Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Asus ZenFone Max Plus (M1) ZB570TL

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

ASUS ZenFone Max Plus M1 ZB570TL – відомий на весь світ телефон, придбати який прагнуть багато хто. Преміальний дизайн, функціональність, великий дисплей – все це робить його одним з найкращих. Але всі плюси затьмарює один мінус – крихкі матеріали у його основі. Буквально кілька місяців активного використання вже можна побачити подряпини, інші дрібні дефекти на ASUS ZenFone Max Plus M1. Надійний чохол допоможе уникнути цього, надовго зберегти привабливість девайсу.

Чохли для Asus Zenfone Max Plus (M1) ZB570TL

Як покращити дизайн смарту з мінімальними витратами?

Більшість аудиторії вибирають гаджети не за зовнішній вигляд, а за функціональність. Тому виникають ситуації, в яких клієнти хочуть змінити вигляд трубки з мінімальними витратами. Найкраще рішення для цього – чохол ASUS ZenFone Max Plus M1 ZB570TL.

Свіжі забарвлення, різноманіття форм-факторів, різні текстури практично до невпізнанності змінюють телефон, роблять його привабливим та більш захищеним від дефектів та дрібних пошкоджень, що виникають під час активної експлуатації.

Не бійтеся бути оригінальним

Серед всієї різноманітності аксесуарів знайти дійсно оптимальний варіант досить складно. Пов'язано це з тим, що кожна модель має свої переваги, які роблять її унікальною, неповторною.

Наприклад, чохол у форматі бампера на ASUS ZenFone Max Plus M1 ZB570TL не приховує зовнішнього вигляду пристрою, але надійно захищає його задню спинку, бічні частини, клавіші. В основі бамперів лежить силікон або TPU-матеріал у поєднанні з алюмінієвими вставками, що дозволяє досягти гарної амортизації при ударі та зберегти внутрішні модулі.

Чохол-книга Dux Ducis навпаки заслужив любов багатьох покупців завдяки тому, що він може надати фаблету розкішний зовнішній вигляд. Стильний дизайн, алюміній та шкіра в основі, вставка з мікрофібри та надійний бампер всередині забезпечують хорошу протекцію гаджета.

Ціна на чохли для Asus Zenfone Max Plus (M1) ZB570TL

Бюджетні рішення для економних користувачів

Якщо ви дбаєте про стан терміналу, хочете, щоб він зберігав свою функціональність та привабливість якомога довше, вам варто для ASUS ZenFone Max Plus M1 ZB570TL замовити чохол.

Серед величезного асортименту на нашому сайті ви знайдете безліч варіацій, серед яких оберете оптимальну. Спеціально для вас ми створили зручну систему пошуку, що дозволяє підібрати оптимальні товари на підставі таких параметрів, як колір, ціна, матеріал. Тепер купити на wookie.com.ua гарний чохол приємно та максимально комфортно!

Задовольняємо всі потреби

Купити чохли для Asus Zenfone Max Plus (M1) ZB570TL

Сучасні виробники електроніки рідко радують покупців повною комплектацією товару. Купуючи бюджетник, ви отримаєте лише зарядний пристрій без будь-яких надмірностей. Для того, щоб виправити ситуацію, ми пропонуємо вам придбати:

  • Моноподи для селфі.
  • Карти пам'яті.
  • Автомобільні власники.
  • LED-спалахи.
  • Навушники та гарнітури.
  • Повербанки, акумулятори, що знімаються.
  • Загартоване скло.
  • Захисні плівки.

Ми регулярно стежимо за модними тенденціями у сфері електроніки та постійно оновлюємо свій асортимент актуальними новинками. Завдяки цьому вже зараз ви можете замовити чохли з підставкою на ASUS ZenFone Max Plus M1 фліп-беки, кейси та інші оригінальні моделі.

Ми цінуємо всіх своїх клієнтів, а тому пропонуємо для вас тільки найвигідніші ціни та перевірені товари, які стануть чудовим доповненням вашого фаблету та підкреслять індивідуальний стиль власника.