Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Lenovo Tab M10 Plus 1/2 Gen (TB-X606)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Планшет став незамінним для роботи, навчання та дозвілля. Мультифункціональний пристрій міцно увійшов в ужиток людей різного віку. Одним із найбільш затребуваних став Lenovo Tab M10 Plus з голосовим помічником Google, фоторамкою Lenovo Smart Frame для отримання чарівних знімків. Ультрасучасний девайс фіксує найменші нюанси пози людини і навіть попереджає про нерівності дороги, що дуже корисно у дорозі. Щоб повною мірою оцінити ці та інші функції, варто заздалегідь подбати про його безпеку. Допоможе в цьому спеціальний чохол на Леново Таб М10 плюс, який стане гарним захистом від механічних пошкоджень та стильним аксесуаром.

Чохли для Lenovo Tab M10 Plus

Чохол для Lenovo Tab M10 Plus: види захисних виробів

Найбільшою популярністю користуються накладки. Вони оберігають Леново Таб М10 по всій поверхні задньої панелі та бокам. Додатково мають отвори для кнопок або накладні аналоги. Можуть бути пластиковими, металевими або силіконовими. Їх легко знімати та надягати назад, але вони роблять пристрій більш об'ємним, і не захищає дисплей.

Крім того, для Lenovo Tab M10 Plus можна придбати такі вироби:

Ціна на чохли для Lenovo Tab M10 Plus
  1. Книжка. Підійде для людей. Найчастіше виготовляють із натуральної або штучної шкіри. Такий екземпляр береже від подряпин, ударів та випадкових падінь. Магнітна застібка – ще один зручний елемент, який має чохол-книжка. Для планшета Леново Таб М10 Плюс він також може служити стійкою підставкою. Крім того, є кишені для зберігання важливих записів, візитних карток та іншого. Зовні виглядає дорого, можна вибрати відтінок залежно від особистих уподобань.
  2. Smartcover. Випускається в різних варіантах: це може бути тільки передня кришка або доповнена задньою накладкою. Завдяки магнітам, він дуже зручний, а ще його можна використовувати як опору для Леново Таб М10 Плюс.
  3. Сумка. Молодіжний аксесуар з яскравого текстилю. Додатково оснащується застібкою-блискавкою та ручкою. Підходить для подорожей, тому що сюди розміщується зарядка, навушники, флешки тощо.
  4. Бампер. На Lenovo Tab M10 Plus чохол у форматі бампера являє собою рамку навколо корпусу. Щоб гаджет можна було без побоювання класти на горизонтальні поверхні, існують спеціальні борти, що виступають на 1 мм над корпусом.
  5. Аквабокси. Непромокаючі чохли для любителів активного відпочинку. З ними девайс можна брати із собою на пляж або басейн, використовувати в дощову погоду.
  6. З клавіатурою. Ідеальний для тих, хто любить сидіти у соцмережах чи веде свій блог. Купивши на Lenovo Tab M10 FHD Plus чохол такого формату, планшет буде захищений та легко перетворюється на міні-ноутбук, стаючи ще більш функціональним.
  7. Кейс. Є шкіряним портфелем, який застібається на блискавку практично по всьому периметру.

Окрім перерахованих вище, можна купити броньований чохол на планшет Леново Таб М10 плюс. Він краще за інших витримує фізичну дію. Але й ціна більша.

Критерії вибору чохла

Перед покупкою необхідно врахувати кілька важливих моментів. Перший – це сумісність, інакше користуватися кнопками та камерою стане просто неможливо. Другий – тип матеріалу. Вибір залежатиме від особистих переваг і того, наскільки активно експлуатується гаджет.

Переваги матеріалів:

  1. Текстиль. Майже невагомий, на ньому не залишаються сліди від рук, має різні кольори і малюнки. Головний недолік – слабкі функції захисту.
  2. Шкіра. Має унікальну фактуру та виглядає дуже стильно, відрізняється довговічністю та надійністю.
  3. Силікон. Еластичний та невагомий, зверху наноситься антиковзне покриття. Силіконові (TPU) чохли на Леново Таб М10 Плюс доступні за ціною, дуже легкі та досить надійні. Єдиний недолік – швидко брудняться і можуть деформуватися.
  4. Поліуретан. Міцний поліуретан, стійкий до низьких температур, добре захищає від ударів.
  5. Метал. Відрізняється максимальною міцністю та довговічністю. Застосовується відносно рідко через свою високу вартість та відчутну вагу.
Купити чохли для Lenovo Tab M10 Plus

Ідеальний екземпляр повинен оберігати від усіх видів механічних впливів та мати гарний дизайн. Найкраще придбати кілька варіантів, які можна використовувати у різних ситуаціях.

Переваги співпраці з нашим інтернет-магазином

Купити чохол на планшет Леново Таб М10 FHD Plus можна на сайті wookie.com.ua. Тут ви знайдете широкий асортимент за доступною вартістю. Всі товари сертифіковані та повністю сумісні із заявленою моделлю. Наші менеджери допоможуть розібратися в моделях і швидко оформлять замовлення. Ми пропонуємо своїм клієнтам різні форми оплати (картою або готівкою) та доставки (кур'єром у межах Києва та сервісом Нова Пошта по всій країні).

Також покупку можна забрати самостійно. Наш асортимент постійно поповнюється оригінальними новинками, товар, що сподобався, варто забронювати заздалегідь, щоб уникнути непорозумінь.

Відгуки