Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S10 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою
Відображення:

Придбавши новий смартфон, варто подбати про збереження його корпусу та апаратних компонентів, адже від цього залежить період служби покупки. Захищений з усіх боків гаджет, радуватиме вас презентабельним зовнішнім виглядом, стабільним виконанням тих чи інших завдань. Для цього рекомендуємо для Samsung Galaxy S10 Lite купити чохол – ndash; аксесуари представлені в інтернет-магазині wookie.com.ua в асортименті.

Чохли для Samsung Galaxy S10 Lite

Зробити покупку, не залишаючи стіни будинку або офісу – що може бути простіше! Завдяки зручним способам доставки, кільком варіантам оплати товар буде у ваших руках вже за лічені години. Пропонуємо високоякісну продукцію за помірними цінами!

Вибираємо чохол для Samsung Galaxy S10 Lite (G770) за матеріалом

Кейси розроблені для захисту девайсу від механічних пошкоджень, негативного впливу пилу та вологи, також панель на корпусі телефону врятує від:

  • Дряпин і потертостей, що з'являються від контакту з дрібними предметами в кишені;
  • Тріщин на дисплеї;
  • Сильних забруднень, що виникають від взаємодії з брудними, жирними поверхнями;
  • Високих, низьких або перепадів температур. Наявність панелі на девайсі особливо актуальна в дуже спекотну або холодну погоду. Пряме сонячне проміння або мороз у негативному ключі впливають на акумуляторну батарею, процесор, інші компоненти апарату.

Чохол на Самсунг С 10 Лайт: формат та матеріали

Підбираючи чохол на Samsung S10 Lite, варто приділити увагу сировині, з якої той вироблено. На сьогоднішній день покупцям доступні:

Ціна на чохли для Samsung Galaxy S10 Lite
  • Cиліконові (TPU) чохли на Самсунг Галаксі С10 Лайт – легкі та гнучкі, добре облягають гаджет. При падінні він із високою ймовірністю залишиться цілим, оскільки силікон поглинає удар, беручи його на себе. Довговічність – одна з переваг рішень. Вони надовго зберігають первісний вигляд, не схильні до розривів, розтягування.
  • Полікарбонат – легка вага, компактність, відмінна ергономіка. Представлені однотонними та кольоровими варіантами, доповненими стразами, принтами, функціональними елементами (тримачі, магніт для встановлення на автомобільне кріплення);
  • З натуральною або штучною шкірою. На відмінно справляється із захисними функціями, до того ж, чохол-бампер Samsung S10 Lite (G770) має благородний дизайн, який стане стильним доповненням іміджу користувача;
  • Метал. Часто – це комбіновані варіації. Забезпечує надійну безпеку за різних сценаріїв експлуатації;
  • Текстиль – ефективні та приємні на дотик. Не грішать слизькою поверхнею, дозволяючи використовувати апарат на ходу;
  • Дерево – відносно нові моделі, що вирізняються оригінальним дизайном. Природний матеріал залишиться поза конкуренцією за рахунок екологічності та зносостійкості!

Броновані кейси для всебічної безпеки

Останнім часом у продажу можна зустріти неординарні конструкції, наприклад, броньований чохол на Самсунг Галаксі С10 Лайт, який обіцяє зберегти телефон неушкодженим навіть при падінні зі значної висоти.

Це останній писк моди, для якого використовують сировину преміального рівня. Анодований алюміній, що поєднується з пластиком або гумою, здатний зберегти зовнішність фаблета в первозданному стані на тривалий період. Цей Samsung Galaxy S10 Lite чохол актуальний для тих, хто часто упускає техніку, займається екстремальним спортом, воліє відпочивати на лоні природи.

Чохол на Samsung S10 Lite, як простий спосіб подовжити термін служби техніки

Бренди розробляють безліч моделей: накладка, бампер, чохол-книжка.

Для смартфона Samsung Galaxy S10 Lite аксесуари доповнюються різними функціональними деталями. Наприклад, у форм-факторі «книжка» можна зустріти додаткові відділення для карт, купюр, тримачі, системи трансформації на підставку.

Трендові обкладинки виготовляють зі скла та акрилу. Вони можуть похвалитися естетикою, стійкістю до зношування, незвичайними принтами, мінімальною товщиною та компактністю.

Вироби для спортсменів оснащуються ремінцями, липучками. Жіночі чохли стилізують під міні-сумочки, всіляких тварин і т. д. Якій би варіації ви не віддали перевагу, вона запобігатиме неприємним наслідкам, пов'язаним з поломкою дисплейного модуля, вм'ятинами, поломкою апаратних деталей.

Купити чохли для Samsung Galaxy S10 Lite

Вигідна пропозиція від магазину Wookie

Якщо ви знаходитесь у пошуку надійного помічника, який заощадить гроші на послугах сервісних центрів, рекомендуємо ознайомитися з каталогом та купити чохол на Самсунг S10 Lite, що відповідає вашим уподобанням та вимогам. Тут реалізуються вироби від провідних виробників, які захистять фаблет від негоди, випадкової механічної дії, косметичних дефектів.

Наші фахівці готові надати консультацію, що полегшує вибір і дозволяє дізнатися про переваги чохла. Оперативно обробимо та доставимо замовлення до будь-якого населеного пункту України!

Відгуки