді кидаєте девайс, даєте дітям, періодично забуваєте.

Часткова – покриття задньої та бічних сторін. Не прикриває передню частину, але виглядає стильно, цікаво, яскраво. Їй варто віддати перевагу, якщо намагаєтеся слідувати моді, не любите «заморочуватися», вибираєте бюджетний варіант.

Любителі постійно змінювати образ можуть придбати кілька різного кольору та матеріалу, змінюючи їх залежно від вибраного одягу. Якісний товар недешевий, але дешевший за заміну розбитого скла, тому окупається. А із системою знижок та лояльною ціновою політикою на сайті ви забудете про критерії «дорого», «неекономно», «невигідно».

Види захисних чохлів на Редмі Нот 9 Про 

Якщо збираєтеся купити чохол на Редмі Нот 9 Про в Україні, визначтеся з виглядом:

  • Накладка – пластикове або силіконове покриття, що уберігає грані стільникового. Передня частина залишається відкритою, її можна захистити спеціальною плівкою, які також є у нас. Без скла або плівки екран може розбитися, тріснути, зноситись.
  • Чохол на Xiaomi Redmi Note 9 Pro у форматі "бампер" поширений, схожий на звичайну рамку. Покриває бічні сторони, але завширшки більше – при падінні екран та задня стінка не розбиваються, не деформуються. Його можна назвати бюджетним, довготривалим, простим в обслуговуванні.
  • Футляр – тканинна модель, що обтягує Xiaomi. Коштує дешевше аналогів, але не є найнадійнішим. Виглядає цікаво, в експлуатації практичний, не зношується.
  • Практичним рішенням буде встановлений на Redmi Note 9 Pro чохол "книжка". Для смартфона він ідеальний – закриває з усіх боків, лицьова стінка відкривається подібно до книги. У магазині ви знайдете широкий асортимент якісних книжок, кріплення яких не бовтаються, надійно захищаючи гаджет від удару. Виглядає презентабельно, використовується як підставка для комфортного перегляду фільму, розважального відео, читання статті.
  • Розкладачка – схожий на попередній з відзнакою: лицьова стінка відкидається не вбік, а вниз – зручно під час розмови, прийняття виклику.
  • Броньований чохол Xiaomi Redmi Note 9 Pro – протиударний, купують спортсмени на випадок неприємностей на великій швидкості, емоційні клієнти, які «вміють» у пориві емоцій кидати стільниковий у тверду поверхню.
  • Водонепроникний – виготовлений з гуми або особливого пластику, використовується під час поїздок на курорт, під час занять водним спортом, підводної зйомки фото, відео.
Ціна на чохли для Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Визначтеся з призначенням – підберіть дизайн. У нас доступні пластикові, металеві, тканинні, силіконові (TPU) чохли на Сяомі Редмі Ноут 9 Про на будь-який смак та колір. При необхідності наші консультанти допоможуть підібрати кілька альтернатив та одягати їх залежно від іміджу та випадку.

Переваги нашого сайту

Wookie.com.ua містить великий вибір моделей для Xiaomi, які сподобаються покупцям. Збираючись купити чохол на Редмі Нот 9 Про у нас, ви можете розраховувати на:

Купити чохли для Xiaomi Redmi Note 9 Pro
  • Розмаїття способів доставки – відправимо посилку Новою поштою, кур'єром по Києву, а за бажанням можете забрати її самостійно самовивезенням.
  • Своєчасне виконання. Більше 90% посилок відправляємо в день замовлення, решту – наступного дня.
  • Накладений платіж та передоплату. Існують різні способи оплати.
  • Можливість розрахунку готівкою при доставці кур'єром та самовивезенні.
  • Обмін та повернення відповідно до чинного законодавства.
  • Консультацію та допомогу наших спеціалістів у робочий час.
  • Знижки для постійних клієнтів відповідно до Дисконтної програми. Чим більше покупок ви робите, тим більше заощаджуєте.

У вас залишилися сумніви? Подивіться, скільки цікавих покупок чекає у нашому магазині! Якщо у вас є питання, ви можете зв'язатися із нами за телефоном або у соціальних мережах. Ми цінуємо ваш час!

Відгуки