Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ремінці для Samsung Galaxy Watch 4 44mm

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Розумний годинник Samsung Galaxy Watch 4 44mm володіє широким функціоналом і оригінальним дизайном, завдяки чому виглядає як привабливий і яскравий аксесуар, здатний доповнити Ваш стиль. Для того, щоб гаджет виглядав максимально органічно і ефектно, його вигляд може підкреслити, незвичайний ремінець для Самсунг Галаксі Вотч 4 44мм. Придбати відповідний, можна ознайомившись із каталогом товарів у нашому магазині.

Ремінці для Samsung Galaxy Watch 4 44mm

Ремінець Samsung Galaxy Watch 4 44mm: на що орієнтуватися при покупці

Більшість моделей мають стандартизовані характеристики, проте бувають і відмінності, про які потрібно знати. Насамперед потрібно переконатися, що він підійде за розміром. Ремінець повинен щільно облягати зап'ястя, щоб забезпечити зручне носіння, а також забезпечити стабільну роботу датчика, що зчитує показники організму при тренуваннях і у звичайному житті. Найкращим варіантом буде провести замір зап'ястя за допомогою звичайного кравецького сантиметра та переконається, що обрана модель відповідає отриманим цифрам. Можна зробити простіше, замовивши ремінь із магнітним кріпленням, що забезпечує щільну фіксацію на руці.

Крім того, враховуйте власні переваги в гардеробі, активність способу життя та багато інших факторів.

Доступні різновиди

Змінні ремінці для Samsung Watch 4 44 mm насамперед розрізняються за матеріалами, з яких вони виконані. Від цього параметра безпосередньо залежить як зовнішній вигляд, так і довговічність, ціна продукції та ряд інших основних факторів. Ми пропонуємо наступні варіанти:

  • Силікон;
  • Каучук;
  • Нейлон;
  • Сталь;
  • Шкіра.

Всі різновиди варто розглянути детальніше, щоб ви мали всю необхідну інформацію.

Ціна на ремінці для Samsung Galaxy Watch 4 44mm

Вироби із силікону

Одне з найбільш популярних рішень на ринку – силіконові ремінці. Samsung Watch 4 44 з таким ремінцем завжди виглядає природно, він досить практичний та стійкий до зносу. До переваг матеріалу можна віднести наступне:

  • Невисока ціна;
  • Великий вибір кольорів, фактур, форм;
  • Надійність, що значно збільшує термін їхньої служби;
  • Стійкість до зовнішніх впливів, холоду, нагрівання, вологості та іншого.

Розглянути таке рішення рекомендується людям, які ведуть активний спосіб життя, оскільки матеріал стійкий і надійний, не намокне, не пошкодиться, не втратить своїх властивостей у походах. Збереже надійність фіксації під час занять спортом у залі.

Каучук

Каучук також еластичний, добре переносить холод і спеку, але при цьому менш міцний у порівнянні з силіконовим волокном. Так, можуть з'явитися розриви при надмірному розтягуванні, з часом можлива поява тріщин, якщо вона недостатньо якісна або є підробкою від нечесного виробника. Разом з тим, він приваблює доступною вартістю, що стає великою перевагою, якщо Ви хочете зібрати колекцію ременів з різною фактурою та виглядом.

Нейлонові рішення

Виготовляються з тканини на основі міцних синтетичних ниток. Характеризується найбільшими показниками міцності, добре переносять контакт із водою, УФ-випромінюванням. Міцно фіксуються на руці, не схильні до розтягування при тривалому носінні. Синтетична тканина має нестандартну фактуру, нитки підходять для фарбування і можуть бути різних яскравих відтінків, що надає аксесуару індивідуальності та робить його відмінним придбанням для колекції змінних ременів на кожен день, для спортивного залу або активного відпочинку. Вартість одна з найбільш доступних серед інших.

Купити ремінці для Samsung Galaxy Watch 4 44mm

Ремінці зі сталі

Як правило, такі вироби виготовляються у вигляді замкнутих браслетів із застібкою в середній частині. Металевий браслет на Samsung Galaxy Watch 4 44 mm може сподобатися поціновувачам класичного гардеробу, добре поєднуються з діловим стилем одягу для офісу та повсякденного життя. Є абсолютним лідером по удароміцності та термінам служби завдяки тому, що браслет складається з сегментів і кріплень, повністю виготовлених із заліза. При покупці слід виявити уважність при визначенні розміру, тому що в даному випадку він суворо фіксований і якщо не підійде, то годинник може трохи бовтатися або натирати.  Пропонується з текстурою полірованого металу або полімерним покриттям окремих деталей.

Натуральна та синтетична шкіра

Шкіряний оригінальний ремінець Samsung Galaxy Watch 4 44mm розроблений для тих, хто віддає перевагу класичному стилю одягу. Має гарне поєднання міцності, надійності та довговічності. Розрізняється за текстурою поверхні, типом рядка та рядом інших характеристик, надаючи великі можливості для підбору.

Запрошуємо за покупками!

Якщо Ви придбали Самсунг Вотч 4 44 купити ремінець для них можна в інтернет магазині wookie.com.ua. Ми постачаємо товари від перевірених виробників, пропонуємо конкурентоспроможні ціни. Працюємо з оперативною доставкою по всім містам України, швидко реагуємо на заявки, що надходять.

Відгуки