Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Vivo Y21 / Y21s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Vivo Y21 / Y21s: підбираємо стильний кейс для гаджета

Для яскравих бюджетників часто використовуються корпуси та рамки з глянцевого пластику. Це забезпечує привабливий зовнішній вигляд, але робить смартфон чутливим до найдрібніших подряпин. У коробку, окрім традиційного набору доповнень, виробник додав простий прозорий чохол Vivo Y21.

Чохли для Vivo Y21 / Y21s

Вибір цілком зрозумілий – рідний чохол-бампер дозволяє демонструвати незвичайну блокову графіку на задній частині телефону. Комплектний аксесуар виглядає абсолютно повсякденно, тому бажання власника вибрати більш цікаве рішення не викликає здивування.

Захисні силіконові (TPU) чохли на Vivo Y21 / Y21s від інших брендів виглядають на його тлі більш вигідно і мають кращі захисні характеристики. У виробів з м'яких полімерів багато переваг:

  • неймовірна зносостійкість;
  • надійний захист з усіх боків;
  • приємна тактильна текстура;
  • покращене охоплення, яке запобігає вислизуванню.

Під Vivo Y21 чохол має всі необхідні технологічні отвори, пружні дублікатори клавіш, правильний виріз під сканер відбитка та блок камер. Це доповнення здатне прослужити кілька років без втрати якості. Різноманітність дизайнів та доступні ціни пояснюють його популярність у покупців.

Чим відрізняються силіконові форм-фактори

Всі виробники використовують для виготовлення накладок однакові витратні матеріали. Асортимент виходить таким великим за рахунок дизайну та різних комбінацій полімерів. Перше, на що варто звернути увагу, це конструкція. Залежно від задуму розробників чохол-бампер на Vivo Y21 / Y21s доповнюється:

  • внутрішнім композитним каркасом;
  • мікрофібровою підкладкою;
  • вбудованим магнітом для автомобільного кріплення;
  • кільцем тримача;
  • демпферами на торцях і кутах;
  • отворами для просування ручного ремінця.

Серед функціональних особливостей Y21 / Y21s вказана можливість роботи в режимі підзарядки інших пристроїв. Щоб постійно не знімати чохол, варто вибрати модель із підтримкою реверсивного заряду.

Ціна на чохли для Vivo Y21 / Y21s

Для експлуатації, пов'язаної з посиленими навантаженнями та ризиками, рекомендується придбати броньований чохол на Vivo Y21 / Y21s. Цей форм-фактор складається з двошарової жорсткої оболонки, яка краще переносить сильні удари та трясіння. Від аналогів він відрізняється збільшеними габаритами та об'ємною рельєфною поверхнею. Екран захищається виступаючим бортиком. Блок камер може виконуватися у вигляді віконця з окремими прорізами для кожного модуля, що підвищує надійність броні.

Сильні сторони чохла-книжки

Захист, який забезпечує чохол на телефон Vivo Y21, гарний з усіх боків, крім передньої. Внаслідок конструктивних особливостей дисплей залишається практично беззахисним. Невеликий виступ по периметру спрацьовує лише при падінні на рівні поверхні. За законом підлості фаблет із великою діагоналлю просто має впасти обличчям вниз. І при цьому наскочити на якийсь камінь чи виступ. Для безпеки можна приклеїти скло або плівку, або пошукати просунутий рівень безпеки. Для крихких сенсорних панелей його забезпечує чохол-книжка. Для смартфона Віво Y21 / Y21s цей формат випускається у класичному та сучасному стилі. Популярні додаткові елементи:

  • плоскі кишеньки;
  • люверси для ремінця на зап'ястя;
  • заклепки та логотипи з назвою брендів;
  • прорізи та виїмки для динаміків та мікрофона.
Купити чохли для Vivo Y21 / Y21s

Усередині чохол книжка на Vivo Y21 має вже знайомий нам бампер з еластичного поліуретану. Компонент закріплений у щільній обкладинці, тому виріб виглядає як компактний блокнот. У закритому стані книга утримується за допомогою магнітів або хлястика з кнопкою. Вона виконується із тканини, TPU, натуральної шкіри або їх комбінацій. Між м'яким виворотом і декоративною лицьовою частиною прокладається пластик або алюміній. Така начинка глушить навантаження та добре тримає форму, тому купити чохол на Vivo Y21 – завжди безпрограшне рішення.

Особливі прикмети правильного екіпірування

Рекламні пропозиції мобільних чохлів схильні прикрашати технічні можливості своєї продукції. Щоб справитися з будь-якими викликами експлуатації, чохол для Vivo Y21 / Y21s повинен відповідати декільком вимогам:

  • відповідність розмірним характеристикам телефону;
  • наявність акуратних вирізів під усі порти;
  • надійна фіксація на пристрої;
  • підтримка функцій моделі.

Довговічність властива синтетичним полімерним матеріалам. Вони тривалий час зберігають форму, не розтягуються та не облазять. Також у них немає шкідливих для здоров'я речовин.

Інтернет-магазин мобільних аксесуарів wookie.com.ua підходить до питання відбору товарів професійно. У каталозі представлений величезний вибір, щоб клієнти могли легко та вигідно для Віво Y21 / Y21s купити чохол. Ми пропонуємо перевірену продукцію, яка постачається безпосередньо від заводів-виробників.