Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi FlipBuds Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Навушники Xiaomi FlipBuds Pro стали улюбленим гаджетом для людей різного віку. Оригінальні гарнітури легкі у використанні та дуже практичні: компактні, без вічно сплутаних дротів, забезпечують відмінний звук. Фірмові гаджети продаються в невеликих пластикових кейсах, які при постійному використанні протягом короткого часу втрачають презентабельний вигляд. Щоб забезпечити боксу добру амортизацію та захист від механічних пошкоджень використовують спеціальний чохол для Xiaomi FlipBuds Pro.

Чохол для Xiaomi FlipBuds Pro: переваги захисних аксесуарів

Виробник надає до Сяомі ФліпБадс Про спеціальні футляри для зберігання та транспортування міні-гаджетів. Вони виготовлені з досить міцного пластику, який забезпечує їх збереження та швидку зарядку. Але в деяких випадках наявного захисту може не вистачити, та й вигляд самого кейсу більшості користувачів не дуже подобається. Саме тому обирають різні чохли. Аксесуари вирішують кілька завдань:

  • захищають глянцевий пластик від появи сколів, подряпин та потертостей;
  • запобігають проникненню всередину боксу частинок пилу та вологи;
  • повністю закривають пластиковий корпус і виключають ковзання в руках;
  • роблять можливою бездротову зарядку;
  • забезпечують приємні тактильні відчуття;
  • дозволяють зробити дизайн яскравішим.

Всі пристосування виготовляють із міцних та естетичних матеріалів, які мають оригінальну фактуру та широку палітру кольорів.

Види захисних виробів

Для Xiaomi FlipBuds Pro купити чохол можна такого типу:

  1. Шкіряний. Це може бути натуральна чи штучна шкіра. Обидва матеріали відрізняються відмінною якістю та високими естетичними характеристиками. Шкіра має унікальну структуру і легко забарвлюється в різні відтінки (найбільшою популярністю користуються класичні природні кольори). Додатково може прикрашатись красивими рівними рядками, тисненим логотипом. Шкіряні екземпляри в більшості випадків не підходять для бездротового живлення.
  2. Пластиковий. Це дуже міцні екземпляри, які повторюють форму рідного футляра, тільки мають трохи більший розмір. Дуже стильний аксесуар, але не має великої різноманітності відтінків.
  3. Силіконовий. Найпопулярніші моделі. Силікон досить еластичний, має приємну бархатисту і досить шорстку фактуру. Завдяки унікальній структурі такий футляр для Xiaomi FlipBuds Pro добре амортизує удари та поштовхи при падінні, тому навушники завжди будуть під надійним захистом. Величезний асортимент кольорів дозволяє підібрати варіант користувачам різної статі та віку.
  4. Нейлоновий. Яскраві та стильні пристосування з цікавою фактурою, не мають потрібних показників жорсткості, але ідеально підійдуть в якості надійного бар'єру від пилу та дрібних крапель вологи.

Багато моделей оснащується карабінами для зручної їх фіксації на ремені. Кріплення дуже надійні та гармонійно поєднуються із загальним дизайном виробу. Чохол з карабіном для Сяомі ФліпБадс Про – практичний та сильний вибір.

Як правильно вибрати чохол

Насамперед необхідно визначитися з матеріалом. Тут все повністю залежить від особистих уподобань. Другий момент – можливості бездротової зарядки. Не всі підтримують цю функцію, тому про це варто наперед дізнатися у менеджерів. Максимальну безпеку від механічних пошкоджень гарантують екземпляри із заглушками, але вони не завжди комфортні у використанні. Вибрана модель має бути максимально зручною, практичною та подобатися користувачеві. Молодь частіше вибирає силіконові (TPU) чохли для Сяомі ФліпБадс Про, а любителі класичного стилю віддають перевагу шкіряним.

Запрошуємо за покупками

В інтернет-магазині wookie.com ви знайдете широкий вибір товарів для Xiaomi FlipBuds Pro. Ми пропонуємо вироби, які повністю сумісні з кейсом навушників, вирізняються високою якістю та стильним дизайном. Замовте зарядний чохол для Xiaomi FlipBuds Pro прямо на сайті та отримайте швидку доставку (кур'єрська служба, сервіс «Нова Пошта»), а також зручні форми оплати. Наші консультанти із задоволенням допоможуть з вибором товару та швидко оформлять замовлення. Рекомендуємо заздалегідь бронювати позицію, що сподобалася. Будьте в курсі наших новинок та оглядів, купуйте тільки найкраще для своїх гаджетів за найвигіднішими цінами.

Відгуки