Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Honor Band 5i

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Ремінець для Honor Band 5i: незамінна річ для кожного

У поточному році на ринку з'явилася новинка – фітнес-браслет Honor Band 5i з TFT-екраном, роздільною здатністю 80 х 160 пікселів та діагоналлю 0,96 дюймів. Корпус виконаний з міцного пластику, пристрій здатний функціонувати тиждень без підзарядки. У комплекті йде оригінальний ремінець Honor Band 5i, але без проблем можна замінити іншим (легко змінюється).

Такий трекер ніколи не набридне, дозволяє стежити за станом здоров'я. Передбачено зручне сенсорне керування. Звикаючи до незамінного функціонала, не обов'язково звикати і до зовнішності. На офіційному ресурсі wookie.com.ua можна на Хонор Бенд 5і купити ремінець за низькою ціною. В асортименті є різні моделі, що дає можливість знайти виріб на будь-який смак і колір.

Основні різновиди

Фітнес-трекер – поширений пристрій, призначений для моніторингу важливих показників (зокрема, пройденої відстані, пульсу, споживання калорій). У країнах по всьому світу він визнаний не просто функціональним пристроєм, він є модним аксесуаром. Щоб досягти гармонійного поєднання із зовнішнім виглядом, потрібні ефектні додаткові приладдя. Основне з них – ремінець, що міцно утримує його на зап'ясті.

Відповідно до матеріалу виготовлення розрізняють сталеві, шкіряні, нейлонові та силіконові ремінці. Honor Band 5i дозволяє носити всі ці види. Шкіра є стандартним варіантом. Вона м'яка, практична, приємна навпомацки, виглядає солідно. Єдиний недолік полягає в тому, що низькоякісна шкіра може стиратися і швидко втрачати свій первісний вигляд.

Силікон – більш універсальний, переважний для повсякденної експлуатації. Такий ремінець для Хонор Бенд 5і користується підвищеним попитом, оскільки мають низку переваг. До них належать:

  • стійкість до температурних перепадів та підвищеної вологості;
  • низька вартість;
  • відсутність деформації під час носіння;
  • легкість догляду (достатньо протерти вологою серветкою для усунення забруднень);
  • відсутність ймовірності розвитку алергічних реакцій;
  • тривалий термін служби (не менше року).

Як зробити правильний вибір

Окрім матеріалу виготовлення, що визначає тип аксесуара та поведінку у використанні, при виборі важливо звернути увагу і на інші фактори. Насамперед, це ширина і довжина. Варто виміряти своє зап'ястя, приділивши увагу головним параметрам (не всі варіанти виконання підходять до різних гаджетів). Як показує практика, зазвичай проблеми виникають із підбором металевих браслетів. Це пов'язано з тим, що механізми фіксації іноді не передбачають здатності регулювати довжину у великому діапазоні.

Слід зазначити, що одна й та сама основа може використовуватися для створення різних за стилем моделей, тому необхідно заздалегідь визначитися, з яким одягом у планах їх носити. Наприклад, для спортивних стилів ідеальні нейлонові та каучукові. Для повсякденного носіння обмеження не передбачені.

Співпраця з інтернет-магазином

Наша організація довгі роки спеціалізується на поставках різних корисних речей для девайсів від відомих найбільших виробників (у тому числі, «Apple», «Honor», «Nokia», «Samsung»). Позитивні відгуки постійних клієнтів – наочне підтвердження якості обслуговування. Щоб купити браслет на Honor Band 5i, достатньо оформити заявку на офіційному ресурсі wookie.com.ua, вказавши контактні дані для зворотного зв'язку. Серед головних переваг звернення до організації відзначають:

  1. Конкурентоспроможні ціни. Вартість виробів істотно нижча, ніж в інших роздрібних та інтернет-магазинах. Часто проводяться акції та сезонні розпродажі.
  2. Гнучку дисконтну програму. За її допомогою зареєстрованим користувачам вдається приємно заощаджувати, адже зі збільшенням кількості замовлень зростає сума знижки.
  3. Зручний графік (робота як у будні, так і у вихідні дні).
  4. Багатий асортимент. Каталог славиться різноманіттям продукції (є навіть змінні ремінці для Honor Band 5i).
  5. Співпрацю з провідними виробниками, що гарантує практичність та надійність.
  6. Докладну інформацію. На кожен товар представлені відомості, характеристики та інша важлива інформація, що значно спрощує пошук.
  7. Простоту оплати. Можна розплатитися готівкою або безготівково.

Після оплати товар найближчим часом буде відправлений кур'єром до адреси (по Києву) або транспортною фірмою (в інші міста України). У разі потреби вдасться зробити повернення або обмін протягом всієї гарантії (менеджери докладніше проконсультують).

Відгуки