Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для iPhone 7

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Любителі техніки Apple гідно оцінили оновлений флагман. Компанія провела масштабний реліз, з якого зрозуміли, що нове покоління апаратів Епл на кілька кроків випереджає сучасні технології. Пристрій оснащений прогресивною «начинкою», містить потужний процесор, передовий дисплей, камери з високою роздільною здатністю. Дизайн телефону – чудовий приклад, як можна поєднати технологічність та елегантний вигляд. Крім того, гаджет водонепроникний. Але чи це означає, що йому не вимагає кофр? Фахівці розібралися у цьому питанні.

Чохол на Айфон 7: особливості та переваги

Дослідники сучасних трубок ознайомилися з новинкою Епл. Точно ясно, що глянсовий корпус буде схильний до подряпин, але поки невідомо, якою мірою. Навіть на офіційному сайті компанії рекомендується користуватися чохлом на Айфон 7 тим власникам, які хочуть зберегти його покриття гладким і не подряпаним. Користувачі повинні бути обережними в роботі з агрегатом або все-таки одягнути його.

Дисплей має широку кольорову гаму та високу роздільну здатність. І ціна заміни цього елемента коштуватиме дорого. Тому рекомендується використовувати продукцію з цієї категорії.  

Модуль не знадобиться, щоб протистояти дощу, бризкам, волозі. Але від решти шкідливих факторів рекомендується убезпечитися, тому що продуктивний і красивий девайс легко стане просто набором деталей, якщо його необережно експлуатувати.

Захищеність нового Айфону від негативних факторів

Для власників сучасної техніки завжди небажано псувати її вигляд. Чохол Айфон 7 може зіпсувати зовнішнісить апарату, зробивши той громіздким, важким. Що стосується продукції Епл, то «зовнішність» Айфон – це їхня вагома перевага, тому власники цієї техніки хочуть підбирати відповідні пристрої для протекції від агресивного середовища. Купуючи шкіряний чохол на iPhone 7, можна не турбуватися про стиль, адже товари на цій сторінці вдало впишуться в загальну ідею та підкреслять імідж власника.

Водонепроникність та пиловідштовхувальне покриття

Макети розробляються тими ж митцями, які працюють над створенням флагманів бренду. Фахівці компанії як ніхто інший знають, яка оболонка виглядатиме привабливо. Розробники створюють такі примочки, які не обтяжують прилад, не додають обсягу. Найменування на wookie.com.ua вирізняються елегантністю, красивою структурою. Чохол iPhone 7, який можна купити в магазині wookie.ua, вирізняється елегантністю, красивою структурою. Він не перекриває доступу до важливих функцій техніки.

Стійкість до появи сколів та потертостей

Вони ефективно підходять для виконання своєї основної функції – збереження від будь-яких ушкоджень. Яблукофон здатний витримати механічні пошкодження, залишаючись неушкодженим. Фаблет легко піддається подряпинам, і це не можна виправити. Але можна запобігти. Модуль залишатиметься цілим, якщо його оберігає накидка. Крім того, це гарантія безпеки під час падіння, ударів. Трубка не вислизатиме з рук, а якщо впаде, то знижується ймовірність незворотної поломки. Чохли SGP Spigen на iPhone 7 мають різну концепцію, від якої залежить їхня функціональність, вигляд. Вибирайте з багатьох модифікацій в нашому інтернет-супермаркеті. Купити чохол на Айфон 7 тут – чудова ідея, бо ви купуєте оригінальну продукцію, яка не зіпсується і прослужить довгий час.

Різновиди кейсів для нового покоління Яблучних телефонів

Якщо Ви вибираєте моделі в магазині wookie.com.ua, то будь-який з варіантів зробить утилізацію трубки ще зручнішою. Всі додатки призначені для цієї марки. Вони огородять тіло за допомогою надійної внутрішньої поверхні із спеціальних складових. На деяких запчастинах є металеві вставки, що закривають кнопки, які гармонійно вписуються за кольором.

У каталозі є різні оболонки, створені з використанням силікону, шкіри, пластику та інших елементів. Інструкція безпеки продумана для максимального комфорту користувача. Оболонки не піддаються деформації, мають високу зносостійкість та міцність. Вони міцно фіксуються, не заважаючи здійсненню необхідних процесів. Телефон не ковзатиме в руках. Пил, бруд та інші негативні фактори стануть не страшними. Подбайте про неушкодженість дорогого придбання зараз, зупинившись на чохлі-книжці iPhone 7, щоб у майбутньому не виникла потреба в ремонті. Крім свого основного призначення, ця покупка стане додатковим фактором зручності та виділить власника модним дизайном. Серед функціональних особливостей слід зазначити, що чохол книжка на Айфон 7 вміє складатися в підставку, полегшуючи перегляд з екрана.

Точність розмірів – головна ознака якості

Основна відмінність болванок - у матеріалах та функціональних складових. Деякі з них дають додаткові можливості, наприклад, якщо до силіконового tpu чохла iPhone 7 купити спеціальну плівку, то разом вони створять броньовану комбінацію. Є й інші варіанти, які закривають екран відкидною кришкою, що трансформуються в підставку. В асортименті є і рішення в дусі мінімалізму, які не містять нічого зайвого, а лише захищають стіни.

Відмінність матеріалів також помітна, але всі вони підібрані правильно, тому гарантують неушкодженість покриття. Наприклад, купівля чохла на Айфон 7 вигідна, якщо Ви хочете, щоб при падіннях або ударах виникав ефект, що амортизує. Варіації такого типу щільно прилягають до корпусу, фіксуються надійно, при цьому спрацьовують як амортизатор, якщо агрегат падає, ударяється. Подряпини та інші дрібні пошкодження не страшні передньої панелі. У комплекті можна взяти гартоване скло, що убезпечить і екран. Перевага цієї моделі у її мінімальних габаритах. Планшетник у такому пристрої практично не зміниться у вазі та обсязі, а логотип бренду буде видно крізь скло. За рахунок цього вигляд Вашого апарату гідно оцінять.

Що з чохлів на Айфон 7  вибрати для максимально зручного використання

Якщо необхідно внести елегантність у свій образ, то зверніть увагу на концептуальний кейс нового покоління. Все це можна знайти в нашому магазині, який виконаний в уточненому вигляді з використанням шкіри та синтетичних матеріалів на внутрішній поверхні. Силіконова підкладка стане подушкою безпеки при ударах і падіннях, збереже нутрощі телефону в цілості. А лакове покриття захистить від подряпин, пилу, бруду. Крім того, зовнішній вигляд цього виробу чудово поєднується з електронним тонометром. Особливість такої варіації в кришці, що закривається, яка гасить екран. Підставка може трансформуватися, виступаючи як підставка. За допомогою такої функції користувачеві буде зручніше дивитися відео, розмовляти відео-скайпом або читати текстові документи.

Вдалим рішенням буде і покупка чохла-кишені для iPhone 7. Це зручний бампер, який повністю покриває пристрій. Він має знайому багатьом концепцію: дістати Айфон можна висувним ремінцем, легким рухом руки. Це мінімально витратний варіант, який стане якісною бронею від механічних пошкоджень різного типу. Як і iPhone 7 чохол книжка, він може виготовлятись з натуральної шкіри, а також має великий вибір відтінків, тому, незважаючи на мінімалістичний дизайн, Вам вдасться підкреслити свій стиль.

Інші види витратних матеріалів для нового пристрою Епл

Замовляючи кур'єра з доставкою, користувачі турбуються, чи підійде аксесуар їхньому гаджету. У випадку продукції з нашого каталогу можна не сумніватися. Ми маємо оригінальні вироби, які гармонійно поєднуються з цими телефонами останнього покоління. Купити чохол на Айфон 7 оригінал – завжди відмінне рішення, оскільки такі аксесуари мають правильні розміри та містять отвори у потрібних місцях. Якщо Ви хочете підібрати ідеально підходящий кофр – ми запропонуємо вам найкраще рішення. На цій сторінці зібрані пристрої, які щільно охоплюють корпус, не створюючи перешкод для використання.

У магазині можна купити чохол для Айфон 7 у безлічі колірних рішень. Обкладинки відрізняються не лише за концепцією, а й за структурою, матеріалами. Якщо потрібен якісний чохол на Айфон 7 оригінал, wookie.com.ua – це потрібне місце, щоб її придбати. Ми вибрали зразки для максимально надійного захисту. Вони довговічні та елегантні. Їхня якість не залишає сумнівів, тому Ви зможете бути впевнені, що такий дорогий пристрій, як чохол на 7 Айфон, буде цілим і безпековим.

Відгуки