Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M31

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Samsung Galaxy M31 – новинка сімейства 2019 року. Це бюджетний апарат, що має гарну камеру і гідні для своєї ціни показники продуктивності. Якщо Вас зацікавила пропозиція корейського виробника та планується покупка, то в нашому інтернет-магазині можна придбати чохол Samsung Galaxy M31 (M315). Продукція представлена в асортименті на будь-який смак.

Чохли для Samsung Galaxy M31

Чохол для Samsung Galaxy M31: які варіанти є

Для чого купувати чохол? Насамперед, він має вирішувати такі завдання:

  • Вберігати від появи сколів та потертостей на корпусі;
  • Виключати руйнування при падінні та в інших схожих ситуаціях;
  • Спрощувати використання, робити його зручнішим для носіння в руці;
  • Підкреслювати індивідуальність смарту та його власника.

Якщо Вам потрібний захист на Samsung M31, купити чохол з конкретними властивостями можна в нашій компанії. Пропонуємо ознайомитись з каталогом, щоб підібрати потрібний чохол на Самсунг м31 або замовити консультацію спеціаліста, який прийде на допомогу з вибором.

Стандартні та популярні варіанти

У перелік типових аксесуарів входять популярні моделі. Наприклад, варто звернути увагу на силіконові (TPU) чохли на Самсунг Галаксі М31, що поєднують у собі естетичність і високі захисні властивості. М'який матеріал точно повторює контури, в надітому стані не збільшує його розмір. Більше того, апарат зручніше лягати в руку, не ковзає, що знижує ризик випадкового вислизання. Є стандартні прозорі та варіації з оригінальним дизайном, кольоровим оформленням.

Ціна на чохли для Samsung Galaxy M31

Для захисту на вразливих ділянках варто використовувати чохол-бампер на Samsung Galaxy M31 облягаючий смарт по прямокутному контуру бічних граней. У бампері передбачені вставки для кнопок, що не ускладнює користування. Жорстка структура, яку має чохол на Samsung m31, забезпечує безпеку під час приземлень на ребро, при утворенні тиску на гаджет під різними кутами. Це зручно для тих, хто хоче убезпечити пристрій від більшості шкідливих впливів, але водночас хоче зберегти індивідуальність гаджета.

Забезпечити комплексну безпеку всіх поверхонь допоможе чохол-книжка. Для смартфона Самсунг М31 модель книжка, закриває задню та бічні частини, має передню кришку, яка відкривається як сторінки книги. Така конструкція не тільки запобігає появі подряпин на кришці та бічних кнопках, а й скорочує негативний вплив на екран. Зокрема на ньому залишається менше відбитків від пальців, він не дряпається в кишені, не страждає від УФ-випромінювання, якщо девайс випадково залишений під сонцем. Для виробництва використовується латекс, полімери, натуральна або штучна шкіра, є все і на різний смак та бюджет.

Який купити чохол на Самсунг м31 з представлених варіантів – залежить не тільки від ваших особистих переваг і бюджету, але ще й потрібно враховувати особливості експлуатації. Наскільки ті будуть екстремальними та небезпечними для телефону.

Броньований кейс як гарантія збереження телефону

Якщо Ви переживаєте про безпеку пристрою, то забезпечити її повністю допоможе броньований чохол на Samsung M31, що виключає пошкодження навіть при найсерйозніших негативних навантаженнях. Особливість броньованого чохла в тому, що він виготовляється із матеріалів м'якої та твердої текстури. Зокрема, застосовується силіконова основа та полімерні жорсткі накладки на тильну частину корпусу, бічні елементи, куточки. В результаті, удари коливання гасяться природним чином через поширення в різних за щільністю шарах. Також чохол м31 Самсунг передбачає виступи вздовж екрана та блоку камер. В результаті використані рішення забезпечують наступні переваги при експлуатації:

Купити чохли для Samsung Galaxy M31
  • Виключено ймовірність поломки при падінні з висоти до 1,5 метра;
  • Не з'являються подряпини на пластиці або металі, функціональних клавішах;
  • Механічні клавіші не схильні до засмічення пилом;
  • Камерний блок залишається цілим під час ударів та приземлення на задню панель.

Такий чохол Самсунг м31 підійде для людей, які вважають за краще вести активний спосіб життя. З урахуванням параметрів, відмінно підійде для вилазок на природу, занять спортом та інших активних фізичних навантажень. На Samsung m31 чохол виглядає стильно та незвично, стане доповненням стилю людини. У комплекті з ударостійким кейсом, рекомендується встановлення ударостійкого скла, що запобігає пошкодженню основного скла та сенсора смартфона. 

Доступні розцінки та гарантія якості

Магазин Wookie пропонує купити чохол Самсунг м31 за конкурентними цінами від виробника. У магазині товари для кожного. Вивчіть каталог, Ви, напевно, знайдете щось цікаве для себе. Оскільки ми працюємо лише з перевіреними постачальниками, то можемо гарантувати якість усіх виробів, які є у наявності.

З будь-яких питань, Ви можете зв'язатися з нами, зателефонувавши за номером, вказаним на сайті. Запрошуємо ознайомитися з асортиментом та зробити замовлення.

Відгуки