Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A01

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Samsung A01 — просунутий смартфон із трьома камерами, представник популярної бюджетної лінійки південнокорейського бренду. Бажаєте, щоб мобільний завжди залишався таким самим яскравим? Правильний чохол для Samsung A01 — перше, на що потрібно звернути увагу. Розглянемо, який кисет вибрати і що потрібно знати.

Чохли для Samsung Galaxy A01

Як правильно вибрати чохол для Samsung Galaxy A01

Підбираючи накладку, звертайте увагу на матеріали, форм-фактор та колір. Важливо також враховувати, в яких умовах апарат буде використовуватися. На wookie.com.ua представлені силіконові (TPU) чохли на Самсунг Галаксі А01 в асортименті, а також вироби з натуральної та синтетичної шкіри, загартованого скла, ударостійкого пластику та поліуретану.

Різновиди моделей та їх особливості

Тут ви можете підібрати відповідну модель від одного з відомих брендів, включаючи Samsung, Dux Duckis, Roar Korea, Deexe, NILLKIN, UniCase, X-LEVEL, MERKURY, GKK, MOFI та WITS. Ось лише деякі з них:

Ціна на чохли для Samsung Galaxy A01
  • Найбільшою популярністю серед представників активних професій користується броньований чохол. Він був розроблений відповідно до стандарту якості MIL Grade (військовий стандарт). При виготовленні виробник застосовував тільки міцні матеріали з високими амортизуючими властивостями.
  • Чохол-бампер на Samsung Galaxy A01 (A015) застосовується для найкращого захисту тильної та торцевої граней. Він закриває бічні кнопки гаджета, спрощуючи їх використання. Для повного захисту бампер найкраще купувати разом зі склом. Доступні текстуровані чохли-накладки, під карбон і прозорі.
  • Вертикальний Deexe Flip Case. Фліп потрібен для протекції передньої та задньої грані. Щоб відповісти на вхідний дзвінок, достатньо відкинути кришку. Фліп виготовлений із міцного шкірозамінника, який в обслуговуванні навіть простіше за аналоги; буває в декількох кольорах. Фірмові моделі мають вбудований магніт, який при взаємодії з герконовим замком усередині апарату дозволяють розблокувати екран.
  • Ергономічний чохол-книжка. Для смартфона Samsung Galaxy А01 широкий вибір модних аксесуарів від Samsung, NILLKIN, MERСURY та Deexe. Вони виконані із щільної тканини, натуральної та штучної шкіри, тому не тріскаються на згині. Більшість позицій доступні в декількох кольорах, при цьому фарба не лущиться і не вигоряє під дією сонячних променів. Іноді вони мають текстуровану поверхню або прикольний принт і можуть використовуватися як підставка. Може бути передбачена додаткова кишенька, куди можна вставити фотографію або банківську картку, а у відкидній кришці — спеціальні прорізи для керування гаджетом у закритому стані або невеликі отвори для LED-годинника. Щоб він не відкривався, передбачено магнітну застібку.
  • Універсальні спортивні кишеньки з кріпленням на руку, пояс чи велосипед. Оскільки вони переважно застосовуються на пробіжці, під час поїздки чи тренування, безпека на першому місці. Пристрій надійно фіксується і у разі падіння буде захищений від пошкоджень.
  • Для Samsung Galaxy A01 купити чохол необхідно точно підходящий за розмірами. У ньому повинні бути отвори під потрійну основну та одинарну фронтальну камери, LED-спалах, дактилоскопічний датчик, кнопки живлення праворуч, гойдалку регулювання гучності зліва, вирізи для роз'ємів.
  • Може здатися, що всі чохли ідентичні. Однак це не так. Найчастіше зовні схожі комплектуючі не взаємозамінні. Навіть вертикальні або горизонтальні книжки можуть бути несумісними з трубкою. Але вам переживати нема про що, тому що всі позиції на цій сторінці вже перевірені на сумісність із вашим пристроєм. 
Купити чохли для Samsung Galaxy A01

Переваги нашої продукції:

  • Простота та мінімум часу на встановлення.
  • Правильні характеристики міцності та твердості.
  • Унікальний спортивний або класичний дизайн.
  • Не схильні до підвищеного зносу при низьких або високих температурах.
  • Сонячні промені не впливають на фарби, текстури та нанесений принт.

Чому клієнти обирають нас

Інтернет-магазин wookie.com.ua пропонує широкий вибір навушників, гарнітур, стілусів, адаптерів живлення та інших аксесуарів. Ось лише кілька причин, чому співпрацювати з нами вигідно:

  • Безкоштовна доставка послугами «Нової Пошти».
  • Прямі поставки від виробника.
  • Перезвонюємо через 30 секунд на вказаний номер.
  • Надсилання замовлення в день його оформлення.
  • Тільки брендова продукція — ніяких noname-підробок.
  • Гарантований обмін будь-якого лота протягом 14 днів.
  • Весь асортимент, який ви бачите на сайті, є на складі.

Для оформлення замовлення на будь-який чохол для Samsung Galaxy A01, залиште свої контактні дані або телефонуйте за номерами, зазначеними у верхній частині сайту. Один з наших менеджерів відповість на запитання, що виникли у вас.