Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone 8

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Весь рік світ мобільних гаджетів завмирав у передчутті – ось-ось у продаж надійдуть нові концепти від легендарного бренду Apple. Анонсовано відразу трійку моделей, але найочікуваніше, звичайно, 8-е вдосконалене видання, яке ще називають просто Х. Цього разу розробники на повну силу віддалися перфекціонізму і нестандартним рішенням.

Нове дітище від Apple – ідеальний флагман з набором унікальних характеристик. По-перше, дисплей збільшився до 5.76 дюйма, впевнено посівши першість у ніші фаблетів. По-друге, огляд соковитої картинки OLED не обмежується рамками, які засмучували цінителів тонкої естетики. Edition Х – це продукт преміум класу, випущений на честь десятирічної історії Apple у сегменті мобільних пристроїв. Важливою відмінністю стане не лише безрамковий екран, а й панелі, повністю з загартованого скла.

Дзеркальні деталі та велика діагональ стануть предметом гордості власників. Виробники заявляють достатню міцність використаних матеріалів, але бажання захистити штучку вартістю майже 1000$ виникне обов'язково. Тут свої послуги запропонує ваш вірний супутник і справжнє джерело оригінальних і доступних чохлів на iPhone 8 – портал wookie.com.ua. Наша команда проводить регулярний моніторинг пропозицій від розробників, щоб пропонувати клієнтам лише якісну різноманітність цікавих новинок.

Який він - надійний чохол для iPhone 8

Зважаючи на конструктивні особливості новинки, чохол на Айфон 8 слід підбирати так, щоб він найкраще підкреслював елегантні лінії лептопа, але не на шкоду захисному функціоналу. Слабким місцем буде не лише екран, а й вертикальний модуль основної камери, що виступає. Компанії, що спеціалізуються на розробці оболонок та покриттів, презентують свої напрацювання. Придумати щось нове за нинішнього розмаїття справді непросто, тому якихось революційних ідей поки що не зафіксовано.

Прогнози обіцяють стабільну популярність простого і мінімалістичного силіконового (TPU) чохла для Айфон 8. Особливо протистояти сильним ударам і падінням він не зможе, і призначений скоріше для нейтралізації дрібних щоденних подряпин і потертостей, які з'являються через регулярне використання власниками. Дизайнери навчилися надавати простому полімеру весь спектр кольорів та текстур. Від лаконічної прозорості оболонки, заявленої ще під час чергової «випадкової» витоку виробничої технічної інформації, до включення динамічних елементів, каміння, металу, шкіри та тканини.

Додаткова комплектація плівкою або склом

Якщо чесно, то чохол-бампер iPhone 8 більше спрямований на доповнення, а не повноцінний захист від можливих неприємностей. Він мінімально закриває пристрій, на лицьову сторону виходять акуратні кріпильні виступи, тому вона вразлива до всього: відбиткам пальців, подряпинам від ключів або потертостям від ключів або іншої дрібниці, яка опиниться в кишені.

Корисні посилання на тему:

Захисне скло на iPhone 8: вибираємо гідне

До накладного бампера дуже рекомендується відразу ж підібрати комплект із плівкового або скляного покриття. Вони легко та акуратно клеяться, практично не помітні, але при цьому перешкоджають навіть сильним фізичним навантаженням. Разом із накладкою – це справді захист у режимі нон-стоп. Для комфортного носіння бампер може комплектуватися кільцем-підставкою, що наклеюється.

iPhone 8 чохол бампер зручно лежить у руці і добре виглядає, гладка скляна трубка не намагається вискочити з рук, і, звичайно, максимальна ергономіка експлуатації, щоб керувати дзвінками не потрібно постійно смикати кришку. Якщо не хочеться ховати вроджену грацію одного з найкращих модулів у світі, варто вибрати його.

Зберігаємо улюбленця статусно, функціонально і дорого

Так коротко і ємно можна описати на чохол iPhone 8, виконаний у вигляді класичного портмоне. У ньому прилад добре захищений від пошкоджень, щільний шар стін пом'якшує падіння, і нівелює вібрації. Для виготовлення використовується натуральна шкіра. Вона приємна на дотик і виглядає гідно. Такий варіант імпонує діловим людям, яким не імпонує пластик та поліуретан.

Крім телефону чохол книжка на Айфон 8 легко вмістить в себе гроші, ключі та інші дрібниці, які необхідні у повсякденному житті. Місткий формат дуже практичний – власнику не доведеться носити гаманець, кредитницю та телефон у різних кишенях. Тепер це об'єднано в одному стильному модулі. Такий аксесуар – чудовий подарунок.

Категорія кофрів з натуральної шкіри розширена лінійкою тонких та стильних наклейок для тильного боку телефону. Вона анітрохи не применшує витонченості фаблета, але дозволяє ефектно виділяє його з маси побратимів. Текстура забезпечує зручне розміщення в долоні та перешкоджає ковзанню гладкого скляного корпусу. Тил надійно захищений від пошкоджень. Товщина менша за міліметр робить наклейку рівноправним учасником змагання за можливість прикрасити модний флагман. Вона легко кріпиться і знімається, не залишаючи липких слідів.

На окрему увагу заслуговує чохол на Айфон 8 оригінальний. Це або продукція компанії-виробника смартфона або ліцензована продукція стороннього виробника. Такі аксесуари завжди ідеально сумісні з моделлю та відрізняються найвищою якістю виконання. По можливості намагайтеся купити чохол на 8 Айфон саме оригінального виробництва.

Переваги повної безпеки

Іноді здається, що вибрати запчастину важче, ніж визначити якийсь смартфон купити. До придбання потрібно поставитися серйозно, адже воно буде запорукою безпеки вашого гаджета. Відомі бренди, наприклад, Нілкін створюють дуже якісні стильні оболонки за розумною ціною. У невеликий бюджет можна вмістити не один, а кілька, щоб міняти їх під настрій чи нагоду.

Якщо потрібно, щоб планшетник був захищений комплексно, варто придивитися до чохла-книжки під iPhone 8. Виглядає акуратно та гідно. У ньому можуть поєднуватись різні матеріали, незмінним залишається тільки пластиковий роз'єм для щільної фіксації корпусу. Зовні пенал оформлений штучною шкірою, текстурованим поліуретаном або текстилем, всередині – м'яка ворсиста підкладка. Ребра жорсткості трансформуються у підставку, щоб було зручно дивитися відео та читати.

Додаткові функції – один або кілька плоских кишеньок для грошей, документів, навушників, отвір під карабін брелока. У застебнутому стані кришка утримується на кнопці або магнітному утримувачі. Ще один різновид названого форм-фактора -  фліп. Відмінність у вертикальному механізмі відкривання, тому як стійка підставка він не послужить.

Разом з повсякденним шатами рекомендуємо придбати водонепроникний кейс або сумку. З ними нестрашно потрапити під дощ на пробіжці чи робити пам'ятні фото на морі, адже iPhone відомі якістю зйомки. А ювілейна версія Х отримала камеру з роздільною здатністю 20 мегапікселів, яка по праву вважається найкращою серед аналогів.

На що звернути увагу при покупці

Вірний показник якості виробу – чіткість ліній та грамотне оформлення. Фірмові чохли на Айфон 8 від перевірених виробників відрізняються ідеальною відповідністю реальним розмірам трубки. Будь безшовне лиття з полімеру або вирубування в шкірі, всі отвори точно збігаються з функціональними роз'ємами. Після отримання та примірки хороший чохол не триматиметься хистко, і його не потрібно буде підтягувати, щоб підключити гарнітуру, батарею або зарядний пристрій.

Відомою рисою практично будь-якого розширення для Айфонів став круглий отвір у тильній стороні, який демонструє фірмовий логотип з яблучком. Виняток – прозорі вироби з термоеластопласту та універсальні портмоне.

Чохли на Айфон 8 – будь-яка примха з безкоштовною доставкою

Всіх, хто перебуває у нелегкому пошуку, щоб купити чохол на смартфон iPhone 8, запрошуємо у захоплюючий вояж за фірмовими та недорогими товарами. У магазині wookie.com.ua клієнти одержують повний комплект обслуговування:

  • Ненав'язливе онлайн-консультування;
  • Реально різноманітний асортимент від світових торгових марок;
  • Перевірка кожного чохла для Айфона 8 на відповідність заявленим параметрам та розмірам;
  • Безкоштовна доставка «Новою поштою»;
  • Кур'єр до замовника з кількома варіантами для примірки.

Ми знаємо все про цей товар, тому швидко відповідаємо на додаткові питання. Наявність позицій оперативно змінюється, все що є в каталозі, 100% є і на нашому складі. Оформлені замовлення надсилаються максимально швидко. Ми зацікавлені у кожному замовнику, регулярно організовуємо корисні подарунки та акції. Співпраця з нашим магазином – найкомфортніший і вигідний спосіб купити чохол на Айфон 8.

Відгуки