Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi 10 Prime

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Чохол для Xiaomi Redmi 10 Prime: наскільки він надійний?

Redmi 10 Prime – чи не найочікуваніша новинка 2021 року. Це вдосконалена версія випущеного недавно Redmi 10 – моделі початкового рівня з відмінним балансом характеристик та вартості. «Десятка Прайм», яка ще до своєї прем'єри отримала ім'я «Суперстар, суперзірка», стане ще кращою за – швидше, функціональніше, естетичніше за базовий варіант.

Виробник пообіцяв досить високу зносостійкість корпусу, проте від механічних пошкоджень жоден сучасний девайс не застрахований, навіть якщо власник поводитиметься з ним максимально дбайливо. Не хвилюватися за безпеку гаджета дозволить чохол для Redmi 10 Prime.

Від неприємних випадковостей, що виникають внаслідок частого використання смартфону, ніхто не застрахував. Вони неминучі, адже ми користуємося ним, практично не випускаючи з рук. Мобілка потрібна не тільки для зв'язку голосом або за допомогою смс, але й стане в нагоді:

  • ведення листування в месенджерах та надсилання листів електронною поштою;
  • мобільних ігор та спілкування в соціальних мережах;
  • прослуховування музики та перегляду відео;
  • редагування текстових документів та таблиць;
  • серфінгу в інтернеті та читання електронних книг.

Падіння пристрою на тверде (кахель, бетон, асфальт) – не рідкість. Результат – екран відразу ж покривається сіточкою тріщин, у ньому з'являються сколи, може перестати реагувати на торкання пальців. Але й без падінь на дисплеї та задній площині від щоденної інтенсивної експлуатації з'являються потертості та інші дефекти.

Броньований чохол Xiaomi Redmi 10 Prime гарантує продовження періоду служби мобільного телефону. Крім того, він забезпечує комфорт при використанні цієї техніки. Для цього виробники оснащують свої аксесуари додатковими опціями, які мають суттєво розширити функціональні можливості девайсу.

Чохол на Redmi 10 Prime з розширеним функціоналом може стати:

  • зручною підставкою для перегляду роликів та читання книг;
  • своєрідним гаманцем для зберігання банкнот та платіжних карток, іноді – з кишенькою для монет;
  • несесер для запасних сімок, карт пам'яті і навіть запасної акумуляторної батареї.

У каталозі інтернет-магазину Wookie.com представлено три різновиди такого захисту: броньований чохол для телефону Redmi 10 prime, бампер із силікону, футляр у форматі книжки.

Броновані варіації чохлів на Ксіомі Редмі 10 Прайм

Такі чохли для Redmi 10 prime відрізняються особливою надійністю. Вони виготовлені з удароміцних матеріалів, які здатні вберегти техніку навіть від найнебезпечніших пошкоджень. Бронечохол – відмінний варіант для:

  • спортсменів;
  • любителів походів та іншого активного відпочинку;
  • тих, хто часто мандрує.

Для Redmi 10 prime чохол такого плану також добре підійде тим людям, які, наприклад, через свою неуважність, постійно ризикують випадково упустити апарат або пошкодити іншим способом.

Книжковий формат

Другий популярний тип аксесуара – чохол книжка. Для смартфона Редмі 10 Прайм їх можна знайти практично будь-якого дизайнерського виконання. Конструктивно вони є дві об'єднані і розкриваються як книжка стулки. У місці їх з'єднання знаходяться кріпильні деталі, які надійно утримують апарат усередині «обкладинки». Верхня стулка закриває верхню поверхню, нижня відповідно задню, виступаючи як чохол-бампер на Redmi 10 Prime.

Такі моделі оберігають мобільник від дефектів абразивного типу (подряпин), амортизують удари. А ще вони надають телефону оригінального зовнішнього вигляду і можуть перетворюватися на зручну підставку з регульованим кутом нахилу, що дозволяє з комфортом переглядати відео або читати щось на дисплеї.

Загалом це відмінні чохли для Redmi 10 prime ціна яких невисока, а надійність та функціонал – на висоті.

Силіконові чохли на Redmi 10 Prime: види та модифікації

Силіконові (TPU) чохли на Xiaomi Redmi 10 Prime – це накладки, які закривають у мобільного пристрою бічні частини та тильну сторону. Вони можуть бути зовсім тонкими, безбарвними і майже непомітними або яскравими, з масивним декором. У будь-якому випадку вони щільно насаджуються на корпус і забезпечують належний рівень захищеності. Серед їх переваг:

  • невагомість;
  • достатня міцність;
  • оригінальний дизайн;
  • приємна ціна.

Такі чохли для Redmi 10 prime купити – грамотне рішення. Крім свого прямого призначення, вони мають ще одне: перетворюють телефон, підкреслюючи стиль свого господаря. Але у них є й недоліки, адже такі «колби» (друга їх назва) оберігають тільки тильну поверхню, а для передньої додатково слід використовувати захисне екранне скло.

Де замовити чохли на Редмі 10 Прайм?

На Сяомі Редмі 10 Прайм купити чохол пропонує наш магазин. У каталозі продукції представлені вироби в різних дизайнерських рішеннях, що відрізняються функціональністю і конструкцією. Усі вони безпечні у використанні, що підтверджують відповідні сертифікати. Кожен товар має:

  • докладний опис;
  • детальне фото;
  • перелік технічних характеристик.

Все це допоможе покупцеві зробити правильний вибір. Замовити товар у нас можна з доставкою покупок Києвом нашим кур'єром або компанією «Нова Пошта» в інший регіон України.