Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Poco M4 Pro 4G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Навіщо потрібен чохол для Xiaomi Poco M4 Pro?

Xiaomi Poco M4 Pro – яскравий представник четвертого покоління народних смартфонів лінійки POCO. Універсальний та недорогий, він укомплектований усім необхідним, у тому числі модулем безконтактної оплати та ІЧ-передавачем для керування побутовою технікою. І такий універсал теж потребує додаткового захисту.

Чохли для Xiaomi Poco M4 Pro

Чохол на Поко М4 Про 4G здатний надійно захистити гаджет від сколів, потертостей та подряпин у процесі навіть найактивнішого використання. Та й при найдбайливішому відношенні та рідкісній експлуатації на корпусі з'являються сліди зовнішнього впливу. Виробники аксесуарів розробили та успішно випускають для цієї моделі чохли різної конструкції та дизайну.

Інтернет-магазин wookie.com.ua пропонує придбати продукцію від перевірених світових брендів, в якості і щільній фіксації якої можна не сумніватися.

Оптимальна доступність

Ми любимо мобілки за їхню багатофункціональність, а саме за можливість:

  • надсилати голосові та відео-повідомлення;
  • вести спілкування в месенджерах та соцмережах;
  • переглядати фільми, серіали та короткі відеоролики;
  • слухати музику та онлайн-радіо;
  • читати новини, цікаві статті та електронні книги;
  • використовувати ігри та програми.

Під час використання, яке нерідко дуже захоплює, девайс може випадково вислизнути з рук на тверду поверхню – стільницю, підлогу, асфальт або тротуарну плитку. І якщо заздалегідь не надіти на Poco M4 Pro чохол, той може серйозно пошкодитися чи навіть зовсім вийти з ладу.

Але і без ненавмисних падінь через носіння гаджета в кишені та сумці на ньому з часом з'являються подряпини від сторонніх предметів, наприклад, ключів або монет.

Наскільки надійні чохли на Ксіомі Поко М4 Про?

Якщо ви вирішили купити чохол на Поко м4 про, ви отримуєте дві явні переваги: суттєво збільшите термін служби мобільного телефону і додасте йому солідний або навпаки грайливий оригінальний зовнішній вигляд, який підкреслить вашу індивідуальність.

Іноді захисні чохли додатково мають розширений функціонал і мають у своїй конструкції:

  • відділення для банківських карток, візиток та паперових грошей;
  • мініатюрні кишеньки для дрібних предметів, наприклад, карт пам'яті, запасних сімок або монет;
  • відсік для запасної акумуляторної батареї.
Ціна на чохли для Xiaomi Poco M4 Pro

Крім того, аксесуар може легко перетворюватися на зручну підставку для перегляду відео та читання з екрана.

Можна вибрати серед кількох форматів той, який буде зручним саме вам. І вибирати можна з міцного бронечохла, силіконової колби та чохла-книжки. Також можна придбати відразу кілька модифікацій та змінювати їх залежно від ситуації, настрою та інших факторів.

Накладка на задню панель

Дуже популярними на сьогоднішній день є силіконові (TPU) чохли на Poco M4 Pro. А прозоре або непрозоре оформлення вибрати, однотонне або з принтом – вирішувати вам. Асортимент таких накладок на ринку сьогодні дуже великий.

Броньований чохол Poco M4 Pro

Чохол Поко М4 Про, виконаний у форм-факторі "бампер", дуже щільно облягає корпус, але не заважає користуванню технологічними роз'ємами. Він надійно захищає від різних пошкоджень, не збільшуючи мобілку в розмірах та не обтяжуючи її. Покупці обирають такі моделі за їх зносостійкість, естетичність та приємну ціну. Броньований чохол на Poco M4 Pro ідеально збереже привабливість техніки, запобігаючи появі дефектів за рахунок своєї підвищеної міцності.

Форм-фактор "книжка"

Неабиякою популярністю користується і чохол-книжка. Для смартфона Сяомі Поко М4 Про виробники випускають їх із:

  • натуральної шкіри;
  • замші;
  • шкірозамінника;
  • нубуку та інших матеріалів.

Такий протектор є основою з жорсткого пластику з кріпленнями для міцної фіксації телефону і передньою стулкою, що прикриває сенсорну панель і захищає її від механічних пошкоджень.

Купити чохли для Xiaomi Poco M4 Pro

Підбираємо на Поко М4 Про чохол з підставкою

При виборі протектора для свого мобільного улюбленця потрібно орієнтуватися на свої особисті уподобання та умови експлуатації. Важливими є не тільки дизайнерська складова, але й ударостійкі та амортизуючі властивості.

Так, чохол-бампер швидко та за доступну вартість надасть девайсу оригінальності, але не захистить фронтальну частину при падінні. Варіант-книжка за рахунок жорсткої основи вбереже від дефектів поверхні та пом'якшить удари. А бронечохол підходить для активних людей, спортсменів, мандрівників та тих, хто постійно пропадає у відрядженнях.

Якщо ви наважилися придбати чохол Поко М4 Про 4G, то інтернет-магазин Wookie пропонує величезний асортимент захисної продукції як від всесвітньо відомих виробників, так і від невеликих сторонніх компаній. Вироби відрізняються колірним рішенням, будовою і матеріалом, з якого вони виготовлені, але вони відрізняються високою якістю. Кожна сторінка з товаром містить детальні фотографії виробу та докладний опис з характеристиками, а також коментарі відвідувачів сайту та відгуки реальних покупців.

Відгуки