Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Poco F3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Poco F3 – гарантія надійного захисту від механічних пошкоджень. Поява дефектів неминуча навіть у найакуратнішого власника, що користується пристроєм максимально дбайливо. Сьогодні виробники пропонують широкий асортимент зовнішніх захисних аксесуарів до такої моделі. Це дозволяє вибрати такий чохол Poco f3, який «сяде» на девайс ідеально.

В інтернет-магазині wookie.com.ua можна купити чохол на Poco f3 від перевірених марок, вибір настільки широкий, що відповідний товар знайде найвибагливіший покупець.

Навіщо потрібен чохол для Xiaomi Poco F3?

Чохли для Xiaomi Poco F3

У сучасному житті без мобілки – нікуди. Вона потрібна для:

  • зв'язку;
  • ігор;
  • серфінгу в інтернеті;
  • читання книг;
  • прослуховування музики та багато іншого.

При активному використанні цього технічного засобу неприємні випадковості – не рідкість, а найпоширеніша проблема – зіпсування внаслідок падіння на асфальт, тротуарну плитку або тверде підлогове покриття в будинку. Незахищений екран вмить покриється сіткою тріщин, перестане реагувати на торкання пальців. А звичка носити телефон у кишені або сумочці поруч із ключами, монетами обов'язково викличе ще одну неприємність – на корпусі рано чи пізно з'являться потертості, подряпини.

Наявність зовнішнього захисту продовжує термін служби мобільного телефону, робить його приємнішим тактильно. Сучасні чохли забезпечені додатковими опціями, що розширюють функціонал використання, тому що можуть мати мініатюрні кишені для пластикових карток, банкнот, монет, запасних сімок, інших дрібних предметів, комплектуватися відділенням, куди поміщається запасна батарея, служити підставкою під час перегляду відео.

Ключові особливості

Для кожного смартфона виробники пропонують кілька форматів такого продукту, Xiaomi Poco F3 не став винятком. Можна купити:

  • силіконовий бампер («колбу»);
  • футляр-«книжку»;
  • броньований чохол Поко ф3.

Чохол-бампер на Poco F3 із силікону – своєрідна накладка, що щільно сідає на корпус, захищаючи боки та задню поверхню від пошкоджень. Вона має мінімальну товщину, тому не обтяжує мобільний телефон, не збільшує його габарити. Користувачі люблять «колби» за міцність, легкість, вони подобаються безлічі людей за стильний дизайн (є варіанти в класичному та оригінальному ультрамодному виконанні). Ще одна важлива перевага, яку має цей Poco f3 чохол – доступна ціна.

Ціна на чохли для Xiaomi Poco F3

Силіконові (TPU) чохли на Xiaomi Poco F3 можуть бути прозорими або непрозорими, в магазинах представлені варіації всіх відтінків веселки, однотонні або з принтами. Серед них ви обов'язково знайдете «свій» варіант, який повною мірою відповідає вашому стилю, смаковим уподобанням.

Другий різновид – чохол книжка. Для смартфона Поко Ф3 такий футляр доступний у найрізноманітніших дизайнерських рішеннях і є двостулковою конструкцією, що розкривається як справжня книга. Усередині розташовані спеціальні кріплення, що утримують девайс від випадання.

Броньований чохол на Xiaomi Poco F3 – найнадійніша модифікація, що виготовляється з ударостійких матеріалів підвищеної міцності, здатна вберегти техніку від фатальних неприємностей, зберігши ідеальний стан поверхні.

Як не помилитися у виборі?

Основний критерій вибору – властивості чохла, на які чекає користувач. Що важливіше – стильний вигляд чи оберігаючі якості?

Накладки із силікону, на жаль, анітрохи не оберігають від псування дисплей. Тому на передній бік слід додатково купувати спеціальне бронескло. Не захистять вони і при падінні пристрою зі значної висоти (наприклад, висоти людського зросту), проте:

  • надають мобілці індивідуальний стиль;
  • не змінюють її габарити та вагу;
  • не викликають почуття дискомфорту у застосуванні;
  • такий чохол на Поко ф3 зовсім недорого коштує.
Купити чохли для Xiaomi Poco F3

Жорстка «книжка» значно краще амортизує удари, зводить до мінімуму впливи від тертя гаджета іншими предметами, надає техніці солідність, може служити підставкою для перегляду відео чи читання з екрану, причому кут нахилу регулюється. Такі чохли теж випускаються у різноманітних дизайнерських рішеннях. А протиударні бронемоделі можна порадити тим, хто займається спортом, часто подорожує або їздить у відрядження – у таких людей ризик пошкодити телефон максимальний.

Де вигідно придбати аксесуар?

Інтернет-магазин Wookie запрошує власників Сяомі Поко Ф3 купити чохол за оптимальною ціною. На сторінках магазину представлено багато моделей різної конструкції, дизайну, функціональності. На сторінці кожного товару є детальні описи, якісні фото, що дозволяють скласти уявлення про зовнішній вигляд, характеристики продукції. Є відгуки споживачів, які вже замовили цю позицію – вивчивши їх, зробіть висновок, наскільки вона зручна в експлуатації.

Відгуки