Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi 11A

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Прихильники китайської компанії виробника мобільних телефонів Xiaomi нарешті дочекалися виходу Ксяомі Редмі 11А. А ми в Wookie.UA дотерпіли, щоб запропонувати вам якісні чохли, захисні плівки, стекла та інші аксесуари для цього гаджета за найкращою ціною.

Навіщо потрібен чохол для смартфона Xiaomi Redmi 11A?

Багато ви бачили людей, які користуються смартфоном без чохла? От і ми ні. Незважаючи на якісні матеріали, високі показники захисту корпусу, для використання без футляра придатні далеко не всі моделі телефону. Враховуючи, скільки коштують деякі девайси, впустити їх на дисплей може загрожувати дорогим ремонтом. Так, екран може врятувати захисне скло, однак під великим ризиком залишаються модулі камери, бічні грані смартфона.

Чохли покликані захистити гаджет від пошкоджень через падіння та інші негативні фактори. Силіконові, пластикові, тканинні, шкіряні – навіть найтонший бампер у рази збільшує шанси вашого телефону вижити після удару. А ще вони перешкоджають накопиченню пилу, бруду та проникненню води в гойдалку гучності та інші кнопки на корпусі, що може бути критично важливо, особливо в дешевих моделях смартфонів, які не мають вологозахисту.

Крім того, бампери допомагають ефективно та функціонально використовувати девайс як повсякденний пристрій. Забезпечується це за рахунок конструкції різних моделей футлярів: чохли-книжки, кейси з підставками, магнітними кільцями тощо. Також можна приклеїти необхідний аксесуар на задню поверхню силіконової або пластикової накладки, створивши таким чином своєрідний кастомний кейс.

Ну і, звісно, дизайн. Одноманітність усім нам набридає. Що вже говорити про телефон, який ми купуємо не на один рік і використовуємо його кілька годин на день. Внести фарби у ваші будні і покликані різні кейси. Можна вибирати кейси різного кольору, форм-фактора з різних матеріалів. Наприклад, шкіряні бампери відмінно підійдуть під офіційно діловий стиль, яскраві силіконові – під пляжний, а на кемпінг можна взяти протиударний кейс у мілітарі забарвленні.

Різновиди моделей Ксяомі Редмі 11А та їх особливості

Каталог Wookie.UA наповнюється стильними моделями кейсів для Xiaomi 11А за найкращою ціною. Дізнатися, скільки коштує модель, що вас цікавить, ви можете, скориставшись зручним функціоналом нашого сайту. А щоб допомогти з вибором, рекомендуємо звернути увагу на такі моделі бамперів:

  • Deexe Leather Cover – дешевий, але дуже популярний та якісний кейс, силіконова текстура якого нагадує шкіру;
  • MOFI Slim Shield – ультратонкий пластиковий кейс, ціна якого приємно порадує всіх і кожного;
  • IMAK UC-3 Series – рекомендується замовити любителям класичних щільних силіконових кейсів;
  • ArmorStandart Air Series – якщо ви шанувальник прозорих силіконових футлярів, то це однозначно ваш вибір;
  • UniCase Hybrid X – недорогий протиударний кейс із зручною підставкою і це нонсенс для його ціни;
  • KHAZNEH Retro Wallet – чохол-книжка зі штучної шкіри стилізований під ретро, тому підійде як стилягам, так і просто дорослим солідним людям, які володіють Xiaomi 11А;
  • Deexe Book Type – ще один недорогий строкатий чохол-книжка, який можна купити дитині або для себе, адже він має в своєму розпорядженні величезну кількість відділень під карти та купюри;
  • UniCase Leather Wallet – дуже солідна книжка-чохол для ділових чоловіків та жінок;
  • Deexe Hard Shell – дешева накладка для оригінального Ксіомі Редмі 11А із високоякісного полікарбонату з софт-тач покриттям;
  • Deexe Gradient Pattern – крутий дизайнерський чохол «під мармур», який виглядає явно не на свою невисоку вартість.

Вибирайте будь-який і пам'ятайте, що це далеко не всі моделі, які ви можете знайти у каталозі Wookie.UA!

Де купити аксесуари для оригінального Ксіомі Редмі 11А у Києві, Україні?

Якщо ви хочете за доступною вартістю замовити чохол, зарядний пристрій, захисне скло та інші аксесуари для Xiaomi Redmi 11A та не тільки для нього та бути впевненим у якості товару, то вам у Wookie.UA! Саме за це нас обирають тисячі покупців із Києва та інших міст України: вам не потрібно ні про що переживати чи шукати підводні камені під час роботи з нами. Просто замовляєте товар, отримуєте його наступного дня та насолоджуєтеся життям та своїм смартфоном! Станьте одним із Wookie-щасливчиків!