Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S21+ Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Samsung S21 Plus служить для захисту мобільного телефону від негативного впливу навколишнього середовища: попадання вологи або води, бруду та пилу, та механічних пошкоджень. Допоможе протягом тривалого часу зберігати первозданну зовнішній вигляд корпусу апарату. У нашому онлайн-маркеті wookie.com.ua представлено безліч моделей чохлів за дружніми цінами. Кожен тут зможе знайти щось слушне для себе.

Чохли для Samsung Galaxy S21 Plus

Чохол для Samsung S21 Plus – гарантія безпеки пристрою

На сьогоднішній день на ринку присутня величезна кількість різноманітних аксесуарів, які здатні як нести захисну функцію, надійно оберігаючи смарт від пошкоджень та запилень, так і виступаючі лише як декоративний елемент.

Наприклад, броньований чохол на Samsung Galaxy S21 Plus здатний запобігти поломці при падінні з великої висоти на підлогу з бетону або кахлю. Сталевий карниз та прогумовані елементи не дозволять зруйнувати екранний модуль і на ньому не з'являться подряпини, сколи, тріщини. Вони не змінюють параметри бампера, мають всі необхідні функціональні отвори для підключення кабелю живлення і навушників.

Існують і моделі, які просто вносять декоративні зміни. Імідж у сьогоднішньому світі – один із найважливіших факторів. У нашому інтернет-магазині «Wookie» клієнт завжди легко зможе знайти чохол Samsung S21 Plus, який підійде під його стиль, ідеально вписуючись в різні образи.

Основні види: якому чохлу на Самсунг С21 Плюс варто віддавати перевагу?

Можна виділити такі основні категорії:

  • Чохол на Самсунг С21 Плюс у форматі бампера;
  • Книжка;
  • Накладка.

Чохол-бампер Samsung S21 Plus – не найдорожчий, але при цьому досить функціональний варіант. Для виробництва використовується полівінілхлорид. Такий чохол на Самсунг з 21 Плюс відрізняється досить тривалим експлуатаційним терміном, протягом якого йому вдається зберігати естетичну привабливість та яскравий зовнішній вигляд. Для кнопок є невеликі виступи, так що будь-яких проблем із включенням та збільшенням гучності виникнути не повинно. Перевагою є збереження колишніх габаритних розмірів – телефон можна буде носити в задній кишені джинс, шорт, штанів.

На окрему увагу заслуговує чохол Samsung S21 Plus оригінал, виконаний за ліцензією компанії-виробника спеціально під цю модель. Він завжди ідеально сумісний, а також відрізняється найвищою якістю виконання.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S21 Plus

Яким чохлам на телефон Samsung S21 Plus віддають перевагу покупці?

Однією з особливостей, якою відрізняється Samsung S21 Plus чохол у форматі накладки, є встановлення – вона закриває лише задню частину. Чим товстіший шар матеріалу – тим вище можливість уникнути несправності при ударі апарата об тверду поверхню. Необхідно відзначити, що екран при цьому залишається відкритим, тому бажано застосовувати також захисну плівку або скло, які амортизують удари по екранному модулю.

Позбавлений подібного недоліку чохол-книжка. Для смартфона Самсунг С21 Плюс це буде непоганим рішенням, так як сенсор буде закритий спеціальною «обкладинкою». Принцип роботи зрозумілий з назви: з 2 сторін смарт затиснутий за допомогою спеціальних прихватів або монтується в пази, які повторюють форму Самсунга. Для виробництва зазвичай береться натуральна шкіра або якісний замінник. Відмінний вибір для ділових людей, представників бізнесу та працівників великих компаній, де імідж – це не пусте слово.

Класифікація за способом перенесення чохлів на Samsung S21 Plus

На Самсунг Галаксі С21 Плюс купити чохол не складе великих труднощів. Важливо брати до уваги спосіб застосування та перенесення. В асортименті можна зустріти чохол на Samsung S21 Plus в таких варіаціях:

  • Стандарт – переноситься у сумці або кишені;
  • З вушком-кріпленням;
  • Ті, що мають власну систему кріплення.

До першої категорії належить переважна більшість представленої продукції. Однак у певних випадках потрібне міцне кріплення до плеча чи пояса. Вушко надає можливість просмикнути ремінь – вкрасти комунікатор, просто виконавши зрив буде неможливо. Руки постійно вільні і при цьому комунікатор завжди знаходиться під рукою, всього за пару сантиметрів від вашої руки.

Матеріали в чохлах для Самсунг Галаксі С21 Плюс: що необхідно враховувати?

Використовуються різні варіації. Найпопулярніші:

  • Шкірозамінник або натуральна шкіра;
  • Гума;
  • Полімери та силікон.
Купити чохли для Samsung Galaxy S21 Plus

Шкірзамінник – відмінне рішення для статусних, зрілих та неквапливих людей. Вони дозволять підтримувати статус ділової, серйозної та успішної особистості. Вони мають великий запас міцності – вони почнуть підводити лише через кілька років – на них з'являться потертості та інші дефекти.

Для молодших, енергійних і особливо спортивних людей найкращим вибором будуть силіконові (TPU) чохли на Samsung Galaxy S21 Plus, які надають можливість носити телефон із собою в будь-які місця, застосовувати його при заняттях спортом та фітнесом – він не такий вибагливий до умов навколишнього середовища, як шкіряний.

Де замовити чохол для Samsung Galaxy S21 Plus?

Для оформлення замовлення використовуйте форму на сайті або зв'яжіться з нашим менеджером. Залишились питання? Чи не знаєте, що вибрати? Зателефонуйте до нашого консультанта в робочий час call-центру, і він з радістю відповість на будь-яке ваше запитання і допоможе визначитися з вибором.

Відгуки