Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

У коробці фітнес-трекера зі збільшеним дисплеєм Redmi Smart Band Pro виробники прибрали зайве, залишивши лише зарядний кабель та сам прилад. Однак прихильники бренду не вважають це недоліком, оскільки девайс доступний за своєю вартістю та скромна комплектація цілком виправдана. А ремінець для Сяомі Редмі Смарт Бенд Про завжди можна придбати окремо. До того ж цей аксесуар вже не нагадує звичні браслети від Xiaomi. Він надійно пристібається до корпусу за допомогою спеціальних кліпсів, не охоплюючи весь корпус, як було раніше.

Ремінці для Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Оригінальний ремінець Xiaomi Redmi Smart Band Pro допоможе звернути на себе увагу та успішно замінить зношений або набридлий рідний. В інтернет-магазині Wookie можна знайти автентичні обрамлення для гаджета від виробника та інших відомих торгових марок за вигідною ціною. На годинник Ксіосі Редмі Смарт Бенд Про купити ремінець у нас можна як жіночий, так і чоловічий, а ще – універсальний варіант.

Ремінець для Xiaomi Redmi Smart Band Pro: його основні різновиди

Найперші моделі смарт-годинників мали незмінні ремінці, сьогодні ж відомі бренди розробили незліченну кількість обрамлень для цих девайсів. Власник може за своїм бажанням у будь-який час змінити набридлий або зношений. І міняти його можна так часто, як заманеться.

Змінні ремінці для Redmi Smart Band Pro поділяються на кілька основних категорій, всі вони мають між собою відмінності за:

  • декором та відтінковим рішенням;
  • матеріалом, що використовується;
  • типом застібки.

Декор передбачає однотонне класичне оформлення або ультрамодне і з принтами, а колірна гама рясніє всілякими забарвленнями від стриманих до неонових. Матеріал використовується як натуральний шкіряний або метал, так і поліестер, нейлон та екошкіра. Типи застібки поділяються на оригінальні годинникові або звичайні у форматі фітнес-трекерів – вгору або вниз штирем тощо.

Незважаючи на вражаючу уяву різноманітність, ці варіації поєднує зручність у використанні та привабливість. Також вони схожі у своїй будові центрального сектора для кріплення корпусної капсули.

З чого має бути виготовлено?

Ціна на ремінці для Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Ремінці для цього гаджета можна придбати сьогодні зі всілякої сировини. Кожен із них по-своєму добрий, і кожен має свої особливості.

Нейлон. Усі нейлонові модифікації відрізняються особливою міцністю. Вони м'які та стійкі до стирання та вологи, зовсім не деформуються та ідеальні для щоденного використання. Мабуть, це найдешевший з наявних варіантів.

Силікон. Трохи більшу вартість мають моделі із силікону. Але виглядають значно ошатніше ці силіконові ремінці. Redmi Smart Band Pro, завдяки блискіткам, стразам, декоративним пігментам, перфорації та незвичайним відтінковим рішенням, відразу зверне на себе увагу.

Шкіра та екошкіра. Шкіряні модифікації – дорогі, стильні та ексклюзивні, найчастіше з традиційною годинниковою застібкою, виконані у стриманих базових кольорах. Найпопулярнішими в світі є чотири кольори:

  • білий;
  • коричневий;
  • бордовий;
  • чорний.

Синтетична шкіра дешевша, ніж натуральна, але на якості виробів це ніяк не позначається. І представлені вони на ринку в різному кольоровому оформленні.

Купити ремінці для Xiaomi Redmi Smart Band Pro

Метал. Трекер у металевому вбранні на вигляд нагадуватиме класичний наручний годинник. Напилення на нержавіючу сталь особливого пігменту дозволяє досягти різноманітних відтінків виробу та їх стійкості до вологи – атмосферної та від пітливості на руці.

Як кріпити на руці?

Браслет Redmi Smart Band Pro здатний кріпитися на руці кількома способами. Це може бути магнітне кріплення, традиційна пряжка або фіксація штирем. Причому він спрямований як назовні, так і всередину. Ви зможете вибрати таке кріплення, яке звичне для вас.

Де придбати?

Цей аксесуар можна вибрати та замовити у нашому інтернет-магазині за вигідною ціною та у будь-який зручний для вас час. На постійних клієнтів завжди чекають цікаві акції, розпродажі та спеціальні пропозиції.

По території України доставка посилок здійснюється за допомогою нашого надійного транспортного партнера «Нова Пошта». Столицею товар доставляє наша власна кур'єрська служба. Також покупець має можливість забрати покупку самостійно із нашого пункту видачі.

Каталог компанії Wookie славиться своєю зручною навігацією та комфортним пошуковим механізмом (реалізований «розумний» пошук), який допомагає відвідувачу магазину швидко знаходити потрібну позицію щодо фільтру.

Весь наш товар містить необхідні сертифікати якості, детальний опис та детальні фото для зручності вибору. На сторінках сайту ви зможете ознайомитися з коментарями покупців, це значно скоротить час на роздуми та позбавить сумнівів.

Відгуки