Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S20

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Смартфони Samsung Galaxy за популярністю не поступаються «яблучній» продукції від компанії Apple. З кожною новою моделлю виробник запроваджує інноваційні розробки, використовує високоякісну сировину. Незважаючи на це, апарати залишаються вразливими перед механічними пошкодженнями та косметичними дефектами. Якісний чохол для Samsung Galaxy S20 врятує ситуацію та збереже техніку в цілісності. Інтернет-магазин wookie.com.ua пропонує широкий вибір аксесуарів від провідних брендів за помірними цінами. Забезпечимо вас швидкою доставкою по всій Україні!

Чохли для Samsung Galaxy S20

Чохол для Samsung Galaxy S20 G980: основні нюанси продукту

Головна мета будь-якого кейсу – захист корпусу та внутрішніх складових від пошкоджень. Проте, у продажу представлені ті накладки, з допомогою яких можна лише прикрасити апарат. Який вибрати? Все залежить від завдань, які ви ставите перед покупкою. Загалом жоден із аксесуарів не буде зайвим.

Чохол Samsung S20 має наступні переваги:

  • Щільне облягання корпусу, а значить – пилу та волозі не дістатися до крихкого пристрою;
  • Силіконові (TPU) чохли на Самсунг Галаксі С20 амортизують удар, оберігаючи апаратну начинку від несправностей, вас – від дорогого ремонту;
  • Дубльовані елементи в області кнопок роблять взаємодію з трубкою комфортнішою;
  • Рятують від косметичних неприємностей – вм'ятин та подряпин;
  • Чохли з фронтальними бортами не дадуть розбитися дисплею.

Вибираємо захист за матеріалом

Сьогодні для Samsung S20 купити чохол не важко – завдяки можливості онлайн-придбання, ви зможете у зручній для себе обстановці погортати каталог та знайти варіант до душі. Важливо розуміти, чим відрізняються моделі і в чому полягає перевага тієї чи іншої сировини.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S20

З яких матеріалів виготовляють чохол на Samsung S20:

  1. Чохол-бампер Samsung Galaxy S20 (G980) із пластику коштує недорого, при цьому гарантує високий рівень безпеки. Він протистоїть подряпинам та поломкам. При цьому відрізняється тонким профілем та невеликою вагою.
  2. Силіконові варіації вважаються найвдалішими у плані зручності та ефективності. Вони м'які та гнучкі, не обтяжують девайс, амортизують навантаження. На них добре тримається принт, декоративні оздоблення.
  3. Комбіновані – такі, які мають протиударні властивості. Як правило, оснащені посиленими кутами та тильною частиною. Метал і гума відмінно справляються з повсякденною експлуатацією. Броньований чохол на Samsung S20 найкращий, якщо ви часто подорожуєте, займаєтеся екстремальним спортом, вибираєте неординарний відпочинок.

Накладки або чохли-книжки

Чохол S20 на ринку представлений в двох основнтх форм-факторах: бампери та книги. Якщо говорити про перші, – це універсальний варіант, що підійде кожному власнику електроніки. Панель просто надіти і зняти, вона не заважає взаємодії з гніздами та клавішами. Практичний, легкий у використанні виріб може бути виконаний у пастельних та класичних кольорах, нерідко доповнюється принтами, компактними тримачами або підставками.

На другому місці знаходиться чохол-книжка. Для смартфона Самсунг С20 доступні шкіряні, текстильні, пластикові панелі, особливістю яких є передня кришка.

Купити чохли для Samsung Galaxy S20

Серед переваг, які має Samsung S20 чохол, варто виділити:

  • Всі елементи закриті та не бояться непередбачених неполадок;
  • Наявність магніту або кнопки;
  • Деякі підтримують опцію смарт-розблокування, коли власнику не потрібно додатково розблокувати екран;
  • Розкладаються в підставки для зручного перегляду відео та фільмів;
  • Для носіння банківських карток та купюр передбачаються невеликі кишені.

Дизайни сучасних чохлів

Яскраві та незабутні, строгі та прості, блискучі та практичні – це та багато іншого можна зустріти на профільному ринку. До речі, вибір клієнтів часто ґрунтується саме на дизайні. Можна підібрати чохол на Самсунг С20, який розповість оточуючим про ваші захоплення, характер, професійну діяльність, інтереси та багато іншого.

Нескладно знайти й ексклюзивні рішення, які перевищують за вартістю стандартні, але при цьому стають унікальною окрасою електроніки. Така продукція виробляється в лімітованих серіях, поставляється в гарних упаковках – чудовий претендент для подарунка другові або близькій людині.

Доступні за ціною кейси не гірші за дорогі аналоги справляються з поставленими завданнями. Надовго зберігають привабливість, не псуються від вологи та прямих сонячних променів. Захистять акумулятор від переохолодження, піклуються про збереження інших комплектуючих.

Пропонуємо відвідати каталог, підібрати чохол Самсунг S20, який стане надійним супутником девайсу на довгий час. Доставимо замовлення у найкоротші терміни в будь-яке місто України. На ваші запитання із задоволенням дадуть відповідь наші менеджери!

Відгуки